Online psykologian jatkotutkinto (silta)

Yleistä

Ohjelman kuvaus

 • Kurssin kesto: 20 kuukautta osa-aikaisesti
 • Kurssimaksut: 2950 dollaria per aihe. FEE-HELP on saatavana.
 • Opintojaksot: tammi, maaliskuu, toukokuu, heinä, syyskuu, lokakuu
 • Kurssin aiheet: 10

Ryhdy psykologian laaja-alaiseksi asiantuntijaksi

Nopeasti muuttuva maailma ja kasvava tarve ymmärtää ihmisen aivoja on luonut monia mahdollisuuksia psykologian alalla. Ammattilaisilla, joilla on ihmiskeskeisiä tehtäviä ja pyrkivillä rekisteröityneillä psykologeilla, on mahdollisuus kehittää taitojaan ja saavuttaa uratavoitteensa JCU: n 100-prosenttisesti suoritetun psykologian tutkinnon (Bridging) avulla.

Näillä muutoksilla on positiivinen vaikutus teollisuuden kasvuun, koska Australiassa psykologina työskentelevien ihmisten määrän odotetaan kasvavan 30 prosentilla 37 500: sta vuonna 2018 48 800: een vuoteen 2023 mennessä. *

Käytännöllinen ja monipuolinen pätevyys

Tämä tutkinto voi olla ensimmäinen askel kohti käytännöllistä psykologia ^. Vaihtoehtoisesti opiskelijat voivat käyttää tätä tutkintoa täydentääkseen nykyisiä roolejaan useilla aloilla, kuten markkinointi, henkilöstöhallinto, koulutus, sosiaalityö ja neuvonta.

Psykologian jatkotutkinto (silta) tarjoaa perustiedot psykologian historiasta ja kehittää ammattitaitojasi nykyajan psykologian soveltamiseksi yhteisöpohjaisten haasteiden ratkaisemiseksi. Se on suunniteltu auttamaan valmistuneita menestymään monimutkaisessa maailmassa ja tarjoamaan parempia asiakaspalveluita.

* Lähde: joboutlook.com.au
^ APAC: n akkreditointihakemus on meneillään

Miksi valita JCU Online -tutkinto psykologiasta (Bridging)?

JCU: n psykologian jatkotutkinto on nykyaikainen ja käytännöllinen pätevyys, joka on suunniteltu tulevaisuutta varten. Kehität ammattitaitoja, opit psykologian nousevista suuntauksista ja opiskelet erilaisia nykyajan aiheita.

Askel askeleksi rekisteröityneeksi psykologiksi

Tämä pätevyys on Pathway jatko-opintoihin niille, jotka haluavat muuttaa uransa psykologiksi. Tähän voi kuulua ura Pathways kuten yleisiä tai kliinisen psykologian, kliinisen neuropsykologian, todistajanpsykologiaan ja organisaatiopsykologian.

Tie eteenpäin ihmiskeskeisissä ammateissa

Se on tarkoitettu myös ihmiskeskeisten ammattien ammattilaisille, jotka ovat keskittyneet urakehitykseen ja haluavat, että taidot auttavat heitä saavuttamaan enemmän nykyisissä ja tulevissa tehtävissä. Tähän voi kuulua opetus, henkilöstöresurssit, markkinointi, neuvonta, sosiaalityö ja konsultointi.

Sisäänpääsyvaatimukset

Voidakseen ilmoittautua psykologian (sillan) online-tutkintotodistukseen hakijoilla on oltava:

 • Opinnäytetyön suorittanut kandidaatin tutkinnon millä tahansa tieteenalalla.
 • Muun kuin englanninkielisten taustojen hakijoiden on täytettävä JCU: n pääsypolitiikan kaista 1 - Aikataulu II -standardin englannin kielen taitovaatimukset.

Jos sinulla on kysyttävää yllä mainituista psykologian jatko-tutkintotodistuksista (Bridging), ota rohkeasti yhteyttä ilmoittautumisneuvoihimme.

Ymmärrä nykyajan psykologian tieteet

Kehittää kattava käsitys psykologian nykyajan teoreettisista näkökulmista, niiden filosofisesta ja historiallisesta kehityksestä ja niiden keskinäisestä yhteydestä.

Luottamus tietojen ja tekniikan käyttöön

Kehitä taitojasi käyttää tekniikkaa ja tilastollisia menetelmiä tutkimuksen, asiakashoidon ja yhteisöllisten tulosten helpottamiseksi ja parantaa uraasi yhä digitaalisemmalla ja tietovetoisella alalla.

Hanki globaali näkökulma

Kurssi on suunniteltu vastaamaan YK: n kestävän kehityksen tavoitteita. Kurssi tarjoaa sinulle viestinnän työkalupakin ongelmien ratkaisemiseksi suhteessa eri väestöjen haasteisiin eri yhteisöissä.

Mitä opiskelet

Opiskelet laaja-alaisia aiheita, jotka ovat ainutlaatuisia JCU Online -tutkinnon suorittamiseen liittyvän psykologian (sillan) tutkinnon yhteydessä, mukaan lukien ympäristöpsykologia ja terveys, hyvinvointi

Opiskele 10 verkko-aihetta yli 20 kuukauden ajan, minkä voit aloittaa missä tahansa kuudesta opintojaksosta vuoden ajan.

Tutkinnon suorittaneet

 • Sosiaalipsykologia
 • Persoonallisuuden yksilölliset erot
 • Terveyden, hyvinvoinnin ja kestävyyden psykologia
 • Ihmisen kehitys koko elinkaaren ajan
 • Psykologiset häiriöt ja toimenpiteet
 • Oppiminen, muistitunnistus ja kieli
 • Neurotiede ja käyttäytymisen biologiset perusteet
 • Ympäristöpsykologia ja kestävät tulevaisuudet
 • Neuvonnan periaatteet
 • Psykologian tutkimus ja tilastot

Henkilökohtainen tuki menestykseen

JCU Online -tutkinto psykologiasta (Bridging) on suunniteltu tarjoamaan parhaan mahdollisen oppimiskokemuksen opiskelijoille. Sinulla on pääsy yksitoikkoiseen tukeen omistettu menestysneuvojalta. He ovat siellä alusta alkaen koko opintosi ajan, pitäen motivoituneena ja oikealla tiellä tavoitteidesi saavuttamiseksi.

Jotta voit oppia tehokkaammin ja tehokkaammin, sinulla on myös pääsy reaaliaikaisiin vuorovaikutteisiin sessioihin tutorien ja luokkatovereiden kanssa - missä oletkin.

JCU: n innovatiivinen ja vuorovaikutteinen oppimisympäristö, jossa on video, ääni, keskustelupalstat, keskustelufoorumit ja arvioinnit, on älykäs ja tehokas tapa oppia verkossa.

Viimeksi päivitetty Syys 2019

Oppilaitoksesta

James Cook University is a world-leading university based in tropical Australia. For more than 50 years, we've been helping our students gain the skills they need to propel their careers and make a di ... Lue lisää

James Cook University is a world-leading university based in tropical Australia. For more than 50 years, we've been helping our students gain the skills they need to propel their careers and make a difference in their communities. Näytä vähemmän