Päällikön kuljetus tieteiden etäopetuksen

Yleistä

2 sijaintia saatavilla

Ohjelman kuvaus

Master-ohjelma ammattilaisille, joilla on ainutlaatuinen kansainvälinen profiili

Master-ohjelmassamme sinulla on kaksi vaihtoehtoa: opiskella kokopäiväisesti Hasseltin yliopistossa tai yhdistää maisteriopinnot töihin joustavassa etäopetusohjelmassamme.

Liikennetieteiden maisterin tutkinto etäopiskelulla on räätälöity erityisesti ammattilaisten tarpeisiin, jotka haluavat ansaita erikoistumistodistuksen ja laajentaa osaamistaan ​​ja työkokemustaan ​​nopeasti muuttuvilla kuljetusalueilla. Ohjelmalla on huomattava kansainvälinen suuntautuminen. Ohjelmaan osallistuu opiskelijoita ympäri Eurooppaa, ja kansainvälisen opiskelijaryhmän välinen kokemusten ja tietojen vaihto tuo lisäarvoa kurssille.

Ohjelmaa opettavat Hasseltin yliopiston Transportation Research Institute (IMOB) ja muiden johtavien eurooppalaisten yliopistojen kansainvälisesti tunnetut professorit , esimerkiksi "In-Depth Crash Investigation" -kurssi opetetaan yhteistyössä dr. Andrew Morris ja dr. Richard Frampton University of Loughborough (Iso-Britannia) ja kurssi "Älykkäät liikennejärjestelmät" opettaa yhteistyössä Mariborin yliopiston (Slovenia) kanssa.

Liikennetieteiden maisteriohjelman kohderyhmä etäopetuksessa ovat harjoittajat: ihmiset, jotka haluavat yhdistää työn (liikenneturvallisuuden ja / tai kuljetuksen alalla) maisteriohjelmaan.

  • todistaa olevan työnhakija, jolla on oikeus etuuteen.

"Työssäoppimisen" ohjesääntö ei koske opiskelijavaihtoa (esim. Viikonlopputyötä) opiskelevia opiskelijoita, jatko-opiskelijoille ja tohtorikoulutettaville opiskelijoille. opiskelijoille.

Jos et ole tällä hetkellä palkattu tai hakenut työtä, viitämme sinut säännölliseen liiketaloustieteen maisteriohjelmaan. Saat lisätietoja säännöllisestä pääohjelmasta klikkaamalla seuraavaa linkkiä: Liikenneministeriö

Uramahdollisuudet

Kuljetustieteiden maisteriksi voit työskennellä erilaisissa organisaatioissa tai ammateissa. Loppujen lopuksi liikenteen asiantuntijat tarvitsevat sekä valtionhallinnon, yksityisten yritysten että voittoa tavoittelemattomien sektoreiden alalla. Etsitkö jännittävää työtä, joka tarjoaa paljon uramahdollisuuksia, niin maisterintutkinto Transportation Sciences on oikea valinta sinulle!

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

Hasselt University is a young, dynamic centre of expertise for teaching, research and service provision. It regards it as its social responsibility to contribute actively to a sustainable and innovati ... Lue lisää

Hasselt University is a young, dynamic centre of expertise for teaching, research and service provision. It regards it as its social responsibility to contribute actively to a sustainable and innovative region. It aspires to be a hub in this innovation web. Näytä vähemmän
Hasselt , Diepenbeek + 1 Lisää Vähemmän