Yleiskatsaus

Haluatko nopeasti parantaa omaa opetuskäytäntöäsi? Meidän 8 kuukauden PG Cert Education (Koulutuskäytäntö) tarjoaa sinulle tarvittavat tiedot ja taidot räätälöimään opetus- ja oppimismenetelmiä, resursseja ja arviointeja tehokkaasti erilaisiin oppimistarpeisiin.

Yhteistyössä muiden opetushenkilöstön kanssa tämä kurssi tutkii korkeakouluopetusta ja samalla antaa taitoja ja osaamista erilaisiin käytäntöihin jatkuvan ammatillisen kehityksen varmistamiseksi, mukaan lukien kriittinen pohdinta, tutkimus ja tutkimus sekä osallistuminen keskusteluun asiaankuuluvien yhteisöjen kanssa. harjoitella.

Tämä PG Cert -opetus voidaan saavuttaa itsenäisenä pätevyydenä tai se voi olla ensimmäinen askel kohti PG Dip -opetusta tai täydennyskoulutusta (M.Ed.).

Oppiminen ja arviointi

esittely

Verkossa opiskelu antaa sinulle vapauden opiskella milloin ja missä se sopii sinulle - kotona, lounasaikasi aikana tai missä tahansa muualla sinulla on internetyhteys.

Kaikilla online-kursseillamme on ohjeellinen opintokokonaisuus, joka on oppaamme siitä, kuinka kauan opintojasi kestää. Todellinen kesto voi olla pidempi tai lyhyempi riippuen opintojasi nopeudesta, opinto-optioista valitaan ja moduulin saatavuudesta. Opintojasi on mahdollista suorittaa opintojaksoa nopeammin kaksinkertaistamalla moduulit tiettyinä aikoina; kuitenkin vähimmäisvaatimuksia sovelletaan.

Kaikilla kursseilla on säännölliset aloituspäivät ympäri vuoden. Lukuvuosi on järjestetty moduuleiksi, tyypillisesti yhden tai kahden viikon lomalla moduulien ja jäsennellyn kolmen viikon tauon jouluaikana. Opiskelijat saavat kurssin aikataulun hakemusprosessin aikana.

Opetusmenetelmät ja tyyli

Koska olemme 100%: n online-yliopisto, käytämme virtuaalista oppimisympäristöä perinteisen kampuksen sijaan. Järjestelmä seuraa ja hallinnoi oppimisprosessia reaaliajassa ja tarjoaa sinulle välittömän pääsyn oppimateriaaleihisi.

Tämä oppimisympäristö mahdollistaa sekä opiskelijoiden että ohjaajien aktiivisen osallistumisen reaaliaikaisiin keskusteluihin ja voit kuunnella ja katsella elävää luentoja ja seminaareja internetin välityksellä. Kaikki kurssit toimitetaan vain englanniksi.

Sinulla on oma opiskelijakouluttaja, ja hänellä on mahdollisuus säännöllisesti vuorovaikutuksessa muiden opiskelijoiden ja ohjaajasi kanssa. Varmistaaksemme, että sait tarvitsemaasi tukea opettajallasi, saamme kurssikurssimme 20 opiskelijalle.

Arviointi

Hyväksymme tehtävänlähtöisen lähestymistavan arvioinnin sijasta tenttien sijasta. PG Cert Educationin (Educational Practice) arviointi perustuu kirjallisen opetussuunnitelman, yhteistoiminnallisten oppimiskysymysten, esitysten ja osallistumisen elektroniseen salkkuun.

Olet aina tietoinen nykyisestä alustavasta palkkaluokasta heti ohjelman alusta lähtien, jolloin voit arvioida nykyisten tutkimusmenetelmien menestystä ja selkeästi tunnistaa parannettavat alueet. Uskomme, että tämä avoimuus antaa sinulle tarvittavat tiedot, jotta voit hyödyntää jatko-opintoasi. Tavoitteenamme on:

  • näyttävät selvästi tavaramerkkisi luokassa, jota voit tarkastella milloin kirjaudut oppimisalustalle
  • työn nopea kääntyminen arvioimaan sen varmistamiseksi, että palkkaluokka on aina ajan tasalla
  • arvioida työtä koko moduulin sijaan odottaa loppuvuoden tentit
  • että sinulla on säännöllinen yhteys opiskelijan neuvonantajasi kanssa
  • yksinkertaisuus ja läpinäkyvyys arviointikriteerien suunnittelussa

Meillä on myös politiikka, jolla varmistetaan, että opiskelijoiden tekemä työ on aito. Sen lisäksi, että kaikki työtä arvioidaan usein, käytämme vakiintunutta sähköistä valvontajärjestelmää plagioinnin tarkistamiseksi.

Urakehitysmahdollisuudet

Olemme sitoutuneet parantamaan työllistymismahdollisuuksia tutkinnon suorittaneiden keskuudessa. Verkkokurssimme antavat sinulle mahdollisuuden parantaa uranäkymiäsi ja ansaita potentiaalia yhdistämällä keskeisiä taitoja, jotka ovat suoraan siirrettävissä työpaikalla.

Tämä PG Cert -opetus (Educational Practice) mahdollistaa verkostoitumisen ja kommunikoinnin muiden ammattilaisten kanssa samalla kun löydät parannuksia, jotka sopivat omaan ammatilliseen käytäntöön.

Tämän kurssin lopussa voit valita ja käyttää sopivaa lähestymistapaa, tekniikoita ja resursseja oppimisen helpottamiseksi missä tahansa oppimisympäristössä ja arvioida kriittisesti arvioinnin ja palautteen vaikutusta oppijoihin ja oppimiseen.

Kyky tutkia ammatillista käytäntöä koulutuksessa prosessin kriittistä tutkimusta, pohdintaa ja käytäntöihin perustuvaa tutkimusta voit kehittää myös varustaa sinulle arvioida ja kriittisesti pohtia omia opetus käytäntöjä.

Sisäänpääsyvaatimukset

Tämän ohjelman sisältö vaatii sinua pohtimaan omaa koulutustyökokemustasi; Siksi sinun on työskenneltävä tällä hetkellä opetushyödykkeellä tai sinulla on jonkin verran kokemusta opettamisesta pakollisen oppimisympäristön yhteydessä tai sinulla on säännöllistä pääsyä opetuskapasiteettiin opettajan työpaikalle tai organisaatiolle opintojen aikana.

Tämä ei kuitenkaan rajoita hakijoita niille, jotka työskentelevät vain koulussa, korkeakoulussa tai yliopistossa; Sovelluksia harkitaan myös tapauskohtaisesti vaihtoehtoisissa organisaatioissa työskenteleviltä opiskelijoilta, joissa järjestetään järjestetty koulutusohjelma, esim. gallerioita, museoita, kansalaisjärjestöjä tai muita koulutukseen liittyviä aloja.

Meillä on joustavia tulovaatimuksia, jotka tarkastelevat sekä akateemista että työperäistä kokemusta sekä motivaatiota kurssin suorittamiseen. PG Cert Education (Educational Practice) -ohjelmaan on kaksi pääsyreittiä:

1. Opintojakso

PG Cert Education (Educational Practice) -ohjelman akateemisten syöttöreittien vaatimusten täyttämiseksi sinulla on oltava vähintään seuraavat pätevyysvaatimukset:

  • Yliopistotutkinto hyväksytystä laitoksesta, joka vastaa Yhdistyneen kuningaskunnan Honours-tutkintoa tai asianmukainen ammattitutkinto.

Jos englanti ei ole sinun ensimmäinen kieli, IELTS (Academic) 6.5 tai vastaava. Jos sinulla ei ole IELTS-sertifikaattia tai vastaavaa pätevyyttä, vaadimme opiskelijoille mahdollisuuden lähettää englanninkielinen ilmainen online-testi.

Sinun ei tarvitse todistaa englannin kielen taitoa, jos olet kansalainen tai olet suorittanut Yhdistyneen kuningaskunnan tutkinnon vastaavan tutkinnon jonkin näistä maista.

2. Työkokemusreitti

Ymmärrämme, että voit hankkia taitoja monilla eri tavoilla ja että aiempi akateeminen suorittaminen ei ole ainoa indikaattori hakijan kyvystä. Siksi, jos et täytä edellä mainittuja vähimmäisvaatimuksia, saatat silti olla oikeutettu ilmoittautumiseen työkokemustemme kautta.

PG Cert Education (Educational Practice) -ohjelman työkokemuksen syöttöreitin vaatimusten täyttämiseksi sinun on täytettävä vähintään seuraavat vaatimukset:

  • Vähintään kahden vuoden opetuskokemus pakollisessa oppilaitoksessa.
  • Englannin kielitaidon on oltava IELTS 6.5 -arvoa vastaava taso.
  • Jos sinulla ei ole IELTS-sertifikaattia tai vastaavaa pätevyyttä, vaadimme opiskelijoille mahdollisuuden lähettää englanninkielinen ilmainen online-testi.

Sinun ei tarvitse todistaa englannin kielen taitoa, jos olet kansalainen tai olet suorittanut Yhdistyneen kuningaskunnan tutkinnon vastaavan tutkinnon jonkin näistä maista.

Hakemusta tarkastellaan yksilöllisesti ottaen huomioon motivaatiosi kurssin tekemiseen, aikaisempi työkokemus ja muut asiaankuuluvat pätevyydet, jotka osoittavat kykynne suorittaa ohjelmaa onnistuneesti.

21 päivän rahat takaisin -takuu

Jos ilmoittaudut PG Cert Education (Educational Practice) -ohjelmaan, mutta päätät, että verkko-oppiminen ei ole sinua varten, voimme peruuttaa 21 päivän kuluessa tarjouksen kirjeessä ilmoitetusta alkamispäivästä. Jos olet maksanut ensimmäisen talletuksen etukäteen, saat täyden hyvityksen.

Ohjelman opetuskielet:
Englanti

Katso 30 muuta ohjelmaa kohteelta University of Essex Online »

Viimeksi päivitetty July 2, 2018
Tämä kurssi on Online
Alkamispäivämäärä
Duration
8 kuukautta
Part-time
Hinta
3,536 GBP
Deadline
Sijaintien mukaan
Päivämäärän mukaan
Alkamispäivämäärä
Päättymispäivämäärä
Haun määräaika
Location
Haun määräaika
Päättymispäivämäärä