Yleiskatsaus

Tee merkki ja menestykää ainutlaatuisella online-jatkotutkinnolla projektinhallinnassa. Kurssi tuo esiin monia projektinhallintaan liittyviä keskeisiä aiheita ja tekniikoita.
Opit hyvien hallintotapojen periaatteet ja käytännöt sekä hallitsevan taloustieteen. Saat taitoja, jotka parantavat ansioluettelosi ja joita voi käyttää suoraan nykyisessä hallintosijainnissa.

Käyttämällä ohjata sisältöä, jonka tutorit ovat luoneet runsaasti akateemisia ja ammatillisia kokemuksia, voit kehittää perusteellisen tietämyksen nykyaikaisen liiketoiminnan hallinnan monimutkaisuudesta ja parantaa luottamusta, ammattitaitoa ja käytännön kykyjä. Ohjelman suorittamisen jälkeen pystyt osoittamaan tehokkaan projektinhallinnan periaatteet ja teoriat. Saat myös erilaisia ​​kriittisiä ja analyyttisiä taitoja, joita voidaan käyttää erilaisissa erilaisissa ammatillisissa yhteyksissä.

Tämä lyhyt, 100% online-kurssi on erinomainen vaihtoehto kokopäiväiseen, kampuskasvatukseen ja on täydellinen, jos haluat kiinnittää huomiota siihen, miten projektinhallinta toimii tai haluatko edetä hallinnointiin, niin tämä ohjelma parantaa osaamista ja uranäkymiä.

Kun olet suorittanut jatkotodistuksen, tarjoamme sinulle mahdollisuuden edetä opiskelemaan jatko-opinnäytetyötä projektinhallinnassa (myönnetään 120 opintopisteen jälkeen) ja täydennyskoulutuksessa projektinhallinnassa (myönnetty 180 opintopisteen jälkeen).

Oppiminen ja arviointi

esittely

Verkossa opiskelu antaa sinulle vapauden opiskella milloin ja missä se sopii sinulle - kotona, lounasaikasi aikana tai missä tahansa muualla sinulla on internetyhteys.

Kaikilla online-kursseillamme on ohjeellinen opintokokonaisuus, joka on oppaamme siitä, kuinka kauan kurssi kestää loppuun. Todellinen kesto voi olla pidempi tai lyhyempi riippuen opiskelun nopeudesta, valittavista opintovaihtoehdoista ja moduulien saatavuudesta. Opintojasi on mahdollista suorittaa opintojaksoa nopeammin kaksinkertaistamalla moduulit tiettyinä aikoina; kuitenkin vähimmäisvaatimuksia sovelletaan.

Kaikilla kursseilla on säännölliset aloituspäivät ympäri vuoden. Lukuvuosi on järjestetty moduuleiksi, tyypillisesti yhden tai kahden viikon lomalla moduulien ja jäsennellyn kolmen viikon tauon jouluaikana. Opiskelijat saavat kurssin aikataulun hakemusprosessin aikana.

Opetusmenetelmät ja tyyli

Koska olemme 100%: n online-yliopisto, käytämme virtuaalista oppimisympäristöä perinteisen kampuksen sijaan. Järjestelmä seuraa ja hallinnoi oppimisprosessia reaaliajassa ja tarjoaa sinulle välittömän pääsyn oppimateriaaleihisi.

Tämä oppimisympäristö mahdollistaa sekä opiskelijoiden että ohjaajien aktiivisen osallistumisen reaaliaikaisiin keskusteluihin ja voit kuunnella ja katsella elävää luentoja ja seminaareja internetin välityksellä. Kaikki kurssit toimitetaan vain englanniksi.

Sinulla on oma opiskelijakouluttaja, ja hänellä on mahdollisuus säännöllisesti vuorovaikutuksessa muiden opiskelijoiden ja ohjaajasi kanssa. Varmistaaksemme, että sait tarvitsemaasi tukea opettajallasi, saamme kurssikurssimme 20 opiskelijalle.

Arviointi

Hyväksymme tehtävänlähtöisen lähestymistavan arvioinnin sijasta tenttien sijasta. Arviointi jatkotutkinnolle projektinhallinnassa perustuu kirjallisen opetussuunnitelman yhdistämiseen.

Sinun tulee aina olla tietoinen nykyisestä alustavasta palkkaluokasta heti ohjelman alusta lähtien, jolloin voit arvioida nykyisten tutkimusmenetelmien menestystä ja selkeästi tunnistaa parannettavat alueet. Uskomme, että tämä avoimuus antaa sinulle tarvittavat tiedot, jotta voit hyödyntää jatko-opintoasi. Tavoitteenamme on:

  • näyttävät selvästi tavaramerkkisi luokassa, jota voit tarkastella aina, kun kirjaudut oppimisalustalle;
  • työn nopea kääntyminen arvioimaan sen varmistamiseksi, että palkkalaskenne on aina ajan tasalla;
  • arvioida työtä koko moduulin sijaan odottaa loppuvuoden tentit;
  • varmistamalla, että sinulla on säännöllinen yhteys opiskelijan neuvonantajan kanssa; ja
  • yksinkertaisuus ja läpinäkyvyys arviointikriteerien suunnittelussa.

Meillä on myös politiikka, jolla varmistetaan, että opiskelijoiden tekemä työ on aito. Sen lisäksi, että kaikki työtä arvioidaan usein, käytämme vakiintunutta sähköistä valvontajärjestelmää plagioinnin tarkistamiseksi.

Urakehitysmahdollisuudet

Olemme sitoutuneet parantamaan työllistymismahdollisuuksia tutkinnon suorittaneiden keskuudessa. Verkkokurssimme antavat sinulle mahdollisuuden parantaa uranäkymiäsi ja ansaita potentiaalia yhdistämällä keskeisiä taitoja, jotka ovat suoraan siirrettävissä työpaikalla.

Tämä PG Cert Project Management -kurssi antaa sinulle tarvittavat taidot johtavan uran lisäämiseksi ja monimutkaisten hankkeiden johtamiseen. Ohjelma sopii myös niille, jotka jo työskentelevät johdossa ja haluavat lisätä lisäarvoa ansioluetteloonsa ja parantaa uranäkymiä.

Laaja-alainen ja haastava sisältö auttaa sinua kehittämään älyllistä kapasiteettia, tutkimusta, analyyttisiä ja kognitiivisia taitoja tiedon hankinnan, ongelmanratkaisun ja päättelyn kautta.

Sisäänpääsyvaatimukset

Meillä on joustavia tulovaatimuksia, jotka tarkastelevat sekä akateemista että työperäistä kokemusta sekä motivaatiota kurssin suorittamiseen. PG Cert Project Management -ohjelmaan on kaksi pääsyreittiä:

1. Opintojakso

PG Cert Project Management -ohjelman akateemisen syöttöreitin vaatimusten täyttämiseksi sinun on oltava vähintään seuraavat pätevyysvaatimukset:

  • Yliopistotutkinto hyväksytystä laitoksesta, joka vastaa Yhdistyneen kuningaskunnan Honours-tutkintoa tai asianmukainen ammattitutkinto.

Jos englanti ei ole sinun ensimmäinen kieli, sinun englannin kykysi vastaa IELTS (Academic) 6.5. Jos sinulla ei ole IELTS-sertifikaattia tai vastaavaa pätevyyttä, vaadimme opiskelijoille mahdollisuuden lähettää englanninkielinen ilmainen online-testi.

Sinun ei tarvitse todistaa englannin kielen taitoa, jos olet kansalainen tai olet suorittanut Yhdistyneen kuningaskunnan tutkinnon vastaavan tutkinnon jonkin näistä maista.

2. Työkokemusreitti

Ymmärrämme, että voit hankkia taitoja monilla eri tavoilla ja että aiempi akateeminen suorittaminen ei ole ainoa indikaattori hakijan kyvystä. Siksi, jos et täytä edellä mainittuja vähimmäisvaatimuksia, saatat silti olla oikeutettu ilmoittautumiseen työkokemustemme kautta.

PG Cert Project Management -kurssiin liittyvän työkokemuksen syöttöreitin vaatimusten täyttämiseksi sinun on täytettävä vähintään seuraavat vaatimukset:

  • Vähintään 5 vuoden työkokemus.
  • Jos englanti ei ole sinun ensimmäinen kieli, sinun englannin kykysi vastaa IELTS (Academic) 6.5.

Hakemusta tarkastellaan yksilöllisesti ottaen huomioon motivaatiosi kurssin tekemiseen, aikaisempi työkokemus ja muut asiaankuuluvat pätevyydet, jotka osoittavat kykynne suorittaa ohjelmaa onnistuneesti.

21 päivän rahat takaisin -takuu

Jos ilmoittaudut PG Cert Project Management -ohjelmaan, mutta päätät, että verkko-oppiminen ei ole sinua varten, voimme peruuttaa 21 päivän kuluessa tarjousasiakirjallasi ilmoitetusta alkamispäivästä. Jos olet maksanut ensimmäisen talletuksen etukäteen, saat täyden hyvityksen.

Ohjelman opetuskielet:
Englanti

Katso 30 muuta ohjelmaa kohteelta University of Essex Online »

Viimeksi päivitetty August 14, 2018
Tämä kurssi on Online
Alkamispäivämäärä
Duration
8 kuukautta
Part-time
Hinta
3,536 GBP
Deadline
Sijaintien mukaan
Päivämäärän mukaan
Alkamispäivämäärä
Päättymispäivämäärä
Haun määräaika
Location
Haun määräaika
Päättymispäivämäärä