Partiolaisten ja pelien analysointiasiantuntija verkossa

Yleistä

Ohjelman kuvaus

145604_ESP-EspecialistaenScoutingyAnalisisdeljuego-ONLINE.jpegMBP School of Coaches","author_url":"","source":""}" alt="145604_ESP-EspecialistaenScoutingyAnalisisdeljuego-ONLINE.jpeg" />

Miksi valita tämän ohjelman?

Tämän verkkokurssin avulla voit kaivaa syvälle MBP partiomallia sekä ammatillisen partiotoiminnan toimintaa ja käyttöä. Teet sen haasteiden ja pelimekaniikan (pelillistämisen) ja tarinan avulla, joka vie sinut nuorempi partiolaisen kenkiin, joka saapui äskettäin ammattitiimiin. Lyhyesti sanottuna sinulla on pääsy kaikkiin henkilökohtaisen ohjelman sisältöihin mukavalla, houkuttelevalla ja motivoivalla tavalla: opit tuntemaan olemassa olevat partiolajit ja tunnistamaan sekä pelaajan analyysielementit erikseen että joukkue, samoin kuin kaikki avaimet vastustajan kokonaisraportin luomiseen.

Erityisesti tunnet huipputeknologian analyysityökalut ja opit käyttämään yhtä niistä kerätä, tilata ja tulkita tietoa metodologisten mallien mukaan ja kohdata kilpailu sekä joukkueessasi että kilpailijasi analyysissä. Kaikki tämä itsenäisesti, mutta myös jakaa MBP yhteisön ja MBP opettajien kanssa.

Loppujen lopuksi tällä kurssilla tunnet pelianalyysin perusteet ja kilpailujen tietojen keräämisen tekemään johdonmukaisia ja tehokkaita päätöksiä myöhemmin.

 • Omistus: 45 tuntia (9 viikkoa)
 • Seuraava painos: 27. marraskuuta 2020
 • Sertifikaatti: Partiolainen MBP -valmentajakoulusta
 • Opiskele omaan tahtiisi ja sinulle sopivimpaan aikaan

Mitä opit?

 1. Yksilöllisen ja kollektiivisen käyttäytymisen tunteminen, kuvaaminen ja arviointi.
 2. Analysoida ja optimoida jalkapalloilijoiden kyvyt ja taidot korkean suorituskyvyn vaiheessa.
 3. Ymmärtää ja antaa neuvoja kilpailukykyisten jalkapallojoukkueiden yksilöiden ja ryhmien dynamiikasta.
 4. Tarkkailla jalkapallon rakenteellisia ja dynaamisia näkökohtia.
 5. Analysoida perusteellisesti joukkueen kaikki pelivaiheet ja hetket.
 6. Valitse ja soveltaa sopivimpia strategioita, menetelmiä ja tekniikoita pelianalyysiin.
 7. Hankkia tietoa analyysipaneelien luomisesta ja projektien käytöstä analyysiohjelmistoissa.
 8. Tietojen jakaminen raporttien ja toimenpide-ehdotusten tai metodologisten mallien avulla.

Miten opit?

 • Analysoidaan Live. Analysoidaan suorana, yksi Barcelonassa sijaitsevista La Ligan joukkueista: FC Barcelona tai RCD Espanyol.
 • Tiedot. Kilpailukykyiseen jalkapalloon suoraan tai välillisesti liittyvien tietojen etsiminen, hallinta, analysointi, yhteenveto ja yhdistäminen.
 • Luo raportteja. Selvitys kuinka luoda raportteja valmentajille, pelaajille tai joukkueelle ja instituutioille, mukaan lukien teknisten työkalujen käyttö.
 • Tunnustaminen. Tunnustetaan keskeiset näkökohdat urheilusuorituksen analyysissä.
 • Delving. Katsaus jalkapallon yleisiin ja erityisiin näkökohtiin.
 • Tiimi. Itsenäisesti ja tiimityönä.

Kurssin rakenne

Onnittelut! Olet juuri allekirjoittanut junior partioksi MBP . Olemme kahdeksan ottelun päässä finaalista ja tarvitsemme apuasi tavoitteen saavuttamiseksi. Tiedämme, että se ei tule olemaan helppoa, ja meidän on tehtävä kovasti töitä sen saavuttamiseksi, mutta onnistumme kaikkien ponnisteluilla!

Näiden kahdeksan ottelun aikana opit partiotoiminnan toiminnan ja käytön. Tehdäksesi sen sinun täytyy käydä läpi eri vaiheet, jotka muodostavat tämän oppimisprosessin: opiskella teoriaa pukuhuoneessa, toteuttaa se käytännössä harjoittelun aikana, suorittaa oppimasi ottelun aikana ja lopussa jakamalla sen lehdistötilaisuudessa.

 • Vastaa 1 ja 2. MBP partiomalli. Tunnemme partiotoiminnan ja sen toiminnot, näemme erityisesti MBP : n lähestymistavan ja tunnistamme erityyppiset analyysit.
 • Ottelu 3. Joukkueen rakenne ja dynamiikan analyysi. Tutkimme käsitteitä, kuten virallinen puhelu ja pelijärjestelmä, tutkimme pelaajia heidän sijaintinsa mukaan ja otamme ensimmäisen askeleen joukkueen dynaamiseen analyysiin.
 • Ottelu 4. Hyökkäysvaiheen analyysi. Tässä moduulissa analysoimme hyökkäysvaiheen sen kolmessa alivaiheessa: aloitus, rakentaminen ja viimeistely.
 • Ottelu 5. Puolustusvaiheen analyysi. Täällä tiedämme perusteellisesti puolustusvaiheen: analysoimme kolmen tyyppisen puolustuksen lohkon ja suoran pelin puolustuksen.
 • Ottelu 6. Siirtymävaiheiden analyysi. Kaivamme molemmat siirtymät hyökkäyksestä puolustukseen ja puolustuksesta hyökkäykseen.
 • Ottelu 7. Strategian analyysi. Analysoimme erilaisten settien strategiaa: kulmapotkut, vapaapotkut, heitot ja rangaistuspotkut.
 • Ottelu 8. Metodologiset mallit.
 • Monialainen projekti. Kurssin suorittamiseksi sinun on tehtävä erikseen analyysi kahdesta ammattitiimien pelaamasta ottelusta. Sinun on analysoitava rakenne ja dynamiikka, pelin eri vaiheet ja lopuksi strategia. Voit tehdä sen käyttämällä videoanalyysiohjelmaa, joka on yksi tärkeimmistä työkaluista partiolaisille.

mielipiteitä

"100% suositeltava kurssi, voisin määritellä sen kurssiksi, jossa nautit oppimisesta. MBP metodologia ja sen esittely ovat erittäin korkeatasoisia, erittäin hyödyllisiä kaikkien joukkueanalyysin ja ottelun yksityiskohtien löytämisessä. " Jesús Galilea

"Suosittelen partiotoiminnan ja pelianalyysin kurssia MBP : n valmentajakoulussa, jotta voisimme lisätä tietoa siitä, millainen peli on. Kiitos lisäksi paljon MBP n ihmisten hoidosta, jotka auttoivat minua aina " Luís Omar Tapia

"Kurssista on ollut minulle erittäin hyödyllistä tilata ja korostaa monia asioita, jotka olen joskus nähnyt, mutta joita en pysähtynyt analysoimaan, mikä esti minua antamasta todellista merkitystä jokaiselle konseptille. Pystyin myös järjestämään analyysini ja rakenteeni se vaiheittain, mikä auttoi minua tekemään työstäni ammattimaisempaa ja selkeämpää. " Manuel Mayo

Viimeksi päivitetty Marras 2020

Oppilaitoksesta

MBP School of Coaches’ mission is to “optimize the tactical level of the coaches to their maximum exponent” thanks to the patented MBP Method that is being used by professional coaches and players in ... Lue lisää

MBP School of Coaches’ mission is to “optimize the tactical level of the coaches to their maximum exponent” thanks to the patented MBP Method that is being used by professional coaches and players in more than 15 countries already. Näytä vähemmän