Passi HNC: n matkailuun

Yleistä

5 sijaintia saatavilla

Ohjelman kuvaus

Matkustamomiehistö, lomakeskuksen edustaja, lentoyhtiön varausavustaja ovat vain muutamia reiteistä, joihin matka- ja matkailualan pätevyys voi viedä sinut. Voimme auttaa sinua tekemään muiden vapaa-ajan ja loma-ajan yrityksesi kursseilla, jotka etenevät NQ: sta HND-tasolle. Käsiteltyjä aiheita ovat Skotlannin matkailuteollisuus, kansainväliset matkailukohteet, lentoyhtiöiden ja lentokenttien toiminta, kestävä kehitys, matkanjärjestäminen, asiakaspalvelu, matkatoimistomenettelyt ja espanjan kielen perusta.

HNC: n matka- ja matkailupassi on suunniteltu valmistelemaan sinua liittymään HNC: n matkailuun ja matkailuun elokuussa 2021. Tämä kurssi auttaa sinua kehittämään tarvittavat taidot ja tiedot, joita tarvitaan seuraavaan opintotasoon.

Ilmoittautuminen edellyttää, että sinulla on pätevyys SCQF: n (Scottish Credit and Qualifications Framework) tasolla 4/5 korostaen englantia / viestintää, tieto- ja viestintätekniikkaa sekä laskutoimitusta. Tarvitsemme myös positiivisen akateemisen tai työnantajan viitteen. Haastattelussa odotamme sinun osoittavan innostusta ja sitoutumista matka- ja matkailualan uraan.

Kaikkien hakijoiden on lähetettävä henkilökohtainen lausunto ja sisällytettävä hakemukseensa kaikki pätevyyden yksityiskohdat.

Opiskelet seuraavaa:

Matkatuotteet ja -palvelut; Taidot asiakaspalveluun; Vapaa-ajan ja liikematkailukohteet; Matkailu Isossa-Britanniassa; Lomakeskuksen edustus; Työskentely matkustamomiehistönä; Matkailu: Skotlanti; Työn taitojen kehittäminen; Tapahtumateollisuus: yleiskatsaus; Viestintä; Numeromäärä ja ICT.

Tämän kurssin jälkeen voit hakea HNC Matkailu- ja matkailutoimintaa Motherwellin kampukselta.

Viimeksi päivitetty Tammi 2021

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Oppilaitoksesta

New College Lanarkshire offers more than 800 courses across six faculties. Dedicated to continuous improvement, the College has made investments in the latest technology and facilities across its camp ... Lue lisää

New College Lanarkshire offers more than 800 courses across six faculties. Dedicated to continuous improvement, the College has made investments in the latest technology and facilities across its campuses to ensure students have the highest calibre of resources. Näytä vähemmän
Wishaw , Coatbridge , Cumbernauld , Cumbernauld , Cumbernauld + 4 Lisää Vähemmän