ONLINESTUDIES

Tutustu 4 Tohtoriohjelmat Filosofiassa Online Tohtorin tutkinto

Opiskelijat, jotka haluavat saavuttaa alan korkeimman koulutustason, voivat ilmoittautua PhD (Filosofian tohtori) -ohjelmaan. Tämä on pitkällinen, joka kestää keskimäärin 4-7 vuoden päästä. Se antaa opiskelijoille mahdollisuuden suorittaa alkuperäistä tutkimusta tietyllä tutkimusalueella. Yleensä tarvitaan kirjallinen väitöskirja.

Opiskelijat saattavat ihmetellä, "Mikä on filosofian tohtori?" Tämä korkeakoulututkinto analysoi ja yrittää vastata suurimpiin kysymyksiin olemassaolosta, tietämyksestä, syystä ja arvoista. Opiskelijat opiskelevat usein antiikin kreikkalaisia ​​kirjailijoita, keskiaikaisia ​​teoreetikkoja ja modernisteja, kuten Karl Marx ja René Descartes. Eräissä yliopistoissa vaaditaan tieteellisen kielen taito, esimerkiksi latina, kreikka, ranska tai saksa.

Filosofian tohtori voi auttaa oppilaita vahvistamaan tutkimustaitoaan. He saattavat tulla taitaviksi syntetisoimalla ja järjestämällä tietomääriä. Ne voivat myös oppia järjestäytyneeltä ja tehokkaalta. Jokainen näistä taidoista voi olla hyötyä jokaiselle uralle.

Jokainen yliopisto asettaa omat opetuksensa, joten filosofian tohtorin hinta vaihtelee koulusta toiseen. Myös muita tekijöitä, kuten huone ja hallitus sekä vaadittavien hyvitysten määrä, ovat myös tärkeitä. Opiskelijat voivat ottaa yhteyttä kouluun ja pyytää yhteenvedon kuluista.

Filosofian tohtorin tutkinnoilla opiskelija voi harjoittaa monia erilaisia ​​ammatteja opettajina, professoreina ja koulutusalan konsultteina. Opiskelija voi toimia liiketoiminnassa mainonnan johtajana tai kehitysjohtajana. He saattavat olla kirjoittajia, toimittajia, toimittajia tai julkaisijoita aikakauslehtiin tai sanomalehtiin. He voisivat myös päästä politiikkaan ja tulla pormestareiksi, edustajiksi jne.

On olemassa monia hienoja yliopistoja sekä kotimaassa että ulkomailla, jotka tarjoavat filosofian tohtorin. Jos opiskelijat elää syrjäisillä paikoilla ja tarvitsevat verkkokursseja, ne voivat olla myös vaihtoehto. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.

4 tulosta kohteessa Filosofia Filter

Filosofian tohtori

Institute of Lutheran Theology
PhD
28 Tammi 2021
<
Täyspäiväinen
<
4&nbsp;-&nbsp;6 vuotta
03 Joulu 2020
Englanti
Online

Tohtorin tarkoitus Ohjelman tarkoituksena on tuottaa opettajia-tutkijoita kirkolle ja akatemialle, jotka voivat kouluttaa ihmisiä kristilliseen palvelukseen ja kristillisen pa ...

Lue lisää

Valtiotieteen filosofian tohtori (PhD)

Selinus University of Science and Literature
PhD
<
Täyspäiväinen
<
Osa-aikainen
Englanti
Italialainen
Online

Etäopiskelutaidot taiteiden tiedekunnasta

Lue lisää

Filosofian tohtori (d.phil.)

OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland
PhD
<
Täyspäiväinen
<
Osa-aikainen
<
2&nbsp;-&nbsp;6 vuotta
Englanti
Online

Maailmanlaajuinen DPhil tunnetaan tutkimus tutkinto, joka tarkoittaa, että on mitään tutkimusta tai tenttejä, vain lopullinen Väitös, meidän

Lue lisää

Filosofian tohtori (Ph.D) filosofiassa ja kriittisessä ajattelussa

Selinus University of Science and Literature
PhD
<
Täyspäiväinen
<
Osa-aikainen
Englanti
Online

Filosofiaa koskeva tutkielma tarjoaa ohjelman opiskelijoille mahdollisuuden parantaa analyyttisiä, kriittisiä, ilmaisu- ja tulkintataitojaan sekä rakentaa ja vastata niihin pu ...

Lue lisää