63 verkossa PhD Ohjelmat sisään Humanististen tieteiden opinnot 2024

verkossa PhD Ohjelmat sisään Humanististen tieteiden opinnot 2024Filter
    • Bradenton, Yhdysvallat

    Täysaikainen

    1 vuosi

    Etäopiskelu

    Englanti

    Kristillisen neuvonnan tohtorin tavoitteena on jatkaa koulutustasi neuvonta-alalla. Tämän arvostetun koulutustason saavuttaminen antaa sinulle epäilemättä mahdollisuuden neuvoa potilaitasi luottavaisin mielin, mutta myös kouluttaa niitä, jotka haluavat oppia neuvomaan.

    • Honolulu, Yhdysvallat
    • Online USA

    Täysaikainen, Osa-aikainen

    Etäopiskelu

    Englanti

    Kansainvälisen liiketoiminnan tohtorin tavoitteena on auttaa opiskelijoita jatkamaan akateemista uraa yliopistossa sen sijaan, että opettaisi heille tarvittavat taidot hallita ihmisiä monikansallisessa yrityksessä.

    • Dublin, Irlanti

    Täysaikainen

    3 vuotta

    Etäopiskelu

    Englanti

    GCAS College Dublin rekrytoi seuraavan sukupolven parhaita mieliä ja tutkijoita. Olemme innoissamme voidessamme muodostaa uuden humanististen ja yhteiskuntatieteiden tohtorin (Ph.D.) -ohjelman ensimmäisen luokan. Pyrimme tukemaan opiskelijoitamme ja tutkijoitamme laadukkaimmilla saatavilla olevilla koulutusresursseilla.

    • Orlando, Yhdysvallat

    Täysaikainen, Osa-aikainen

    Etäopiskelu

    Englanti

    Onko mitään teologisia totuuksia, jotka omaksut yhtä tarkkoina, mutta joita et näe ilmenevän elämässäsi? Haluatko mennä pelkästään henkisen uskon ulkopuolelle? Tieto ilman ilmoitusta ja uskon vapauttaminen totuuden toteamiseksi kokemuksen kautta pitää totuuden todistamatta ja pelkkää teoriaa. Oletko valmis siirtämään teologian pois päästäsi ja elämääsi? Jos niin, niin Christian Leadership University teologian tohtorintutkinto on juuri sitä, mitä olet etsinyt.

    • London, Yhdistynyt kuningaskunta
    • Bologna, Italia

    Täysaikainen

    24 kuukaudet

    Etäopiskelu

    Englanti

    Tämä ohjelma tutkii tärkeimpiä uskonnollisia perinteitä maailmassa, mukaan lukien hindulaisuus ja buddhalaisuus, Kiinan ja Japanin uskonnot, juutalaisuus, kristinusko ja islam. Opiskelijan tulee keskittyä uskonnon akateemiseen opiskeluun kiinnittäen erityistä huomiota: uskonnollisen kokemuksen yhteisiin ulottuvuuksiin; uskonnon ja kulttuurin vuorovaikutus; uskonnollisten vakaumusten ja kokemusten teoreettinen analyysi; uskonnollinen ilmaisu myytissä, rituaalissa, symbolissa ja yhteiskunnallisessa organisaatiossa; uskonnollisia vastauksia ihmiskokemuksen arkkityyppisiin ongelmiin.

    • Washington, Yhdysvallat
    • Gambia Online, Gambia

    Täysaikainen, Osa-aikainen

    2 vuotta

    Etäopiskelu

    Englanti

    Erikoistunut verkossa PhD tarjoamia hallitustenvälinen yliopistolle tunnustettua asiantuntemusta interfaith tutkimuksissa.

    • Online

    Täysaikainen, Osa-aikainen

    1 lukukausi

    Etäopiskelu

    Englanti, Italialainen

    Tohtorintutkinto tutkimuksessa etäopiskelun kautta myönnetään teoreettisen tutkimuksen erikoistumisen jälkeen. Tämä tutkimus esitetään väitöskirjan muodossa. PhD (Doctor of Philosophy) on ainoa tohtorin tutkinto, joka voidaan suorittaa etäopiskelulla. Tohtorintutkinnon päävaatimus verkossa etäopiskelun kautta on vähintään 100-sivuisen opinnäytetyön esittäminen ja käsittely Selinus-yliopiston akateemisen komitean tarkastettavaksi ja arvioitavaksi. Humanistiset tieteet korostavat ihmisen analyysin tärkeyttä ja arvoa integroidusta historiallisesta, filosofisesta ja taiteellisesta näkökulmasta. Maailman historian, politiikan, uskonnon, filosofian ja taiteen syvällisen tarkastelun kautta. Tämän tutkimuskurssin opiskelijoiden tulee selvittää, kuinka näkökulmat vaikuttavat toisiinsa. Taide nähdään tiettyä aikakautta hallitsevien historiallisten tapahtumien ja ajatusten ilmaisuna. Historia tunnustetaan ideoiden, yhteiskunnan ja politiikan ja niiden kehityksen vastakkainasetteluna. Aikakautta kuvaavat ajatukset perustuvat aikaisempien filosofisten epäonnistumisten analyysiin. Tohtorintutkinnon tulisi käsitellä tämän vuosisadan suuria kriisejä eri tavalla: globalisaatiota, ympäristön pilaantumista, sosiaalista kahtiajakoa ja kulttuurisia yhteenottoja.

    • Zurich, Sveitsi

    Täysaikainen, Osa-aikainen

    3 vuotta

    Etäopiskelu

    Englanti

    Erilaisia ​​aiheita, jotka sisältyvät PhD Business Literature Review pyörivät käsitys työkalujen sekä sääntöjä, joita käytetään kehittämiseen sekä esittely Business kirjallisuuden

    • USA Online, Yhdysvallat

    Täysaikainen

    3 vuotta

    Etäopiskelu

    Englanti

    Tämä täysin verkossa tohtorin tutkinto ohjelma valmistelee ehdokkaiden johtajuutta ja opetuksen rooleja eri-asteen koulutuksen alalla. Tämä kolmivuotinen akkreditoitu Ed.D.Ohjelma koostuu kursseista

  • Kampuksella

    Englanti

    • Online

    Täysaikainen, Osa-aikainen

    Etäopiskelu

    Englanti

    PIH-ohjelma valmistaa opiskelijan kappelitehtäviin, jotka tukevat ihmisiä, jotka matkustavat parantumismatkoilla erilaisissa terveydenhuoltojärjestelmissä, kuten klinikalla, avohoidossa, sairaalassa ja sairaalassa. Opiskelijana PIH-radalla opit terveydenhuollon kielen, ympäristöt, joissa terveydenhuolto tapahtuu, ja kuinka integroida tukesi yksilöille ja heidän perheilleen.

    • Online USA

    Täysaikainen, Osa-aikainen

    Etäopiskelu

    Englanti

    Monitieteisen opetussuunnitelman kautta, joka sisältää jaettuja seminaareja monipuolisessa oppimisyhteisössä ja yksilöllistä työtä inhimillisen koulutuksen erikoistumisalalla, joka yhdistää ihmisoikeudet, eläinsuojelun, ympäristöetiikan ja muutosten tekemisen, voit kehittää tohtorintutkimustaitoja ratkaisujen löytämiseksi paikalliset ja maailmanlaajuiset ongelmat.

    • Dublin, Irlanti

    Etäopiskelu

    Englanti

    Muinaisfilosofian tutkimuksella on muutakin kuin pelkkä akateeminen kiinnostus, sillä muinaiset ajattelijat asettavat itselleen tehtävän turvata opiskelijoilleen "hyvä elämä", toisin sanoen kyky elää ja voi tavalla, joka sopii järkevälle ja tunnolliselle. olentoja.

    • Online USA

    Etäopiskelu

    Englanti

    Taiteen tohtori on lopullinen tutkinto, joka on tarkoitettu antamaan opiskelijoille kehittynyttä ekologista tietoa, psykologisia valmiuksia ja viestintätaitoja, jotka ovat välttämättömiä ihmisten kertomusten ja niistä johtuvien käytäntöjen muutoksen toteuttamiseksi toisiaan ja planeettaa kohtaan.

    • Online USA

    Etäopiskelu

    Englanti

    Suhteellisen johtajuuden ministeriö on käytännönläheinen ammatillinen tutkinto pastoreille ja palvelujohtajille, jotka harjoittavat "olemisen tapaa" hengelliseen muodostumiseen. Ohjelma korostaa suhteellisen ministeriön kehittämistä.