close

Suodattimet

Katso tulokset

Vertaile Tohtorin arvot Matkailu- ja ravintola-alassa Online Tohtorin tutkinto

Filosofian tohtorin tutkinnon saaminen voi kestää useita vuosia työselostusta ja tutkimusta. Se on korkein ylempi korkeakoulututkinto useimmissa maissa, joten se voi auttaa sinua saavuttamaan ylimmän tason työpaikat työmarkkinoilla. Useimmat yliopistot edellyttävät suoritettuja kandidaatin ja maisterin tutkintoja ennen ilmoittautumista. Mikä on tohtorintutkinto matkailusta ja vieraanvar… Lue lisää

Filosofian tohtorin tutkinnon saaminen voi kestää useita vuosia työselostusta ja tutkimusta. Se on korkein ylempi korkeakoulututkinto useimmissa maissa, joten se voi auttaa sinua saavuttamaan ylimmän tason työpaikat työmarkkinoilla. Useimmat yliopistot edellyttävät suoritettuja kandidaatin ja maisterin tutkintoja ennen ilmoittautumista.

Mikä on tohtorintutkinto matkailusta ja vieraanvaraisuudesta? Tämän tutkinnon painopiste on ymmärtää matkailuelinkeinoihin vaikuttavia markkinavoimia ja tapaa, jolla johtamisvalmiudet toimivat yhdessä vieraanvaraisuuden dynaamisuuden kanssa. Voit ottaa kursseja globaalissa johtamisessa, markkinoinnissa, web-läsnäolon kehittämisessä, psykologiassa ja teknologian soveltamisesta matkailuun. Jotkut yliopistot tarjoavat tutkintoja, kuten elintarviketieteitä ja virkistyskäyttäytymistä.

Voit oppia tärkeitä taitoja, kun olet mukana PhD in Tourism and Hospitality. Sinulle voi tulla taitava luovaa ongelmanratkaisua, tehokasta kriisinhallintaa ja tehokasta viestintää. Jokainen näistä voi auttaa sinua missä tahansa uralla tai yrittää.

Matkailun ja vieraanvaraisuuden tohtorin kustannukset vaihtelevat koulusta toiseen. Sinulla saattaa olla esimerkiksi opetusta, tilaa ja karttaa sekä lab tai teknisiä maksuja. Sinun pitäisi tutkia jokaisen koulun selvittää, mikä on sinulle parhaiten sopiva.

Matkailun ja vieraanvaraisuuden tohtori voi valmistautua liikkeenjohdon uraan matkailun ja vapaa-ajan aloilla. Esimerkkejä ovat hotelli- tai lomakeskuspäällikkö, risteilijäjohtaja, kasinooperaattori ja konserttiedustaja tai -tuottaja. Voit myös tulla yliopiston professoriksi. Tämä tutkinto voi kannustaa sinua aloittamaan oman vieraanvaraisuusliiketoiminnan ja tulla sängyn ja aamiaisen omistaja.

Voit ansaita PhD in Tourism and Hospitality, voit valita kotona tai ulkomailla sijaitsevista kouluista. Jotkut yliopistot tarjoavat myös verkko-luokkia. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.

Näytä vähemmän
Vastaavia opintoaloja
arrow_drop_up arrow_drop_down
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla: 
format_list_bulleted Suodattimet
OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland
Zurich , Sveitsi

PhD. Matkailualan Management on pätevyys, joka valmistaa opiskelijat sellaisella tavalla, jossa he voivat tulla tehokkaita työntekijöitä sekä alan tutkijoiden matkailu. Pääpai ... +

PhD. Matkailualan Management on pätevyys, joka valmistaa opiskelijat sellaisella tavalla, jossa he voivat tulla tehokkaita työntekijöitä sekä alan tutkijoiden matkailu. Pääpaino on käsillä selittää erilaisia ​​tekniikoita, joita yleensä käytetään suorittamaan matkailun hallintaan. -
PhD
Täyspäiväinen
Osa-aikainen
3 vuotta
Englanti
Online
 

VINKKI! Jos edustat jotakin oppilaitosta ja haluat lisätä ohjelmasi luetteloomme, ota yhteyttä tästä

Vastaavia opintoaloja