close

Suodattimet

Katso tulokset

Etsi Tohtorin tutkinnot Sijoittaminenssa Online Tohtoriohjelma

PhD: n hankkiminen on ihailtava saavutus, joka yleensä antaa opiskelijoille, jotka täydentävät ohjelman osaamista kiinnostuksen kohteissa. Arvokas tietämys antaa yleensä opiskelijoille mahdollisuuden päästä monenlaisiin korkeasti palkattujen uramahdollisuuksiin ja saada heidät viranomaisiin valitsemillaan kentillä. Mikä on PhD in Investment? Yleensä tällainen ohjelma antaa opiskeli… Lue lisää

PhD: n hankkiminen on ihailtava saavutus, joka yleensä antaa opiskelijoille, jotka täydentävät ohjelman osaamista kiinnostuksen kohteissa. Arvokas tietämys antaa yleensä opiskelijoille mahdollisuuden päästä monenlaisiin korkeasti palkattujen uramahdollisuuksiin ja saada heidät viranomaisiin valitsemillaan kentillä.

Mikä on PhD in Investment? Yleensä tällainen ohjelma antaa opiskelijoille perusteellisen tietämyksen rahoituksesta, taloudesta ja kirjanpidosta, jotta heille opettaa, miten sijoittaa ja hallinnoida varoja asianmukaisesti. Luennoilla, tutkimushankkeilla ja tapaustutkimuksilla opiskelijat oppivat yleensä globaalin hallinnan, strategisen informaatioanalyysin ja johtajuuden. Kurssit voivat myös kattaa kuinka eri aiheiden tutkiminen perusteellisesti ja tehokkaasti.

PhD in Investment yleensä antaa opiskelijoille mahdollisuuden kehittää keskeisiä osaamisia matematiikassa, analyyttisessä ajattelussa ja johtamisessa. Vahvat matemaattiset ja analyyttiset taidot voivat auttaa oppilaita ymmärtämään kurssimateriaalia ja antamaan heille mahdollisuuden erota valitusta urastaan. Johtajuustyöt ovat usein hyödyllisiä sekä oppilaiden ammatillisessa että henkilökohtaisessa elämässä.

Koska jokainen koulu tarjoaa erilaisia ​​ohjelmia ja sillä on omat settipalkkio, PhD-ohjelmasta ei ole mitään hintaa. Yhteydenpito mahdollisiin yliopistoihin on yleensä paras tapa määritellä tarkat kustannukset tohtorintutkinnolle.

Ihmiset, joilla on PhD in Investment on usein mahdollisuus harjoittaa useita eri uramahdollisuuksia. Monet päättävät työskennellä yrittäjinä tai yleisinä liiketoimintaneuvotteluina, kun taas toiset löytävät asemia sijoituspankkeina. Sijoitukset talousanalyytikoina ja riskienhallinta ovat suosittuja vaihtoehtoja, tai opiskelijat voivat tulla liike-elämän neuvonantajiksi. Työpaikkoja korvausjohtajina on usein myös saatavilla, samoin kuin uralla toimivat talousjohtajat.

Jotta useammat ihmiset voisivat jatkaa korkeakoulutusta, monet yliopistot tarjoavat sekä verkossa että kampuksella. Luokkien pitäminen etäisyydellä on usein hyvä valinta tohtorintutkinnon suorittaneille opiskelijoille, koska se sallii heidän tasapainon kouluttautumisensa työpaikkojen ja perheiden kanssa. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.

Näytä vähemmän
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla: 
format_list_bulleted Suodattimet
OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland
Zurich, Sveitsi

PhD in Risk Assessment ja Strategic Investment on pätevyys, jossa opiskelijat, joilla on maisterin tutkinto siihen liittyvä kenttiä voidaan edelleen parantaa ja kohottaa tieto ... +

PhD in Risk Assessment ja Strategic Investment on pätevyys, jossa opiskelijat, joilla on maisterin tutkinto siihen liittyvä kenttiä voidaan edelleen parantaa ja kohottaa tietojaan. -
PhD
Täyspäiväinen
Osa-aikainen
3 vuotta
Englanti
Online
 

VINKKI! Jos edustat jotakin oppilaitosta ja haluat lisätä ohjelmasi luetteloomme, ota yhteyttä tästä