Filter
PhD

Katso 2 Tohtoriohjelmat Taloustiedessa Online Filosofian tohtori

Filosofian tohtori, tohtorin tutkinto, on jatko-opiskelu, jota usein käytetään kandidaatin tai maisterin tutkintoon. Vaikka perinteisesti myönnetään yhteiskuntatieteissä ja humanistisissa tieteissä, nykyaikaisia ​​tohtoreita voidaan hankkia lähes kaikissa aiheissa. Keskimääräinen PhD-ohjelma kestää viisi tai kahdeksan vuotta.

Jotkut opiskelijat saattavat ihmetellä, mikä on taloustieteen tohtori? Taloustieteessä selvitetään, miten tavarat ja palvelut luodaan, jaetaan ja kulutetaan. Se tutkii tapaa, jolla taloudelliset tekijät, kuten ostajat ja myyjät, ovat vuorovaikutuksessa toistensa kanssa ja käyttäytymistä, jotka aiheuttavat tällaisia ​​vuorovaikutuksia. PhD-ehdokkaat oppivat yleensä mikrotaloustieteestä, joka keskittyy itse agentteihin ja makrotaloustieteeseen, joka analysoi tapaa, jolla nämä aineet muodostavat talouden kokonaisuutena.

Talotekniikan lääkäri saa vahvat laskennalliset taidot, jotka ovat hyödyllisiä paitsi liiketoiminnassa myös hallinnassa päivittäisessä elämässä. Ohjelmat myös opettavat kvantitatiivista päättelyä, joten oppilaat oppivat soveltamaan empiirisiä todisteita heidän argumentteihinsa työpaikoillaan ja niiden ulkopuolella. Asiantuntemattomat ongelmanratkaisut auttavat ratkaisemaan taloudellisia ja henkilökohtaisia ​​vaikeuksia.

PhD-opiskelun kustannukset voivat vaihdella melko vähän yliopiston ja ehdokkaan tarpeiden mukaan. Lyhyemmät ohjelmat maksavat vähemmän rahaa kuin pitemmät. Yhteyden ottaminen suoraan laitokseen on helpoin tapa saada parempi käsitys rahoitustarpeista.

Taloustieteen tohtori on hyödyllinen monille ura-alueille, mukaan lukien markkinatutkimuksen analyytikot, korvausjohtajat ja luoton analyytikot. Ei ole harvinaista, että näennäisesti etuyhteydettömät ammatit, kuten asianajajat, voivat opiskella tätä tohtorintutkintoa. Sen avulla he voivat ymmärtää tapaa, jolla talous vaikuttaa niiden toimialoihin. Valtion politiikan analyytikot auttavat poliitikkoja ymmärtämään, miten lait ja asetukset voivat vaikuttaa kansantalouteen.

Monet yliopistot voivat tarjota kauppatieteiden tohtoreita, jotka voivat tarjota opiskelijoille paikallisia vaihtoehtoja ja verkko-opiskelua. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.

Read More Read Less
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla:

2 tulosta kohteessa Taloustiede

Mind Development Academy

Kauppatieteiden tutkinto yhdistää taloudelliset analyysit liiketoiminnan käytännön näkökohtiin. Ohjelma on tarkoitettu valmistamaan opiskelijoita uralla työskenteleviin y ... [+]

Noin

Kauppatieteiden tutkinto yhdistää taloudelliset analyysit liiketoiminnan käytännön näkökohtiin. Ohjelma on tarkoitettu valmistamaan opiskelijoita uralla työskenteleviin yritystoimintaan ja vastaavaan taloustieteelliseen tutkimukseen ja opetukseen. Ohjelmistotutkimus edustaa erilaisia ​​tieteellisiä aloja, kuten teknologia- ja toimintojen hallintaa, yritysten hallintoa ja valvontaa, työvoimaa, suhteita, pääomamarkkinoita ja rahoituslaitoksia, yritysrahoitusta, organisaatioita ja markkinoita, kansainvälistä liiketoimintaa, liiketoimintastrategiaa , ja teollisen organisaation markkinointi. Economics-ohjelma on suunniteltu edistämään kokeneiden taloustieteilijöiden ja ammattilaisten ammatillista kehitystä laajentamalla tietämystään ja varustelemalla heitä laajoilla tutkimus- ja prosessitaloustieteillä, mikä mahdollistaa heidän johtavansa johtavan panoksen valitsemillaan aloilla.... [-]

Etelä-Afrikka Cape Town
Helmikuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 4 vuotta
Online
Lue lisää suomeksi
SMC University

PhD / Tohtorin Political Economy on laajan tutkimuksen poliittisen ja diplomaattisen suuntauksia tänään, että tarvitsevat oppinut olla vankka tausta alalla sekä akateemis ... [+]

Laajan tutkimuksen poliittisen ja diplomaattisen suuntauksia tänään

EXCEL ALAN opin

PhD / Tohtorin Political Economy on tarjottu yhdessä ja dual koulutusohjelma SMC yliopiston ja Universidad Central de Nicaragua. PhD / tohtori Political Economy on laajan tutkimuksen poliittisen ja diplomaattisen suuntauksia tänään, vaativat oppi on vankka tausta alalla sekä akateemisesti ja ammattimaisesti. Ohjelma koostuu kursseja, jotka tarjoavat laajan kirjon poliittisia kansainvälisten ongelmien näkökulmasta eri osapuolille. Ohjelmassa keskitytään henkilöille, jotka haluavat kunnostautua tällä alalla yhä tärkeämpää ja jotka haluavat hankkia kansainvälisen näkökulman aikaisemman koulutuksen ja työkokemusta. Se on suunnattu henkilöille, jotka haluavat antaa uraansa akateemista suuntaan, taitojen kehittämisen soveltavan tutkimuksen, poliittisen konsultoinnin ja luennoinut alalla diplomatian / valtiotieteen.... [-]

Sveitsi Zug
Avoin ilmoittautuminen
Englanti
Full-time
Part-time
Online
Lue lisää suomeksi