Filter
PhD

Etsi 4 Tohtorin tutkintoja Yleinen valtio-oppissa Online Tohtoriohjelma

Jos tunnet tarvetta saavuttaa korkein akateeminen saavutus ammatillasi, kannattaa harkita PhD (Filosofian tohtori) ansaitsemista. Tämä tutkinto-ohjelma voi kestää neljästä seitsemään vuoteen ja vaatii huomattavan määrän alkuperäistä tutkimusta. Se voi auttaa sinua kilpailemaan korkean tason työpaikoista.

Voit kysyä, mikä on politiikan tiedekunta? Tämä korkeakoulututkinto selvittää, miten hallitus toimii paikallisella, kansallisella ja kansainvälisellä tasolla. Voit usein keskittyä tietyn maan hallintoon tai tiettyyn ajanjaksoon. Kansainvälisissä suhteissa, vertaileva politiikka ja poliittinen teoria voivat olla kursseja. Jotkut koulut tarjoavat luokkia yleisen järjestyksen, historian ja kansainvälisen turvallisuuden ala-aloille.

Politiikan tiedekunnan saaminen voi vahvistaa kykyäsi tehdä tutkimusta. Se voi myös antaa sinulle hyödyllisiä elämäntaitoja, kuten monimutkaisten asioiden ymmärtämistä ja ruohonjuuritason liikkeiden järjestämistä. Nämä voivat olla hyödyksi yhteisöllesi riippumatta ammatista.

Politiikan tohtorikoulutukseen osallistumisen kustannukset vaikuttavat monilla tekijöillä. Saatat joutua maksamaan teknologiaa tai laboratorionmaksuja, ja oppikirjoja ja tarvikkeita voi ostaa. Jokainen koulu perii oman lukumääränsä. Voit ottaa yhteyttä yliopistoon ja pyytää arvioita kuluista.

Politiikan tiedekunnan avulla voit olla valmis monille eri uratieille. Voit tulla opettajaksi julkisessa koulussa tai yliopiston professorissa. Voit myös tulla tutkijatohtoriksi. Sinulla on myös joitain liiketoimintamahdollisuuksia, kuten esimerkiksi analyytikko ja investointipankki.

Löydät laadukkaita yliopistoja ympäri maailmaa, joka tarjoaa tohtorintutkinnon politiikassa. Saatavilla voi olla myös verkkokursseja, jos haluat enemmän joustavuutta. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.

Read More Read Less
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla:

4 tulosta kohteessa Yleinen valtio-oppi

EUCLID (Euclid University)

EUCLID DSDD (tohtori kestävän kehityksen ja Diplomatia) on etäisyys, vieraspaikkakuntalainen koulutusohjelma. ... [+]

YLEISKATSAUS:

EUCLID DSDD (PhD kestävän kehityksen ja Diplomatia) on online-ohjelma, joka yhdistetään vaaditaan kursseista seurasi laatimista ja esittämistä politiikan kannalta merkityksellisten väitöskirja.

Sen tavoitteena on valmistella tunnustettuja asiantuntijoita korkean tason tehtävissä suurimmassa valtakunnassa kestävän kehityksen politiikan valmistelua ja täytäntöönpanoa, jossa menestyksekkään uran hallitustenvälistä ja kansalaisjärjestöt sekä monikansalliset yritykset. Se on erityisen kiinnostava opiskelijoille, joilla on asiaan ylemmän ja joilla pyritään saavuttamaan tohtoritason, joka on yhä tarpeen tiedemaailman ja kansainvälisten instituutioiden.... [-]

Yhdysvallat Washington Gambia Gambia Online
Avoin ilmoittautuminen
Englanti
Full-time
Part-time
2 - 4 vuotta
Online
Lue lisää suomeksi
EUCLID (Euclid University)

EUCLID Online tohtorin sovittelussa ja konfliktien on myös ainutlaatuinen sekoittamiseen henkilökohtaisella tasolla psykologian korkean tason kysymyksiin (diplomatia, usk ... [+]

YLEISKATSAUS:

Konflikti on läsnä ja tuhoisa kaikilla elämän ja yhteiskunnan. Meidän yhä uuden vuosisadan on pullollaan henkilöiden väliset konfliktit, jotka ilmentyvät ja peräisin eri tileille: etninen, uskonnollinen, psykologinen, taloudellinen, jne Koska konflikti on niin vahingollista yhteiskuntaa, sovittelua ja konfliktien on tullut erittäin tärkeä taito, joka voidaan palvella useita organisaatioita ja hallintoelimiä.

Nämä ovat joitakin kriittisiä aiheita Euclid ainutlaatuinen verkossa tohtori Sovittelu ja konfliktien - ainutlaatuinen, koska tarjoamia kansainvälisen hallitustenvälisen järjestön pyrkii helpottamaan vuoropuhelua ja konfliktien ratkaisemista sekä ainutlaatuinen toimitetaan kokonaan on matka / verkossa muodossa.... [-]

Yhdysvallat Washington Gambia Gambia Online
Avoin ilmoittautuminen
Englanti
Full-time
Part-time
2 - 4 vuotta
Online
Lue lisää suomeksi
EUCLID (Euclid University)

... [+]

Tohtorinkoulutusohjelmat Yleinen valtio-oppissa Online. Kansainväliset järjestöt [-]
Yhdysvallat Washington Gambia Gambia Online
Avoin ilmoittautuminen
Englanti
Full-time
Part-time
2 - 4 vuotta
Online
Lue lisää suomeksi
EUCLID (Euclid University)

Erikoistunut verkossa PhD tarjoamia hallitustenvälinen yliopistolle tunnustettua asiantuntemusta interfaith tutkimuksissa. ... [+]

kohokohtia:

DIRD (ja DIFS) ovat ainutlaatuisia ohjelmia siinä mielessä, että ne todella tarjoavat hallitustenvälinen organisaatio, jolla on peruskirja ja ylimääräinen mandaatti uskontojen välistä vuoropuhelua ja diplomatiaa. Erityisesti EUCLID on ainoa yliopisto, joka on saanut ensimmäisen palkinnon YK: n Maailman Uskontojen Harmony Week esittämä HM kuningas Abdullah Jordanian (kuva alla).

OHJELMAN TAVOITTEET:

EUCLID tarjoaa useita läheisesti toisiinsa mutta silti erillisiä jatko-ohjelmia:

DIRD: tohtori välistä vuoropuhelua ja diplomatiaa DIFS: tohtori Uskontojen Studies DCRel / DCCTh: PhD uskontotieteen / Vertaileva Kristillinen teologia ... [-]
Yhdysvallat Washington Gambia Gambia Online
Avoin ilmoittautuminen
Englanti
Full-time
Part-time
2 - 4 löydä juris doctor ‑tutkinto
Online
Lue lisää suomeksi