Lue virallinen kuvaus

Bachelor varainhoito

Bachelor of Financial Management (BA), tarjoamme sinulle kattavaa tietoa rahoitusalan ja liittyvät yritykset. Näin voit nauttia erinomaiset mahdollisuudet jännittävä ympäristössä keskimääräistä tuottopotentiaalin.

Korostamme erityisesti korkea joustavuus, erinomainen laatu, vahva käytännön orientaatio ja erilaisia ​​palveluita ja innovaation, jotka saavat sinut opiskelun helpommaksi. Meidän opettajat ovat sinulle yhteyshenkilönä, jotta omassa tutkimuksessa kaikki sujuu hyvin.

Kaikki opiskelijat, jotka ilmoittautua, saavat myös iPad Mini Retina *. Näin sinulla on skriptejä, opetusvideoita, ja podcasteja missä tahansa *. * Toiminta riippuu kauden katso www.iubh-fernstudium.de/iPad

Tietoja etäopiskelu kandidaatin (BA) Financial Management

 • Tutkinto: Arts (BA)
 • Tutkimusjakson aikana joko 6, 8 tai 12 lukukautta
 • Kieli: saksa
 • OV: 180 op
 • TESTIT: 4-6 tentit lukukaudessa, säilytä 36 tutkimuskeskukset Saksassa, Itävallassa ja Sveitsissä tai maailmanlaajuisesti 130 Goethe Institutes. Jopa puhtaasti verkossa perustuu mahdollista!
 • Näyte ohjelma: FREE 4 viikkoa kestäneessä
 • EXTENSION: maksuton
 • PÄÄSYVAATIMUKSET: (tekninen) lukion tai suorittanut maisterin todistus tai vähintään 2 vuoden koulutusohjelma 3 vuoden työkokemus.
 • HYVÄKSILUKEMINEN: FIBAA, ZFU (rekisterinumero 158214)
 • TUTKIMUS START: milloin tahansa

Tulevaisuuden tulevista talousjohtajat

Ura kandidaatin FinanzmanagementDer rahoitussektori altistuu globalisoituvassa maailmassa yhä monimutkaisempia rakenteita. Meneillään uusien rahoitusalan tuotteita ja palveluita työntekijöille ja yrityksille näyttää yhä useammin kohtaamaan uusia haasteita, jotka vaativat laajoja osaamista taloushallinnossa. Erityisesti pankit ja vakuutusyhtiöt ovat sopeutua jatkuvasti muuttuvaan markkinatilanteeseen, kuten fuusioiden ja rakenneuudistus. Käyttäen erilaisia ​​liiketoiminnan sovellukset tarjoavat sinulle tällä alalla erinomaiset mahdollisuudet aloilla kirjanpidon, valvontaan, tai laatimisperiaatteissa. Kun valmistumisen kandidaatin in Financial Management (BA) in etäopiskelu IUBH niin odottaa erinomaiset mahdollisuudet mielenkiintoisessa ympäristössä.

Ura varainhoito

Rahoitusala altistuu globalisoituvassa maailmassa yhä monimutkaisempia rakenteita. Meneillään uusien rahoitusalan tuotteita ja palveluita työntekijöille ja yrityksille näyttää yhä useammin kohtaamaan uusia haasteita, jotka vaativat laajoja osaamista taloushallinnossa. Erityisesti pankit ja vakuutusyhtiöt ovat jatkuvasti mukautua muuttuviin markkinatilanteisiin tällaista. b. fuusioiden ja rakenneuudistus. Käyttäen erilaisia ​​liiketoiminnan sovellukset tarjoavat sinulle tällä alalla erinomaiset mahdollisuudet aloilla kirjanpidon, valvontaan, tai laatimisperiaatteissa. ei ole ainoastaan ​​perinteisen rahoitusalan ammateissa, vaan myös niitä, jotka vaativat erityistä johtamisen taitoja tässä nopeasti kasvavilla.

Kun valmistumisen kandidaatin in Financial Management (BA) in etäopiskelu IUBH niin odottaa erinomaiset mahdollisuudet jännittävä ympäristössä keskimääräistä tuottopotentiaalin.

OECD: n raportin koulutusta vuonna 2014 ansaita tutkijoita Saksassa jopa 74% enemmän kuin ammattilaisia, jotka kävivät koulun jälkeen ei yliopiston tai (tekninen) korkeakoulu.

Houkutteleva Sektorit pyrkivä talouspäällikkö rahoituspäälliköt yleisimmin kysyttyjä asiantuntijoita yritykset kuten. b. osoitteessa:

 • vakuutus
 • verotoimistot
 • tarkastukset
 • Steuerberatungen
 • pankit
 • Viranomaisten, järjestöjen
 • Vaihtoa ja Sijoitusyhtiöt
 • leasingyhtiöt
 • Yritykset eri aloilta

Saat kysyttävää uran vaihtoehdot, meidän Career Service ammatillista tukea ja erottuu kysymyksiä urasi saatavana esimerkiksi suunnittelussa sovelluksen asiakirjoja. Se tarjoaa myös ammatillista esityksiä muodossa meidän Ura päivät missä haluat tavata kumppaniyritysten kentältä ja osallistua informatiivisia esityksiä voi.

sisäänpääsy edellytykset opiskeluun

Etäopiskelun Bachelor (BA) varainhoito on pohjimmiltaan ei vaadi rekisteröitymistä. Omalta puolelta vain yksi yliopisto pääsy siis tarvitaan ilmoittautuminen.

Opiskelu kanssa (erikoistuneet) Abitur

Kuten hakija, jolla on korkeakoulukelpoisuuden pätevyys (Abitur) tai ammattikorkeakoulututkintoa (tekninen lukio) voidaan syöttää välittömästi ja ilman pääsykoetta osaksi perustutkintoa opintoja IUBH.

Opiskelu ilman Abitur

Jopa ilman (tekninen) lukio on merkintä mahdollista, jos tuo seuraavan kokemuksen:

 • Ainakin kaksi vuotta ammatillista koulutusta ja
 • vähintään kolmen vuoden työkokemus.

Myös maisterin todistus tai uralla etenemistä (z. B. kuten IHK Fachwirt / in) oikeuttavat tutkimuksen alussa.

tutkimus Course

Näyte ohjelma (jota ei pidä sekoittaa vapaaseen neljän viikon tutkimuksessa tutkimuksessa kaikille opiskelijoille) on tarpeen! Tiedätkö lukiossa ei ole (ammatillinen) ja oman koulutuksen / ammatti ei ole liiketoiminnan taustalla, tai keskittyä oman koulutuksen / ammatillisen toiminnan ei nimenomaisesti koske yksi perustutkintoa ohjelmia. Näin olisi, jos olisit koulutukseltaan kokki, mekaanikko tai opettajat. Jos tämä koulutus on oltava vähintään kaksi vuotta ja sinä lisäksi verfügst yli kolmen vuoden kokemus, merkintä näytteiden tutkimus kandidaatin koulutusohjelman valinta on mahdollista.

Tähän sisältyy kolme ensimmäistä lukukautta ja päättyy automaattisesti, kun tällä kertaa kaksi kolmasosaa suunnitellusta kurssien tai Moduulit on läpäisty. Opiskelet jatkuu säännöllisesti.

Tiedot valtuutuksesta vapaasti viitata tutkimuksemme tutkimus määräyksiä. Tai vielä parempi, asetat itsesi opintojen ohjauksen yhteydessä, vastaavat kuvatun teille mahdollisuuksia opiskella ilman koulun.

Muuten: Pyydä Free Info Nyt materiaalia ja saada yllätys!

Ohjelman opetuskielet:
Saksan kieli

Katso 21 muuta ohjelmaa kohteelta IUBH Fernstudium »

Tämä kurssi on Online
Alkamispäivämäärä
Avoin ilmoittautuminen
Duration
6 - 12 lukukautta
Part-time
Full-time
Hinta
- Hinnat vaihtelevat ajan malliin.
Deadline
Sijaintien mukaan
Päivämäärän mukaan
Alkamispäivämäärä
Avoin ilmoittautuminen
Päättymispäivämäärä
Haun määräaika

Avoin ilmoittautuminen

Location
Haun määräaika
Päättymispäivämäärä