Jos haluat saada akateemisella tasolla mahdollisimman laajalti terveydenhoidossa, olet kanssa koulutusohjelman AMK Health Economics (B. A.) erittäin hyviä neuvoja: Health taloudelliset perusteet yhdistyvät tässä koulutusta, joka organisaation, viestintä- ja oikeudellista asiantuntemusta. Tutkimus tarjoaa työkaluja johtotehtävissä terveydenhuollon alalla, antaa taitoja monimutkaisia, vastuullinen tehtävä alueilla ja tarjoaa opiskelijoille kysytty käyttöliittymä manager jatkuu. Kaikkia tulevia sovelluksia on yhtä monipuolinen kuin itse tutkimukseen. Valmistuneet toimivat taloudellisena konsulttina tai projektipäällikkönä, yrityksiä tai sosiaaliturvalaitokset, esimerkiksi konsultointiin. Jopa sairaaloissa tai imettävien tilat tulevat terveystaloustieteilijöiden käytetty. Sen jälkeen kandidaatin Sinulla on mahdollisuus ottaa jatko kurssi Master Health Economics (M. A.) syventää tietämystä.

Avainpätevyydet

APOLLON Yliopisto on kandidaatin Health Economics (B. A.) kehittyi luonnollisesti täysin päteviä suorittaneiden uusia haasteita terveydenhuollon markkinoilla. tavoitteena oppimisen terve taloudellinen poikkipinta tietoa, jonka avulla voit reagoida optimaalisesti nopeita muutoksia terveydenhuollon markkinoilla ja voidaan olettaa monimutkaisia ​​ja vastuullisia tehtäviä.

Tutkimuksen sisältö

Voit hankkia kautta eriytetty opetussuunnitelman käytännön sisältöä, pätevyys toimia itsenäisesti ja tehokkaasti keskipitkällä ja ylemmän hallintaan terveydenhuollon talous. Kanssa valittavien Se tekee niistä yksilöllisesti sopivia aiheita. Teknisesti on erittäin käytännöllinen sisältö keskellä:

  • Ohjaaminen ja valvontakojeet
  • Process and Quality Management
  • rakenteellista asiantuntemusta terveydenhuoltojärjestelmien ja kansanterveyden
  • taloustiede
  • Investoinnit ja rahoitus

Sen lisäksi, että teknisen tiedon yleistä taloudellista ja terveyden taloudellisten prosessien suunnitelmallista ja sosiaalisten taitojen tutkimuksessa on syvennettävä, mukaan lukien:

  • Projektinhallinta, henkilöstön ja organisaation konsultointi tekniikat
  • Haastattelemalla ja konserniviestintä

pääsyvaatimukset

Vaatimukset ottamista kandidaatin tutkimuksia säädellään Higher Education Act Bremische (BremHG). Sitten voit tutkia tietyissä olosuhteissa ilman lukion pätevyyttä.

lähtötilanteessa

tahansa

Valmistuminen

Ne voidaan saada kansainvälisesti tunnustettu kandidaatin Department of Health Economics. Tämän verran olet oikeutettu erinomainen keskijohdolle ja johtotehtävissä terveydenhuollon alalla.

Tutkimuksen keston

Control study 36 kuukautta tai 48 kk (180 opintopistettä).

testi tutkimus

Rekisteröitymällä APOLLON Hochschule Voit testata 4 viikon ajan opiskeluun ilmaiseksi. Tämän jakson aikana, voit kirjautua milloin tahansa peruuttaa. Sitten aiheudu kustannuksia sinulle.

akkreditointi

Kandidaatin ohjelman Health Economics (BA), jonka International Agency for laadunvarmistusta ja akkreditointia opinto-ohjelmien ja instituutioiden (FIBAA) sertifioitu.

pidentämisellä

Jopa 50% valitun tutkimuksen variantin (18 tai 24 kuukautta).

Ohjelman opetuskielet:
Saksan kieli

Katso 4 muuta ohjelmaa kohteelta Apollon Hochschule »

Tämä kurssi on Online
Alkamispäivämäärä
Avoin ilmoittautuminen
Duration
36 - 48 kuukautta
Part-time
Hinta
Deadline
Sijaintien mukaan
Päivämäärän mukaan
Alkamispäivämäärä
Avoin ilmoittautuminen
Päättymispäivämäärä
Haun määräaika

Avoin ilmoittautuminen

Location
Haun määräaika
Päättymispäivämäärä