Ammattimainen MBA Online (PMBA)

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Paranna uraasi Bryantin joustavalla ja arvokkaalla MBA-ohjelmalla 100% verkossa

Voit suorittaa MBA-tutkinnon jo vuodessa. Saanti on viisi vuodessa. Käynnistä ohjelma, kun se on sinulle ja kiireiselle työelämällesi sopiva!

Miksi jatkaa MBA-ohjelmaa verkossa?

 • Ansaitse tutkintosi yhtä vuodessa työskentelemällä kokopäiväisesti.
 • Ole osa Bryantin laajaa alumniverkostoa, johon kuuluu 45 000 ylpeää tutkijaa.
 • Tämä erittäin kilpailukykyisesti hinnoiteltu ohjelma on ihanteellinen sekä nuorille että vanhemmille työskenteleville ammattilaisille, joilla on vähintään viiden vuoden pätevä työkokemus.125852_photo-1454165804606-c3d57bc86b40.jpg Helloquence / Unsplash

Tehtävä

Bryant Professional MBA Online -tutkinto-ohjelman tehtävänä on antaa työskenteleville ammattilaisille mahdollisuus kasvattaa tietojaan ja taitojaan uratavoitteiden saavuttamiseksi tarjoamalla samalla mahdollisuuksia parantaa organisaatioidensa suorituskykyä ja tarjota johtamista ja palvelua valitsemalleen ammattille. Bryantin omistama tiedekunta varustaa opiskelijat onnistuneesti analyyttisten, teknologisten ja ihmissuhdetaitojen kanssa, joita tarvitaan vastaamaan haasteisiin työskentelemällä monimuotoisilla ja globaaleilla markkinoilla. Ohjelman kautta opiskelijat kehittävät ymmärryksen perustavanlaatuisesta liiketoiminnallisesta tietämyksestä, oppivat soveltamaan tätä tietoa liiketoimintaongelmien arviointiin, analysointiin ja ratkaisemiseen sekä kehittävät asiantuntemusta yhdistämään arvopohjaisen johtamispäätöksenteon liiketoiminnan ongelmanratkaisuun.

Oppimistavoitteet

 • Ymmärtää ja soveltaa yritystietoa: Sovelletaan tehokkaasti paradigmoja ja käsitteitä liiketoiminta-alueilla liiketoimintaongelmien ratkaisemiseksi.
 • Suorita tehokas viestintä: Kehitä kirjallisia, suullisia ja esitystaitoja viestiä tehokkaasti organisaation ja sen sidosryhmien välillä.
 • Arvioi globaalit näkymät: Osoita kykyä integroida monipuoliset ja globaalit näkökulmat hallinnan ongelmien ratkaisemiseksi tehokkaasti.
 • Suhtaudu kriittiseen ajatteluun: analysoi liiketoimintaongelmia ja -tilanteita monista näkökulmista ja tee sopivia arvoa luovia päätöksiä.
 • Ota käyttöön yrittäjyysjohtaminen: Arvioi liiketoimintamahdollisuuksien taloudelliset potentiaalit, suunnittele toimivia strategioita ja välitä vakuuttavasti suosituksia tavoitteiden saavuttamiseksi.
 • Suorita eettinen päättely: Ymmärrä inhimillisten arvojen rooli liiketoimintaympäristössä ja perustele toimintasuunnitelma organisaation kohtaamien tai tunnistamien eettisten haasteiden hallitsemiseksi.

Milloin voin käynnistää ohjelman?

Voit valita useista aloituspäivämääristä ympäri vuoden; jokainen lukukausi on 10 viikkoa:

 • Talvipuolisko: 4. tammikuuta - 14. maaliskuuta 2020
 • Kevään lukukausi: 14. maaliskuuta - 23. toukokuuta 2020
 • Kesäluku 1: 23. toukokuuta - 1. elokuuta 2020
 • Kesälukukausi 2: 1. elokuuta - 10. lokakuuta 2020
 • Syksyn lukukausi: 10. lokakuuta - 19. joulukuuta 2020

vaatimukset

Ennen ohjelman aloittamista sinun on suoritettava menestysstrategiat, jotka auttavat sinua menestymään Bryantin MBA-online-ohjelmassa. Sinut perehdytään Blackboard Learning Management System (LMS) -verkkotekniikkaympäristöön ja perehdytään professoreihin, menestysvalmentajaasi ja Bryantin henkilökuntaan. Verkkokoulutustaitoihin, ajanhallintataitoihin ja itseohjautuvaan oppimiseen puututaan myös onnistumisen varmistamiseksi.

Mitä hakemus sisältää?

Hakulomakkeen lisäksi sinun on toimitettava selvitys tavoitteista, nykyinen ansioluettelo, yksi ammatillinen suositus esimieheltä tai johtajalta (ei kollegalta), viralliset selostukset kaikista korkeakouluista / yliopistoista, joihin olet osallistunut, ja hakemusmaksu ( luopunut Bryant-alumnista).

Tarjoatteko taloudellista tukea?

Opiskelijat voivat hakea valtion tukemia ja yksityisiä koulutuslainoja. Yhdysvaltain kansalaisia ja vakinaisia asukkaita rohkaistaan hakemaan taloudellista tukea täyttämällä ilmainen hakemus liittovaltion opiskelijatuesta (FAFSA). Lisäksi Bryant University hyväksyy maksut suoraan useilta työnantajilta, joilla on lukukausiohjelmia. Muissa tapauksissa opiskelijat voivat saada korvauksen koulutuskuluista.

Kuinka MBA-ohjelma sijoittuu muihin nähden?

Bryant University kauppakorkeakoulu on akkreditoinut AACSB International - Association for Advance Collegiate Schools of Business. Bryant on yksi vain viidestä prosentista maailman korkeakouluista ja yliopistoista ansaita tämä arvostettu akkreditointi. Bryant MBA sisällytettiin myös toimitusjohtajan julkaiseman vuosittaisen "Global MBA Rankings" -julkaisun 2018 julkaisuun. College Consensus sijoitti tämän ohjelman äskettäin 9. sijalle.

Sovellusvaatimukset

Bryant University on sitoutunut ilmoittautumaan opiskelijaluokkiin, joilla on vahvat valtakirjat, jotka osoittavat korkean lupauksen ammatillisesta menestyksestä. Professional MBA Online-tutkinto-ohjelmaan pääsemiseksi hakijan on oltava valmistunut neljän vuoden korkeakoulusta tai yliopistosta ja vähintään 5 vuoden pätevä työkokemus (arvioidaan tapauskohtaisesti).

Hakijoiden on toimitettava:

 • Bryant University kauppakorkeakoulun jatko-hakemus. Hakijoiden on täytettävä online-hakemus.
 • Kaikkien osallistuneiden korkeakoulujen ja yliopistojen viralliset tekstikirjoitukset.
 • Yksi ammatillinen suosituskirje johtajalta tai esimieheltä (ei kollegalta). Suosittajat voivat lähettää kirjallisen suosituksen kirjelomakkeisiin.
 • Tavoite (enintään 500 sanaa). Lausunnon tarkoituksena on selittää miksi hakija hakee erityisohjelmaa Bryanttiin ja miten molemmat auttavat hakijaa saavuttamaan tulevaisuuden tavoitteen. Ilmoita myös, missä tahdissa aiot käydä kursseja, jotta voimme auttaa sinua suunnittelemaan valmistumispäiväsi.
 • Nykyinen jatkaminen.
 • 80 dollarin hakemusmaksu. (Ei perusteltua alumneille)
Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

Bryant is a private New England university with a tradition of innovation and a global vision for success. Our academic programs are distinguished by an integration of business and the arts and scienc ... Lue lisää

Bryant is a private New England university with a tradition of innovation and a global vision for success. Our academic programs are distinguished by an integration of business and the arts and sciences with a global perspective. Näytä vähemmän

Akkreditoinnit

AACSB Accredited