Projektijohtamisen maisteri

Yleistä

2 sijaintia saatavilla

Ohjelman kuvaus

Tämä Master sisältää menetelmiä ja työkaluja projektinhallintaan. Sisältää Project Management Professional Simulator (PMP) ®, joka valmistelee Project Management Institute® -sertifioinnin ja hankkii Bureau Veritasin antaman ISO21500-sisäisen tarkastajan todistuksen .

Double Degree - Universidad Europea de Monterrey

Euroopan jatko-instituutin ja Monterreyn yliopiston kanssa tehdyn sopimuksen ansiosta tämä maisteri tarjoaa kaksinkertaisen korkeaa arvovaltaa kansainvälisellä tasolla.

Miksi valita tämä Mestari?

Projektinhallintainstituutti (PMI) ® on nimittänyt IEP REP (Registered Education Provider) , joka on maailman johtava projektihallinnalle omistautunut organisaatio. Ohjelmamme on läpäissyt tiukan sisällön, kurssien suunnittelun ja ohjaajien pätevyyden laadunvalvonnan.

 • Master antaa opiskelijalle mahdollisuuden saada Bureau Veritasin myöntämä ISO 21500 -sisäisen tarkastajan todistus .
 • Se tarjoaa sinulle teoreettisia ja käytännön työkaluja, joita tukee kansainväliset standardit ja joiden avulla pystyt reagoimaan tehokkaasti ongelmiin, joita ilmenee millä tahansa johtamistoiminnan alueella.
 • Se antaa sinulle kokonaisvaltaisen näkemyksen yrityksestä, joka suunnittelee kiinteän strategian, johon kaikki liiketoiminta-alueet osallistuvat.
 • Sisältää uuden PMP®-sertifiointitestiä valmistavan moduulin .

ohjelma

 1. Tehokkaiden joukkueiden johtaminen (4 op)
 2. Projektinhallinta PMI (I) (4 op)
 3. Laadunhallinta (4 op)
 4. Kansainvälinen logistiikka (4 op)
 5. Projektinhallinta PMI (II) (4 op)
 6. Projektinhallintatoimisto (PMO) tai projektinhallintatoimisto (4 op)
 7. Suunnittele ja hallitse projekteja Microsoft Projectin kanssa (4 op)
 8. Strateginen johtaminen: Etsi kilpailukykyistä huippuosaamista (4 op)
 9. Projektiriskien hallinta (4 op)
 10. Projektin arviointi (4 op)
 11. Projektin seuranta (4 op)
 12. Ketterä hallinta (4 op)
 13. Business Analytics ja Big Data (4 op)

Ohjelman loppu (8 op)

Näiden aiheiden lisäksi opiskelijoilla on mahdollisuus tutustua lukuisiin kiinnostaviin resursseihin hankkeiden ja yrityksen alalla.

Läheisyys ja personointi

Opiskelijoiden, opettajien ja ohjaajien yhteydenpito on jatkuvaa virtuaalialustan kautta.

 • Materiaalien täydellinen saatavuus (24/7).
 • Epäselvyyksien nostaminen milloin tahansa.
 • Jatkuva viestintä keskustelufoorumien kautta.

Tämän ja sisällön rakenteen ansiosta ohjelmien arviointi on pohjimmiltaan käytännöllistä.

työtodistus

"Kokemus projektijohtamisen maisterista oli erinomainen! Pystyin laajentamaan tietoni, olen ammattimaisempi henkilö ja kaikkia aineita käytetään tiedon soveltamiseen päivittäisessä elämässä sekä ammatillisesti että henkilökohtaisesti. Onneksi voin sanoa, että voisin vastaamaan ammatillisia ja akateemisia odotuksiani. " Marilyn Morales

Opintotuki - rahoitus

Instituutilla on stipendiohjelma , joka voi kattaa jopa 45% lukukausikustannuksista. Jokaisessa ehdotuspyynnössä tarjotaan rajoitettu määrä apurahoja hakijoiden henkilökohtaisen, ammatillisen tai taloudellisen tilanteen perusteella.

Lisäksi on olemassa erityisiä rahoitusehtoja, joiden avulla opiskelijat voivat ottaa kurssin kustannukset käyttöön laskennallisten maksujen järjestelmän kautta.

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

The Instituto Europeo de Posgrado Business School is a founding member of the Spanish Association of Business Schools (AEEN) and an associate member of the International Commision on Distance Educati ... Lue lisää

The Instituto Europeo de Posgrado Business School is a founding member of the Spanish Association of Business Schools (AEEN) and an associate member of the International Commision on Distance Education (ICODE). Näytä vähemmän
Madrid , Espanja Online + 1 Lisää Vähemmän