Rakennustekniikan perustutkintotodistus

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Siviili- ja rakennesuunnittelu on yksi vanhimmista tekniikan muodoista, johon sisältyy rakennetun ympäristön suunnittelu, rakentaminen ja ylläpito. Rakennusinsinöörit suunnittelevat edistymistä varmistaakseen joustavan ja kestävän infrastruktuurin tulevaisuuden, joka vastaa kasvavan väestömme vaatimuksia. Tämän perustutkintotodistuksen suorittamisen jälkeen hankit perustiedot, taidot ja ymmärryksen maa- ja vesirakentamisen kurinalaisuuden keskeisissä yksiköissä. Osoitat myös tieteellisiä, matemaattisia, asiayhteyteen vaikuttavia tekijöitä ja suunnittelukäytäntötietoja - kontekstualisoituna tekniikan sovelluksiin, kuten `` kartoitus ''.

141974_pexels-photo-3862135.jpeg

Kurssin rakenne

 • BSC101C - Tekninen matematiikka 1
 • BSC203C - Suunnittelu ja piirustus
 • BCS108S - Rakennustekniikka
 • BCS205S - tekninen mittaus

Osaamistavoitteet

Tämän perustutkintotodistuksen suorittamisen jälkeen tutkinnon suorittaneet hankkivat perustietoja, taitoja ja ymmärrystä maa- ja vesirakentamisen tieteenalan keskeisistä ydinyksiköistä. Valmistuneet osoittavat myös tieteellisiä, matemaattisia, asiayhteyteen vaikuttavia tekijöitä ja suunnittelukäytäntötietoja - kontekstualisoituna tekniikan sovelluksiin, kuten `` kartoitus ''.

Kurssin valmistuneet pystyvät tunnistamaan ja ratkaisemaan älyllisesti monimutkaisia, erikoistuneita suunnitteluongelmia yksittäin tai ryhmissä, ja niitä tukevat kriittinen analyysi, itsereflektio, tutkimus ja synteesi tekniikan alalla merkityksellisistä tekniikoista ja ratkaisuista. Tutkinnon suorittaneet soveltavat, analysoivat ja syntetisoivat myös ratkaisuja maa- ja vesirakentamisen kurinalaisuuden peruskäsitteisiin kriittisellä tavalla.

Tutkinnon suorittaneilla on viestintätaitoja tutkia, analysoida ja esittää teknisiä ideoita, tietoja ja ratkaisujen suunnitteluongelmia ammattimaisesti ja organisoidusti koko tekniikan alueella.

Online-toimitus ja arvioinnit

EIT käyttää innovatiivista, online-lähestymistapaa varmistaakseen, että sinulla on tukeva, interaktiivinen ja käytännön koulutuskokemus. Toimitusmallimme sisältää suoria, interaktiivisia online-opetusohjelmia, etälaboratorioita, simulointiohjelmistoja ja tehtäviä omistautuneiden oppimistukivirkailijoiden ja akateemisen henkilöstön tuella.

Opetusohjelmat suoritetaan omalla erikoistuneella, live-interaktiivisella ohjelmistojärjestelmällä. Saat kurssimateriaalia ja arvioita online-oppimisen hallintajärjestelmän kautta, joka on käytettävissä ympäri vuorokauden. Kurssin oppimistulokset arvioidaan muodostavilla ja yhteenvetoisilla arvioilla. Näitä muodollisia ja epävirallisia arviointimenetelmiä ovat tietokilpailut, valvotut testit, kirjalliset raportit, etälaboratoriot, tapaustutkimukset ja valvotut loppukokeet.

Työllisyystulokset ja Pathways

Opiskelijat, joilla on perustutkintotodistus maa- ja vesirakentamisen tutkinnosta, pystyvät parantamaan kykyjään ja tietämystään maa- ja vesirakentamisen alalla, mikä antaa heille mahdollisuuden hankkia ja pitää työtä.

Valmistuneet voivat työskennellä monenlaisissa rakennus-, rakennesuunnittelu-, suunnittelu-, työmaahallinto-, vesi- ja jätehuolto-, kuljetus- ja kunnossapitotoiminnoissa, kaupunkisuunnittelussa ja maa- ja vesirakennushankkeiden hallinnassa nuoremmissa teknisen avustajan rooleissa.

Jatko-opiskelu Pathway EIT: n kanssa olisi kandidaatin tutkinto (rakennus- ja rakennetekniikka) -> tekniikan maisteri (siviili: rakenteellinen).

Sisäänpääsyvaatimukset

Sisäänpääsy on hakijoille, joilla on:

1. Viimeisen kahden vuoden aikana suoritettu vuoden 12 Australian vanhempi tutkintotodistus (tai vastaava kansainvälisille opiskelijoille), jolla on seuraava matematiikan taso:

 • WA - WACE-skaalattu pisteet 50,0 tai enemmän.
 • ACT - skaalattu merkki vähintään 125
 • NSW - suorituskyky Band 2 tai uudempi
 • QLD - äänitason saavutustaso (S) tai sitä korkeampi
 • SA / NT - arvosana C- tai korkeampi tai Aineen saavutustaso vähintään 10
 • TAS - palkinto tyydyttävästä saavutuksesta tai sitä korkeampi
 • VIC - tutkimuspisteet vähintään 25

Hakijoiden, jotka ovat suorittaneet 12-vuotisen (tai vastaavan kansainvälisille opiskelijoille) yli 2 vuotta sitten, on suoritettava matematiikan online-diagnostinen testi ja pisteytettävä vähintään 50% osallistumisesta; tai

2. tekninen AQF-tutkintotodistus (tai korkeampi), jolla kaikki matematiikan yksiköt / moduulit on suoritettu onnistuneesti; tai

3. Kansainvälinen ylioppilastutkinto (IB) vähintään 24 pistemäärällä, mukaan lukien englannin ja matematiikan suorittaminen; tai

4. Säätiön opinnot tai kurssin suorittaminen tekniikan tai luonnontieteiden alalla matematiikan ja englannin kielellä, esimerkiksi tekniikan mahdollistava kurssi;

ja

5. Tyydyttävä englannin kielen taito englannin kielitasolla Australian vanhemmalla tutkintotodistuksella (tai vastaava kansainvälisille opiskelijoille); tai

6. Määritetty taso tunnustetussa englannin kielikokeessa, kuten IELTS, vähintään 6,0 (ilman yksittäisen bändin pistettä alle 5,5); tai (tai vastaava) EIT: n valintakäytännössä määritellyllä tavalla.

Huomaa: Kaikki hakemukset arvioidaan tapauskohtaisesti.

Kaikkien hakemuksen yhteydessä toimitettujen asiakirjojen on oltava oikeaksi todistettuja.

141975_pexels-photo-4560060.jpeg

Kuinka hakea

Kun olet tutustunut kurssin osallistumisvaatimuksiin, voit aloittaa hakuprosessin täyttämällä tämän lomakkeen. Sitten saat sähköpostin, joka sisältää yksityiskohtaiset kurssitiedot ja pääsyn sovellusportaaliin.

Huomaa: Kaikkien hakijoiden on toimitettava oikeaksi todistettu / notaarin vahvistama kuvallinen henkilötodistus ja oikeaksi todistetut / notaarin vahvistamat pätevyyskirjat *

Varmennetut / notaarin vahvistamat henkilöllisyystodistukset

EIT: n opiskelun edellytys on toimittaa meille oikeaksi todistettu / notaarin vahvistama kopio virallisesta henkilöllisyystodistuksesta, joka sisältää nimesi (tämän on vastattava hakemuksessasi käytettyä nimeä) ja valokuvan. Hyväksyttävä virallinen henkilöllisyystodistus sisältää joko kopion nykyisestä passista, ajokortista, henkilökortista tai muusta virallisesta lisenssistä, joka sisältää valokuvan itsestäsi. Sinun on myös toimitettava varmennetut / notaarin vahvistamat pätevyyskirjat. Varmennetuissa / notaarin vahvistamissa transkripteissa on oltava kaikki ohjelmat ja virallinen lausunto sen varmistamiseksi, että kaikki pätevyysvaatimukset on täytetty. Jos transkriptiota ei ole vielä saatavilla, liitä siihen oikeaksi todistettu kirjallinen tietue, joka sisältää kaikki arvosanat. Asiaankuuluvien asiakirjojen oikeaksi todistettujen / notaarin vahvistamien kopioiden on oltava englanninkielisiä. Täydellinen luettelo asiakirjojen varmentamiseen oikeutetuista on täällä. Todistusasiakirjojen tulisi kirjoittaa: "Tämä on oikea kopio alkuperäisestä asiakirjasta, jonka olen nähnyt", jota seuraa heidän allekirjoitus ja sitten painettu nimi, osoite, yhteyshenkilön puhelinnumero, ammatti ja päivämäärä.

Akkreditointi

Undergraduate Certificate on uusi virallisesti tunnustettu pätevyys, joka on lisätty Australian tutkintokehykseen. Sen on hyväksynyt Australian hallituksen korkea-asteen koulutuksen laatu- ja standardointivirasto (TEQSA), joka on riippumaton lakisääteinen viranomainen, joka säätelee ja vakuuttaa Australian korkeakoulusektoria.

Palkkiot

Tämän ohjelman palkkiot kattavat viikoittaiset opetusohjelmat, kaikki kurssimateriaalit sekä jatkuvan tuen oppimistukivirkailijoiltamme ja luennoitsijoiltamme. Meillä on ilo ilmoittaa teille, että EIT on FEE-HELP -toimittaja tälle ohjelmalle. Sinun on täytettävä Australian kansalaisuus- ja asuinpaikkavaatimukset, jotta voit saada FEE-HELP -palvelua.

Viimeksi päivitetty Loka 2020

Oppilaitoksesta

The key objective of the Engineering Institute of Technology (EIT) is to provide an outstanding practical engineering and technology education; from Diplomas through to Masters Degrees. The finest eng ... Lue lisää

The key objective of the Engineering Institute of Technology (EIT) is to provide an outstanding practical engineering and technology education; from Diplomas through to Masters Degrees. The finest engineering lecturers and instructors, with extensive real engineering experience in the industry, are drawn from around the world. The learning is gained through face-to-face classes as well as synchronous, online (eLearning) technologies. Näytä vähemmän
Perth , Melbourne , Bentley + 2 Lisää Vähemmän