Sertifikaatti: Trendien ennustaminen ja analyysi

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Olemme Yhdistyneen kuningaskunnan verkko-opetuksen tarjoaja, joka on maailmanlaajuisesti saatavilla kolmella eri kielellä.

Kurssin yleiskuvaus

Nousevat ideat ja tulevaisuuden trendit ovat hyödyllisiä yrityksille, jotka etsivät suuntaa ja vahvistusta tuotekehitys- ja markkinointistrategioilleen. Näitä suuntauksia ei voida tarkastella erillään nykyisestä markkinaympäristöstä, vaan pikemminkin osana laajempaa kuvaa, jota voidaan soveltaa muihin suunnittelun ja markkinoinnin aloihin. Kurssilla tutkitaan uusia suuntauksia, jotka muovaavat maailmaa ja niiden vaikutusta nykypäivän globaaleilla markkinoilla.

Sinun odotetaan kritisoivan ja kehittävän ennustamismenetelmiä ja tutkimusmekanismeja luodaksesi omia ennusteitasi ja antaa tiedon strategisesta markkinointikuvauksesta. Käytät teoreettista ja asiayhteyttä koskevaa tietosi tunnistaaksesi ja määritelläksesi sopivan konseptin ja osoittaaksesi kuinka visionääristä markkinointitekniikkaa voidaan käyttää kommunikointiin kohdeyleisölle.

Ohjelman tiedot

 • megatrendit
 • Ennusteiden tutkimusvälineet
 • Makroympäristöanalyysi
 • Tektoniset muutokset
 • Markkinointitrendit
 • Vähittäiskaupan trendit
 • Peli-vaihtajat
 • Mustat joutsenet
 • Vaihtoehtoiset skenaariot

Kurssin johtaja

Manuel Gouveia, kurssinjohtaja: PhD, yliopiston professori, markkinointitutkija ja ammattimainen markkinointikonsultti.

113849_1_Easy-Resize.com.jpg

Kurssin tavoitteet

Kurssin tavoitteet ovat:

 1. Tarjota sinulle tietoa ja kriittinen tietoisuus trendien ennustamisesta ja prosesseista, joita käytetään nykypäivän globaalien markkinoiden suuntausten tunnistamiseen ja käyttöön.
 2. Jotta voit analysoida ja arvioida eroa liiketoiminnan megatrendien, tektonisten muutosten ja pelinvaihtajien välillä ja soveltaa niitä markkinointisuunnitelmasi.
 3. Jotta voit tutkia, kehittää ja kuvata uusia vaihtoehtoisten skenaarioiden ideoita ja keskustella niiden vaikutuksista.

Arviointimenetelmä

Trendiraportti ja videoesitys

Oppimistulokset

Opintojakson suoritettuaan tyydyttävästi:

 1. Analysoi ja arvioi kriittisesti kehityssuuntauksia ja kehitä tietoisia oivalluksia soveltamalla ja arvioimalla uusia vaihtoehtoisia skenaarioita.
 2. Tunnista, analysoi ja tiivistä tietoisuutesi ja tietosi megatrendistä, tektonisista muutoksista ja pelinvaihtajista.
 3. Osoita trendi- ja analyyttisen tutkimuksen avulla, kuinka skenaarioanalyysi vaikuttaa markkinointistrategioihin luomalla alkuperäinen markkinointiehdotus teoriamenetelmillä ja ennusteiden ja trendien ennustamisen tutkimusvälineillä.

Kurssi on tarkoitettu opiskelijoille, ammattilaisille, yrittäjille ja johtajille, joiden tavoitteena on vakiintunut ura markkinointiteollisuudessa. Kurssi valmistaa sinut työllisyyteen ja yritystoimintaan kehittämällä hankkeita, joilla on todellinen sovellettavuus, pohdintaa ja analysoimalla markkinointiteollisuuden todellisia tapaustutkimuksia, joita ehdotetaan koko kurssin ajan.

113823_2_Easy-Resize.com.jpg

sertifiointi

London School Of Design And Marketing todistus

Päivämäärät ja palkkiot

 • Heinäkuu 2020 / Lokakuu 2020
 • Maksut ovat 1 250,00 £ (yksi erä)

Sisäänpääsyvaatimukset

BA-taso liittyvässä suunnittelussa / liiketaloudessa tai aiemman oppimisen / työkokemuksen tunnustaminen.

Viimeksi päivitetty May 2020

Oppilaitoksesta

London School of Design and Marketing - LSDM - is a specialised school in Design and Marketing which aims to change the teaching paradigm with an innovative and creative education, 100% online and mad ... Lue lisää

London School of Design and Marketing - LSDM - is a specialised school in Design and Marketing which aims to change the teaching paradigm with an innovative and creative education, 100% online and made available in English, Spanish and Portuguese. We offer a learning experience with practical results through systematic orientation, combining the students' vocational features with the advanced design of technical skills. We are committed to offering exclusive online courses, accredited by the University for the Creative Arts, through the acquisition of new knowledge suited to the challenges of an increasingly demanding job market. Näytä vähemmän
Lontoo , Madrid , Porto + 2 Lisää Vähemmän