Sosiaalityön maisteri - edistynyt pysyvä

Yleistä

Lue lisää ohjelmasta instituution verkkosivuilta

Ohjelman kuvaus

Widener Universityn sosiaalisen työn maisteri (MSW) on akkreditoinut sosiaalityön koulutusta käsittelevän neuvoston (CSWE). Traumeihin keskittyvän opetussuunnitelman avulla se auttaa sinua ymmärtämään traumaan vaikutuksia - johtavaa tekijää mielenterveydessä, päihteiden väärinkäytössä ja muissa sosiaalis-emotionaalisissa asioissa - elämänlaatuun. Widenerin MSW-ohjelma valmistaa sinut parantamaan sekä elämääsi että muiden elämää kliinisen sosiaalisen työn ja sosiaalisen oikeudenmukaisuuden avulla.

Widenerissä kehitämme sosiaalityöntekijöitä, joiden vaikutukset nähdään, kuullaan ja tunnetaan koko kentällä ja yhteisössä. Saat hyötyä henkilökohtaisesta tuesta vaalivassa ja inspiroivassa oppimisympäristössä ja valmistuttuaan osallistumaan lisensoituun sosiaalityöntekijän (LSW) kokeeseen.

Säännöllinen sisäänpääsy, edistynyt pysyvä, kaksoistutkinto ja sertifikaattivaihtoehdot:

  • Säännöllinen sisäänpääsy: 64 opintopisteen tunti Säännöllinen pääsyvaihtoehto on käytettävissä kaikille hakijoille, jotka ovat ansainneet alueellisesti akkreditoidun tutkinnon. BSW: tä tai siihen liittyvää yhteiskuntatieteellistä tutkintoa ei vaadita.
  • Advanced Standing: 41 opintopisteen tuntijainen Advanced Standing -vaihtoehto on käytettävissä hakijoille, jotka ovat ansainneet sosiaalityön tutkinnon (BSW) viimeisen kuuden vuoden aikana CSWE-akkreditoidusta ohjelmasta. Ohjelma voidaan suorittaa vain kahden vuoden sisällä.
  • Hybridi-kaksoistutkinto: Sosiaalityön maisteri / Kasvatustieteiden maisteri, ihmisen seksuaalisuuden opinnot (H / MSW / MEd): Tämä ohjelma, joka valmistelee sosiaalityöntekijöitä, jotka ovat mukavasti keskustelemassa seksuaalisuudesta sosiaalisessa työssään, myös pätevyyteen työskennellä alueilla jotka keskittyvät nimenomaisesti seksuaalisuuteen, kuten ihmiskauppaan, henkilöihin, joilla on aiemmin ollut seksuaalista hyväksikäyttöä, sekä sukupuoleen tai seksuaaliseen identiteettiin liittyvistä kysymyksistä.
  • Trauma-todistus: Ansaitsemalla MSW: n, sinulla on mahdollisuus hakea myös traumaattitodistusta syventääksesi tietojasi ja suoraa kokemustasi. Traumatodistus sisältää yhden lisähyvityksen trauman valvontaseminaarissa.

Tietoja Wideneristä

Widener-yliopistossa viljelemme ylpeänä haastavia ja kulttuurisesti monimuotoisia oppimisympäristöjä, joissa tutkijat, johtaminen ja palvelu ovat etusijalla. Vuonna 1812 Chesterissä, Pennsylvaniassa perustettu Widener tunnustetaan kansallisesti sitoutumisestamme kansalaisyhteiskuntaan, palveluun ja sosiaaliseen vastuuseen. Tavoitteenamme on kehittää todellisia johtajia, jotka inspiroivat positiivista muutosta koko yhteisössämme.

Jos haluat lisätietoja Widener University -sivuston sosiaalisen työn maisteriohjelmista tai hybridi-kaksois-MSW / MEd- tutkinto-ohjelmasta, täytä lomake pyytääksesi lisätietoja.

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

At Widener University, we proudly cultivate challenging and culturally diverse learning environments where academics, leadership, and service come first. Founded in 1821 in Chester, Pennsylvania, Wide ... Lue lisää

At Widener University, we proudly cultivate challenging and culturally diverse learning environments where academics, leadership, and service come first. Founded in 1821 in Chester, Pennsylvania, Widener is nationally recognized for our commitment to civic engagement, service, and social responsibility. It is our goal to develop true leaders who inspire positive change throughout our community. Näytä vähemmän