Sosiaalityön päällikkö

Yleistä

Lue lisää ohjelmasta instituution verkkosivuilta

Ohjelman kuvaus

Our Lady of Lake Universityn Worden School of Social Service, joka on yksi maan vanhimmista ja arvostetuimmista sosiaalityön kouluista, tarjoaa tunnustetun maisterintutkinto-ohjelman (MSW) täysin verkossa, jolloin työskenteleville aikuisille annetaan mahdollisuus työskennellä kohti tätä uraa - rakentaminen ja palvelukeskeinen valtakirja riippumatta siitä, missä he asuvat.

Online-MSW Lake University of Our Lady on yksi kolmesta sosiaalityön maisteriohjelmasta Yhdysvalloissa, joka korostaa palvelua latinalaisille lapsille ja perheille, nopeimmin kasvavalle väestöryhmälle. Lisäksi Worden-koulu oli ylpeä siitä, että hän sai vuoden 2009 presidenttipalkinnon erinomaisesta työstä sosiaalipedagogiikasta, joka on vuosittain kunnioitettu vain yhdelle Amerikan lähes 500 sosiaalityön koulutusohjelmasta.

Keskeistä sosiaaliseen työhön koko elinkaaren ajan, The Lake Universityn Our Lady of Online -verkko-osasto valmistelee opiskelijoita sosiaalipalveluiden johtamiseen ja kehittyneeseen suoraan käytäntöön erilaisissa olosuhteissa ja monille asiakkaille, pienistä lapsista vanhuksiin (jo suurin yksittäinen sosiaalipalvelujen saajien ryhmä ja kasvaa nopeasti). OLLU: n verkossa työskentelevän sosiaalisen työn maisterin monipuolisuus on vain yksi syy siihen, miksi 100% viimeisimmistä MSW-opiskelijoista työskenteli ja työskenteli kentällä valmistumisen jälkeen.

Olipa teillä kandidaatin tutkinto sosiaalitöissä tai sinulla on kehotus työskennellä tällä tärkeällä alalla, mutta toisen asteen tutkinnon suorittanut, OLLU: n verkkotieteen maisteri on ohjelmassa, joka sopii tarpeisiisi:

  • Advanced Standing Program: Tämä ohjelma on suunniteltu niille, joilla on Bachelor of Social Work ja jotka voidaan valmistaa vajaat kaksi vuotta.
  • Säätiöohjelma: Niille, joilla on kandidaatin tutkinto jotain muuta kuin sosiaalista työtä, tämä ohjelma tarjoaa tarvittavaa perustietoa ja se voidaan suorittaa hieman yli kolme vuotta.

Tietoja OLLU: sta

Vuonna 1895 perustettu Our Lady of the Lake University on yksityinen, katolinen yliopisto, jolla on syvällinen perinne palvelua aliarvostetuille ja heikommassa asemassa oleville väestöille. Sosiaalialan koulutuksen neuvosto on akkreditoinut sen perustamisesta lähtien, ja se on kasvattanut sosiaalityön johtajia vuodesta 1942 alkaen huolehtivassa, monipuolisessa ja tukevassa ympäristössä.

Jos haluat oppia lisää Lady of the Lake Universityn online-MSW-tutkinto-ohjelmasta, täytä lomake ja pyydä lisätietoja.


CSWE Akkreditoitu - Sosiaalityön koulutusneuvosto

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

Our Lady of the Lake University is a private, Catholic university with a deep connection to the history and community of San Antonio. Founded in 1895 by the Congregation of Divine Providence, we have ... Lue lisää

Our Lady of the Lake University is a private, Catholic university with a deep connection to the history and community of San Antonio. Founded in 1895 by the Congregation of Divine Providence, we have developed a reputation for our personal teaching style. Since 2011, OLLU has been named to the President's Higher Education Community Service Honor Roll. We are a university that helps students develop their full potential in an environment that's encouraging and stimulating. Näytä vähemmän
San Antonio, Pyhä Antonio