Sosiaalityön päällikkö

Yleistä

Lue lisää ohjelmasta instituution verkkosivuilta

Ohjelman kuvaus

Utica Collegen online-sosiaalityön maisteri (MSW) on ainoa kliinisen sosiaalityön ohjelma kansakunnassa, joka perustuu palautumisteorioihin, arvoihin ja taitoihin ja joka valmistaa opiskelijoita edistämään ihmisarvoa, itsenäisyyttä ja mielenterveyttä eri väestöjen keskuudessa ja rakentamaan entistä enemmän inhimillinen yhteiskunta maailmassa. Tässä täysin online-ohjelmassa opit kehittämään innovatiivisia ratkaisuja monimutkaisiin mielenterveys- ja sosiaalisiin kysymyksiin. Opetussuunnitelma on rakennettu tiukaksi, mutta joustavaksi kliiniseksi koulutukseksi, jonka avulla voit säilyttää mukavan työn, elämän ja perheen tasapainon tavoitellessasi akateemisia ja ammatillisia tavoitteitasi. Ohjelmaan valmistuneet ovat valmiita istumaan osavaltioidensa lisenssikokeisiin.

Verkko-MSW-ohjelmalla ei ole asumisvaatimuksia, ja se voidaan suorittaa kokonaan verkossa vain 24-32 kuukaudessa. 60 opintopisteen tuntiohjelmaamme sisältyy traumainformaation mukaisia käytäntöjä, motivaatiohaastatteluja, psykodynaamisia teorioita ja kognitiivisesti käyttäytyviä terapioita. Jopa tutkimus- ja toimintakurssit on suunniteltu parantamaan taitojasi mielenterveyden ammattilaisena.

Koska opetussuunnitelman on kehittänyt tiedekunta, joka on kokenutta opettajaa ja ammattilaista ammatillisessa sosiaalityössä ja palautumispalveluissa, harjoituskurssit integroivat toipumisteorian perinteisiin kliinisen sosiaalityön teorioihin ja valmistavat kliiniset sosiaalityöntekijät ainutlaatuisesti yksilöiden, perheiden ja ryhmien mielenterveyden edistämiseksi.

Tavoitteenamme on kouluttaa sosiaalityöntekijät erinomaisiksi lääkäreiksi, joten valmistut arvostamalla syvempää matkaa kohti kasvua itsessäsi ja muissa. Lue lisää Utica Collegen online-MSW-ohjelmasta tänään.

Viimeksi päivitetty Tammi 2021

Oppilaitoksesta

Utica College, founded in 1946, is a comprehensive private institution located in upstate central New York. The College offers regionally accredited online certificates, bachelors, masters, and docto ... Lue lisää

Utica College, founded in 1946, is a comprehensive private institution located in upstate central New York. The College offers regionally accredited online certificates, bachelors, masters, and doctoral degrees in healthcare, cybersecurity, financial crime, nursing, physical therapy, business, criminal justice, and data science. All courses are taught by credentialed, highly experienced faculty with significant and ongoing accomplishments in their respective fields. Näytä vähemmän