Suorittanut tutkintotodistus / MSc toiminnan johtamisessa

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Tämä jatko-ohjelma äskettäin osallistui menestyksekkäästi akkreditointiprosessiin, jonka DCU Business School on järjestänyt AACSB: lle, joka on maailman vanhimpia ja arvostetuimpia kauppakorkeakoulujen akkreditointielimiä. AACSB-akkreditointi tunnetaan laajalti liiketoimintakoulutuksen huippuosaamisena, ja se on saanut vähemmän kuin viisi prosenttia maailman liike-elämän oppilaitoksista

Käyttöönotto

Contemporary Operations Management vaatii joustavuutta, luovuutta ja pragmaattisuutta. Tämä verkko-ohjelma antaa opiskelijoille mahdollisuuden kasvaa alan johtaviin tehtäviin teknologiaintensiivisissä organisaatioissa, rahoitusalalla, toimitusketjun hallinta-, valmistus- tai palveluorganisaatioissa sekä julkisella että yksityisellä sektorilla. Opiskelijat saavat kriittisen tietoisuuden nykyisistä mahdollisuuksista ja uusista näkemyksistä toiminnanhallinnasta erilaisissa ympäristöissä. He kehittävät myös uusia joustavia, poikittaisia ​​taitoja liiketoiminnan johtamisessa ja pystyvät soveltamaan niitä monenlaisiin liiketoiminnan haasteisiin. Ohjelma on suunniteltu tarjoamaan eri tieteenaloille valmistuneita opiskelijoita, joilla on ainutlaatuinen tilaisuus kehittää hybridi-, monialaisia ​​tietoja ja taitoja, jotka ovat välttämättömiä nykyaikaisen liiketoiminnan kehittämisen ja johtamisen kannalta. Oppilaat kehittävät myös tutkivien ja analyyttisten taitojen ja tekniikoiden valikoimaa, joita he tarvitsevat voidakseen ottaa ylempien ja yksityisten organisaatioiden johtavat tehtävät.

johto

Ohjelman

Miten ohjelma toimitetaan:

Tämä jatko-ohjelma tarjotaan online-etäopetuksen kautta, mikä tarkoittaa sitä, että ammattitaitoinen ammattilainen voi saavuttaa syvemmän ymmärryksen erikoisalalla ja luoda vankan perustan pitkäaikaiselle uralleen ilman, että heidän uraansa tai muita sitoumuksiaan häiritsisi. Jokaiselle hyväksytylle moduulille pääset käsiksi erityisesti kirjoitettuun moduulitekstiin. Useimmat moduulit edellyttävät, että hankit lisää oppikirjoja. Saat myös pääsyn monien eri akateemisten aikakausjulkaisujen ja muiden DCU-kirjaston tarjoamien resurssien saatavuuteen ja näiden resurssien käytön lisääminen ohjelmassa.

Ohjelmaan liittyvä tuki tässä ohjelmassa tarjotaan verkossa käyttämällä keskustelupalstoja virtuaalisessa oppimisympäristössä nimeltä Loop. Lisäksi opetusohjelmat annetaan web-pohjaisen opetusjärjestelmän kautta. Opiskelija voi osallistua web-pohjaisiin tutorointiin kotona, töissä tai missä tahansa kohtuullisen internetyhteyden kanssa. Lisäksi, koska opetusjaksot tallennetaan, niille, jotka eivät voi osallistua live opetusistuntoon, niitä voidaan tarkastella myöhemmässä vaiheessa, kun oppilas on helpompaa.

Miten ohjelmaa arvioidaan:

Kaikki moduulit arvioidaan jatkuvalla arvioinnilla. Ei ole loppua vuoden tutkimuksia. Opetettuja moduuleja varten jatkuva arviointi suoritetaan tavallisesti kolmella toimeksiannolla per moduuli, joka on toimitettava ennalta määritellyissä kohdissa lukuvuoden aikana. Väitöselementin osalta sinun on lähetettävä 15 000 sana-asiakirja, joka on pitkälti itseohjautuva, mutta tutkimuksen ohjaajan ohjeiden mukaan.

Miksi DCU

Dublin City University on tarjonnut jatko-opintoja kaukana vuodesta 1990 lähtien. Ohjelmamme kohdennetaan työskenteleviin ammattilaisiin, jotka haluavat saavuttaa syvällisempiä ymmärrystä erikoisaloilla ja luoda vankka perusta heidän pitkäaikaiselle uralleen ilman, että heidän uraansa tai muita sitoumuksiaan häiritsisi. Ohjelmistomme jatko-opiskelijoina on varustettu asiantuntemuksella, taidoilla ja joustavuudella sopiville ylimmille johtotehtäville valitsemallasi erikoisalalla.

DCU: n myöntämä Masters of Science -ohjelma on kansallisen tutkintojen viitekehyksen tasolle 9. Kaikki moduulit opetetaan verkossa virtuaalisessa luokkahuoneessa, Loop, jossa voit olla vuorovaikutuksessa muiden opiskelijoiden ja ohjaajien kanssa sähköpostin, chatin tai Skype-ohjelman kanssa milloin tahansa sinulle sopivaksi. Arviointi on jatkuvaa ilman tutkimuksia.

IT-laitteet ja taidot vaaditaan:

Sinulla pitäisi olla säännöllinen käyttöoikeus tietokoneeseen (Microsoft Office), laajakaistayhteys, tulostin ja perushaku ja verkkokamera. Erityisesti tarvitset pääsyn Microsoft Wordiin, Exceliin ja Accessiin.

johto

Työpaikat

Tämän ohjelman jatko-opiskelijoille kerrotaan, kuinka he ovat kasvaneet luottamuksellisesti tuloksena ymmärtämään opintojensa aikaan saamaa ammatillista käytäntöä tukevaa teoriaa. Tämä luottamus yhdessä heidän lisääntyneen ymmärryksen ja tietämyksen kanssa on auttanut heitä tulemaan strategisemmiksi ja mielekkäimpiä avustajia työpaikoilla ja kykyä osallistua vanhempaan tasoon.

Koska korkeatasoiset akateemiset pätevyysvaatimukset ovat yhä tärkeämpiä organisaatioiden rekrytointi- ja menekinedistämispolitiikassa, tämä tutkinto lisää pitkällä aikavälillä urasi.

Tämän ohjelman jatko-opiskelijat työskentelevät tällä hetkellä valmistus- ja palveluorganisaatioissa monilla eri aloilla, kuten rahoituspalveluissa, toimitusketjussa, lääketeollisuudessa ja elektroniikkateollisuudessa. Monet valmistuneet ovat myös itsenäisiä ammatinharjoittajia.

Pääsyvaatimukset

Yleiset tulovaatimukset

Ohjelmaan on viisi pääsyreittiä: Taso 8 tai korkeampi tutkinto tunnustetusta korkeakoulusta tietojenkäsittelytieteen, tekniikan, tietotekniikan tai tietotekniikan alalla.

Hyväksytty jäsenyyttä Irlannin insinöörin instituutin kaltaiselta laitokselta tai ammattikorkeakoulusta, kuten kauppakorkeakoulun laitokselta.

Tason 7 pätevyys aihepiiriin kuuluvassa aihepiirissä tai ammattitaitoisen elimen kuulumattomasta jäsenyydestä sekä vähintään kolmen vuoden asianmukainen johtamiskokemus.

Tason 8 pätevyys muussa kuin asiaankuuluvassa tieteenalana sekä vähintään kolmen vuoden asianmukainen johtamiskokemus.

Todisteet olennaisesta johtamiskokemuksesta. Tällaisten hakijoiden on toimitettava CV ja henkilökohtainen selvitys hakemuksensa tueksi, ja he voivat joutua osallistumaan haastatteluun.

Kaikille Dublin City Universityn hakijoille on annettava todisteet englannin kielen taidoista. DCU: n englanninkieliset vaatimukset löytyvät täällä.

Viimeksi päivitetty Syys 2017

Oppilaitoksesta

DCU Connected fits DCU’s mission of transforming lives and societies. At DCU we realise that not everyone has the option of undertaking full time, on-campus study. For these students, our aim is to pr ... Lue lisää

DCU Connected fits DCU’s mission of transforming lives and societies. At DCU we realise that not everyone has the option of undertaking full time, on-campus study. For these students, our aim is to provide flexible access to fully accredited DCU programmes. Not only will you be able to take courses regardless of your location, but you’ll also have opportunity to connect first-hand to an increasingly international network of students. Näytä vähemmän

Akkreditoinnit

AACSB Accredited