Read the Official Description

Olemme verkko-opetusohjelmien tarjoaja, jolla on toimipisteet Yhdistyneessä kuningaskunnassa. Ohjelmamme opetetaan kaikille kolmella kielellä.

Miksi tutkintotodistus?


Suunnittelu ei ole koskaan ollut niin tärkeää. Se on osa jokapäiväistä elämäämme, koska voimme löytää sen kaikissa käytössä olevissa tuotteissa, sivustoissa, joita käytämme tai sovelluksissamme, joita asennamme älypuhelimiin./>

Lontoon muotoilun ja markkinoinnin muotoilun kandidaatti auttaa sinua luomaan uraa luovassa maailmassa, ja se voi olla välttämätön ärsyke uusien tavoitteiden saavuttamiseksi, luovat luovaa puolta ja luo tehokkaita projekteja, jotka innostavat ja motivoivat ihmisiä. Suunnittelumalli perustuu kolmeen peruspisteeseen:

 • Tieto: nykyaikainen ja laaja käsitys käsitteistä, työkaluista, historiasta ja suunnittelumenetelmistä yleensä sekä tärkeimpien toiminta-alueiden välisistä yhteyksistä;
 • Valmiudet: kyky luoda, suunnitella, toteuttaa ja hallita projekteja onnistuneesti hankittujen tietojen avulla;
 • Asenne: Kehitä henkilökohtaisia ​​ominaisuuksia, kuten joustavuutta, empatiaa, realismia ja yrittäjyyttä.

LSDM Design Degree on yksinomaan verkossa, ja se on saatavana englanniksi, espanjaksi ja portugaliksi.


Lontoon muotoilun ja markkinoinnin koulu/>

Missä intohimo tulee ammattiin


KURSSIN YLEISVAIKUTELMA/>


esittely/>

Suunnittelun tutkinto on luotu niille, jotka haluavat hankkia uusia taitoja, tietoa ja löytää uusia ratkaisuja kehitettäessä uusia ehdotuksia globaaleille muotoilukysymyksille. Opintosuunnitelma on määritelty strategisen päätöksen pohjalta monitieteellisen asenteen kautta maailmanlaajuisilla markkinoilla.


Oppimiskyky/>

Insinööri-insinööri valmistaa ammattilaisia ​​eri muotoalueille tarjoamalla kehittynyttä ja kattavaa korkeakoulutusta, jota koordinoi ja tuetaan viimeisimmillä tieteellisillä ja teknologisilla aloilla. LSDM Design Degree -opetuksen opintosuunnitelma on kehitetty ja se on jaettu kolmeen eri vaiheeseen:


Vaihe 1/>

Ensimmäinen vaihe, joka vastaa opintojakson ensimmäistä vuotta, pyrkii valmistamaan LSDM: n opiskelijat eri muotoalueille nykyajan ja laajan käsityksen, työkalujen, historian ja suunnittelumenetelmien ymmärtämisen kautta. Lisäksi se pyrkii ymmärtämään tärkeimpien toiminta-alojen (kuten viestinnän, vuorovaikutuksen ja tuotesuunnittelun) väliset yhteydet kehittämällä suunnittelun, sen vuorovaikutuksen markkinoihin ja sen rooliin liittyvien aiheiden yleisen näkökulman yhteiskunnassa.


Vaihe 2/>

Toinen vaihe, joka vastaa opintojakson toista vuotta, pyrkii luomaan kiinteät valmiudet hankkeiden kehittämiseen ja toteuttamiseen. Nämä ominaisuudet rakentuvat viestinnän konseptin, vuorovaikutteisen suunnittelun ja tuotesuunnittelun tärkeimpiin alueisiin. Opiskelija osaa:

 • Tunnista ja analysoi: analysoi ympäristöä, jossa ongelmanratkaisu tapahtuu, ajattele luovasti, tunnistaa ongelmanratkaisuun liittyvät edellytykset ja tavoitteet sekä tunnistaa tarvittavat resurssit ja ominaisuudet;
 • Tee valintoja: tehdä päätöksiä, ymmärtää epävarmuustekijät ja niihin liittyvät riskit, ennakoida päätösten tulevia vaikutuksia ja kehittää argumentaarisia valmiuksia;
 • Integroida: prosessit ja kiinnostuksen moninaisuus samanaikaisesti joustavuuden ja innovoinnin lisäämisen kanssa;
 • Toteutettava: suunnittelu ja organisointi, riittävien ympäristöjen luominen, toteutus ja valvonta, luovien valmiuksien kehittäminen hankkeiden suunnittelussa ja toteutuksessa.


Vaihe 3/>

Kolmannen vaiheen, joka vastaa opintojakson kolmantena vuotena, pyritään vahvistamaan edellisissä kurssiyksiköissä hankittua tietoa ja edistämään luottamusta, realismia ja yrittäjähenkisyyttä. Tässä vaiheessa LSDM-opiskelijat kehittävät lopullisen projektinsa tietenkin näiden tehtävien kautta:

 • Joustavuus: hallinnoi erilaisia ​​suunnitteluprojekteja ja sopeutuu muuttuviin olosuhteisiin ammattilaisena, jolla on useita valmiuksia ja jotka haluavat työskennellä moniammatillisessa tiimissä;
 • Empatia: ymmärrä eri näkökulmista ja keskustele niistä;
 • Realismi: nopea arviointi mahdollisuuksista ja suorituskykyistä milloin tahansa riippuen omaa osaamista ja suorituskykyäsi;
 • Yrittäjyys: kyky luoda, kehittää ja myydä ajatusta, visuaalista työtä, tuotetta tai palvelua.


Opettajat/>

Opettajamme koostuu pätevistä, arvostetuista ja kokeneista opettajista. Tohtoriohjelman akateemisen tason lisäksi he esittävät konsolidoituja ammattiurheita, jotka yhdistävät akateemisen osan työmarkkinoille.


Tutor Center/>

LSDM-opiskelijat ovat mukana viikoittain Tutor-keskuksen kautta, joka koostuu Suunnitteluun erikoistuneista tutoreista, joilla on mestarit ja useita vuosia todistettu kokemus. Meidän Tutor Center on saatavilla myös englanniksi, espanjaksi ja portugaliksi.


Tavoitteet ja ammatilliset tuotokset/>

Suunnittelun tutkinto on tarkoitettu opiskelijoille, ammattilaisille, taiteilijoille tai itsenäisille työntekijöille, joilla on kunnianhimoisia tai konsolidoitu uran mainonnassa (taiteen johtajat, tuottajat tai suunnittelijat), visuaalisen suunnittelun, viestinnän suunnittelu, graafinen suunnittelu ja vuorovaikutteinen suunnittelu (suunnittelijat, joukkueen johtajat, taidegrafialaiset tai luovat johtajat). Suunnitteluvirheemme opiskelijoilla on mahdollisuus työskennellä muun muassa visuaalisissa toimistoissa (mainonta, suunnittelu) tai tuotesuunnitteluyrityksissä, viestinnän suunnittelussa ja interaktiivisessa suunnittelussa.


RAKENNE/>


Suunnittelumuoto on 100% verkossa, joka on luotu opiskelijoiden saatavuuden ja kiinteän aikataulun mukaisesti. Eli LSDM-opiskelijat voivat määrittää, milloin tai missä he voivat käyttää sisältöämme ja suorittaa arviointitehtäviä. Ainoastaan ​​lopulliset tehtävät ja erityiset esitykset aikataulutetaan tiettynä ajankohtana, josta ilmoitetaan ajoissa LSDM-opiskelijoille./>

Noin 36 kuukautta, LSDM-opiskelijat ovat suorittaneet meidän Bachelor of Design accredited yliopiston Creative Arts (UCA), yksi parhaista erikoisyliopistoista Yhdistyneessä kuningaskunnassa.


Tämän kurssin opetus- ja oppimismenetelmät:/>

 • Opettanut englanniksi, espanjaksi ja portugaliksi.
 • Enintään 3 yksikköä samanaikaisesti ja lopullinen projekti;
 • Yksiköiden sisältö on asynkroninen ja järjestetään viikoittain;
 • Tutor Center toimii opiskelijoiden tuki- ja vuorovaikutustyökaluna;
 • Online-resurssit (kuten konferenssit, seminaarit ja keskustelut, opetusohjelmat ja palauteistunnot, foorumit, online-keskusteluryhmät ja käytännön harjoitukset).
Program taught in:
Espanjalainen
Englanti
Portugalin kieli

See 3 more programs offered by London School of Design and Marketing (ES) »

Last updated March 29, 2018
Tämä kurssi on Online
Alkamispäivämäärä
Huhti 2019
Kesäkuu 2019
Duration
30 kuukautta
Full-time
Hinta
8,550 GBP
Kokonaishinta Grade: 10 260 Ison-Britannian punta
Deadline
By locations
By date
Alkamispäivämäärä
Huhti 2019
Päättymispäivämäärä
Application deadline
Alkamispäivämäärä
Kesäkuu 2019
Päättymispäivämäärä
Application deadline
Alkamispäivämäärä
Elo 2019
Päättymispäivämäärä
Application deadline
Alkamispäivämäärä
Loka 2019
Päättymispäivämäärä
Application deadline
Alkamispäivämäärä
Joulu 2019
Päättymispäivämäärä
Application deadline

Huhti 2019

Location
Application deadline
Päättymispäivämäärä

Kesäkuu 2019

Location
Application deadline
Päättymispäivämäärä

Elo 2019

Location
Application deadline
Päättymispäivämäärä

Loka 2019

Location
Application deadline
Päättymispäivämäärä

Joulu 2019

Location
Application deadline
Päättymispäivämäärä