Taiteiden maisteri opetuksessa (MAT) verkossa

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Muotoile tulevaisuus. Muuttaa maailmaa.

Koulutuksella on merkitystä, ja tiedät sen. Ja nyt olet valmis tulemaan alasi asiantuntijaksi, edistämään urasi ja hyödyntämään tiukan MAT-ohjelman etuja, joka integroi opettajien sertifikaatin maisteriksi. Se, mitä teet nyt, muokkaa tulevaisuutta. Aloita polkusi muuttaa maailmaa.

tai online-maisterin tutkinto opettajana?

Koulupiirit ovat jo kauan etsineet SPU-koulutettuja opettajia pätevyydeltään ja luonteeltaan. Monet tutkinnon suorittaneet ovat jatkaneet uusien polkujen kasvattamista koulutusalalla ja ansainneet jopa Washingtonin osavaltion vuoden opettajapalkinnon, joka on kunnia vain yhdelle erinomaiselle Washingtonin opettajalle vuosittain. Master of Arts in Teaching (MAT) -ohjelma perustettiin integroimaan opettajan sertifikaatti maisterin tutkintoon kaksivuotiseen työskenteleville ammattilaisille. Muiden etujen ohella ohjelman valmistuneet ansaitsevat Washingtonin residenssiopettajan todistuksen, ansaitsevat korkeamman sijainnin palkka-aikataulussa ja heillä on valmiudet ohjata kaiken taustan ja kyvyn opiskelijoita saavuttamaan huippuosaamista. Lisäksi SPU: n koulukunta tarjoaa yhden vuoden vaihtoehtoisia reittiopetusohjelmia, mukaan lukien AMAT ja AMTMS.

Suoritettu tiedekunta

Asiantuntija, huolehtiva tiedekunta haluaa auttaa opiskelijoita menestymään. Tiedekunnat tunnetaan opiskelijoiden mentoroinnista koulutusohjelmiensa aikana ja niiden jälkeen. Nämä professorit mallintavat elinikäisen oppimisen omien tieteellisten toimintojensa kautta, julkaisemalla usein ja esiintymällä ammattikonferensseissa.

AACU-jäsenyys

Seattle Pacific on amerikkalaisten korkeakoulujen ja yliopistojen liiton ja opettajankoulutuslaitosten yhdistyksen jäsen. SPU-sertifiointiohjelmat on hyväksynyt Washingtonin osavaltion ammattikouluttajien standardilautakunta. Kasvatustieteiden korkeakoulu on myös jäsenenä Independent Liberal Arts Colleges for Teacher Education, ja sillä on luku Sigma Phi Upsilon Chi Sigma Iotasta, kansainvälisestä kunniaseurasta, joka arvostaa akateemista ja ammatillista huippuosaamista neuvonnassa.

Hahmojen syvä korostus

Hahmonopetussäätiölle rakennetut SPU: n jatko-ohjelmat tarjoavat ensiluokkaista koulutusta kristillisen uskon ja arvojen kautta. Opiskelijat suorittavat eettisiä kursseja, ja hahmokysymykset integroidaan opetussuunnitelmaan.

Joustava muoto

Suunniteltu työskenteleville ammattilaisille, tämä ohjelma on täysin verkossa.

Yhdistetyt alumnit

Kasvatustieteiden korkeakoulun tutkinnon suorittaneet siirtyvät kohdennetulle uralle kouluissa ja syrjäisen tason johtajuudelle koko maassa. Kun hankit jatko-tutkinnon SPU: n koulusta, liityt alumniyhteisöön, joka pysyy yhteydessä.

Viimeksi päivitetty Syys 2020

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Oppilaitoksesta

Do you want to become an educator with both the competence and the character to bring hope into the lives of students? Is it your goal to become a leader in making our schools work for all children, n ... Lue lisää

Do you want to become an educator with both the competence and the character to bring hope into the lives of students? Is it your goal to become a leader in making our schools work for all children, not just some children? Graduates of the School of Education at Seattle Pacific University are among today’s most sought-after educators, expertly prepared to meet the challenges of their field and serve their communities. Näytä vähemmän