Taloustiede johtajille

Yleistä

Lue lisää ohjelmasta oppilaitoksen verkkosivuilta

Ohjelman kuvaus

Katso maailma taloustieteen linssien kautta ja hankitse osaamista ja taitoja onnistuneeseen liiketoimintastrategiaan

Taloudellisuuskäsitteiden ymmärtäminen - halukkuus maksaa minkä tahansa hinnan, kiinteät tai vaihtelevat kustannukset, mittakaavaedut - on kriittinen liiketoiminnan menestymisen kannalta. Tämä kurssi alkaa tarjonnan ja kysynnän perustekijöistä - mistä he tulevat ja miksi he ovat keskeisiä liiketoiminnan ymmärtämisessä. Opit, miten yritykset ajattelevat hinnoittelua ja tuotantoa sekä voimakkaita ideoita, kuten täydentämisiä ja verkon vaikutuksia, joita yritykset luottavat tuottamaan kysyntää. Tämä kurssi sukeltaa myös markkinoiden toimintaan, kilpailun voimaan ja eriyttämisstrategioihin.

Näiden ideoiden tutkimisessa opit kehittämään kilpailukykyisen strategian alkua, joka johtaa ajan mittaan kehittyvään yritykseen.

Taloustiedonsiirtoon osallistuminen antaa sinulle mahdollisuuden:

 • Analysoi markkinoiden muutosten vaikutuksia rakentamalla tarjonta- ja kysyntikäyriä
 • Määritä tulojen maksimointi hinnoittelustrategia käyttämällä elastisuuden käsitettä
 • Arvioida tekniikoita, jotka voivat oppia tai lisätä kysyntää
 • Suorita suhteellinen kustannusanalyysi
 • Tarkastele kilpailuympäristöä ja markkinoiden tuloksia ja voimia
 • Arvioida monopolit, hintasyrjintä ja eriytyminen

Ohjelmarakenne

Johtajien taloustiede koostuu noin 60 tunnista kahdeksan viikon aikana toimitettavasta materiaalista, jossa on joustava ohjelmarakenne. Ei ole asetettu aikaa kirjautua sisään. Suorita kurssit omalla ajalla, kun noudatat säännöllisiä määräaikoja. Kaikki kurssimateriaali toimitetaan innovatiivisen online-alustamme kautta.

Oppimallimme keskittyy Harvard Business Schoolin tapaustapaan, jossa haastatellaan yritysten johtajia ja johtajia eri puolilta maailmaa olevista yrityksistä, jotka keskustelevat avoimesti haasteista, joihin he ovat joutuneet, tai esteistä, joita he ovat voittaneet. Pyydämme teitä astumaan kenkiinsä ja ottamaan yhteyttä ikäisensä kanssa työskentelemään näiden todellisten liiketoimintamallien avulla.

Aiheita ovat:

 • Kysyntä
 • toimittajat
 • markkinat
 • kilpailu

Taloustieteen osallistujat johtajille ovat oikeutettuja saamaan sertifikaatin Harvard Business School Online . Voit ansaita todistuksen, sinun on suoritettava kaikki kurssit onnistuneesti loppuun määrättyjen määräaikojen mukaan, mukaan lukien tyydyttävä suorituskyky tietokilpailuissa ja osallistuttava aktiivisesti elävään oppimisyhteisöön.

Niille, jotka ovat kiinnostuneita liiketoiminnan perustekijöiden laajemmasta oppimisesta, 3-ruokalista CORe-ohjelmaa - Business Analytics, johtajien taloustieteet ja tilinpäätös toteutetaan samanaikaisesti - on käytettävissä 2 250 dollaria.

Kohorttien päivämäärät

Kesäkuu 2020

 • Pituus: 8 viikkoa
 • Ohjelman päivämäärät: 24.6.2014 - 8.8.2015
 • Hinta: 1 600 dollaria
 • Hakemuksen jättämisen määräaika: 15. kesäkuuta

Kuka hyötyisi

Tämä kurssi on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat saada luottamusta taloustieteen ymmärrykseen osallistumaan yritysten keskusteluihin ja päätöksentekoon. Ohjelmalle ei ole edellytyksiä. Taloustiedonsiirto on tarkoitettu yksilöille kaikissa heidän uransa vaiheissa - opiskelijat ja uusimmat tutkinnon suorittaneet, MBA-tutkintoihin tai muihin jatko-ohjelmiin, jotka haluavat valmistautua luokkahuoneeseen tai ammattilaisiin, jotka haluavat osallistua enemmän liike-elämän keskusteluihin ja päätöksentekoon .

Opiskelijaksi

Se on vapaasti sovellettavissa ja sovellukset tarkistetaan ja hyväksytään säännöllisesti, joten varhainen soveltaminen on rohkaisevaa. Kaikkien hakijoiden on oltava 18-vuotiaita ja heillä on oltava englanninkielinen taito.

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

Harvard Business School Online teaches vital business concepts in a unique and highly engaging way that enables committed learners to transform their careers, their organizations, and their lives.

Harvard Business School Online teaches vital business concepts in a unique and highly engaging way that enables committed learners to transform their careers, their organizations, and their lives. Näytä vähemmän