Lue virallinen kuvaus

Noin

ASGS tarjoaa kursseja opiskelijoille, jotka ovat suorittaneet lukion tai ovat suorittaneet General Educational Development (GED) -kokeen ja jotka ovat ehkä suorittaneet joitakin kursseja joko asianmukaisesti akkreditoituun korkeakouluun tai Yhdysvaltojen asevoimiin.

ASGS-ohjelma edellyttää 60 lukukauden luottotuntien tuntemusta alemman tason (fuksi ja toisen asteen oppitunnit) mukaan lukien vähintään 15 lukukauden luottotuntimäärä, joka käsittää englannin, matematiikan, yhteiskuntatieteiden ja humanististen tieteiden koulutuskurssit; ja 6 luotto tuntia tietotekniikassa.

ASGS-ohjelman hakijat, jotka ovat osallistuneet muihin asianmukaisesti akkreditoituneisiin keskiasteen jälkeisiin oppilaitoksiin tai jotka ovat saaneet koulutusta USA: n armeijalla ACE: n suosittelemilla luvuilla, voivat siirtää jopa 75 prosenttia luottotunnit ASGS-vaatimuksista. Kaikille siirtohyvitykselle tarjottavista kursseista hakijan on täytynyt saada C- tai paremman palkkaluokan.

Joillakin opiskelijoilla voi olla ylimääräisiä elämänkokemuksia, joiden avulla he voivat luopua tietyistä kursseista. Hakemusvaliokunta päättää, pidättäydykö kursseja alueilla, joilla opiskelijat ovat osoittaneet asiantuntemusta.

ASGS-ohjelman tavoitteet

Ohjelman onnistuneen loppuun saattamisen jälkeen opiskelijat voivat:

  • Esittäkää laaja kokemus alalta kuten historiasta, humanistisista tieteistä, sivistyksestä, matematiikasta, fysiikasta, kirjallisuudesta, hallituksesta, sosiologiasta ja tietotekniikasta
  • Osoittaa hyödyllisiä taitoja kvantitatiivisissa ja laadullisissa analyyseissä, kirjoituksissa ja viestinnässä, jotka ovat kriittisiä toimimaan eri työympäristöissä ja organisaatioissa
  • Osoita tietotekniikan ja tietotekniikan osaamista ja sovella sitä toimimaan aktiivisena ja yksilöllisenä pyrkimyksenä
  • Käytä tällaista tietoa päivittäin, työssä ja tulevissa akateemisissa tehtävissä
Ohjelman opetuskielet:
Englanti
University of Management and Technology

Katso 13 muuta ohjelmaa kohteelta University of Management and Technology »

Viimeksi päivitetty October 27, 2018
Tämä kurssi on Online
Alkamispäivämäärä
Syys 2019
Duration
Hinta
Deadline
Sijaintien mukaan
Päivämäärän mukaan
Alkamispäivämäärä
Syys 2019
Päättymispäivämäärä
Haun määräaika

Syys 2019

Location
Haun määräaika
Päättymispäivämäärä