tiedekunnan etäopiskelun tekniikoiden

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Tiedekunta etäopetusviranomainen Technologies

Perm State Technical University on yksi johtavista teknisten lukioiden Venäjä - multiprofile korkeampi oppilaitos, jossa henkilöstön suuri potentiaali ja moderni materiaali ja tekninen perusta. Se tarjoaa laadukkaan koulutuksen asiantuntijoiden useita teknisiä, teknologisia, taloudellisia ja hallinnollisiin, sosiaalisiin ja humanitaarisiin, luonnon ja tieteen-erikoisalojen yrityksille ja organisaatioille sekä Länsi-Uralin ja Venäjä.

&nbsp

Opiskelu prosessi yliopistossa perustuu periaatteisiin fundamentalization, tietotekniikan koulutus ja käyttöön nykyaikaista tietotekniikkaa. Yksi tällainen innovaatio tuli luoda järjestelmä etäopiskelun (SDE) in PSTU (vuonna 2003), noita järjestää tiedekunnan Distant Educational Technologies.

&nbsp

Yli 400 korkeasti koulutettuja opettajia, ohjaajia suorittaa koulutuksen prosessi tiedekunnan (monet niistä ovat lääkäreitä ja professoreita). He työskentelevät 50 yliopistoa tuolit. Uudet opettajat, tuutorit osallistuvat säännöllisesti opetuksen yhteydessä.

&nbsp

Nyt opiskelijat ovat koulutettuja 17 erikoisuuksia:

&nbsp

 • Automaattinen tietojenkäsittely-ja valvontajärjestelmän
 • Tietokone-pohjainen, komplekseja ja verkostot
 • Tietoverkot ja järjestelmät commutations
 • Monimutkainen informaatio vartiointi
 • Electric Engineering, sähkö mekaanikko ja sähkö teknologia
 • Suunnittelu ja teknologiat sähköeristimien
 • Kiinteistö tutkimus
 • Siviili-ja tuotantotekniikka
 • Lentokoneiden moottorit
 • Tekniikka konepaja
 • Tietojärjestelmät ja teknologiat
 • Teiden rakentamiseen
 • Moottori-autot ja auto talous
 • Johto
 • Valtion ja kunnallishallinnon

&nbsp

Ensi 2011-2012 ed.year tiedekunta on otettava käyttöön kahden tason koulutus - ylioppilastutkinto (4 vuotta) ja maistraatti (2 vuotta) ja se toteuttaa uusien ohjelmien mukaisesti uusiin liittovaltion Koulutus Vakio:

&nbsp

Järjestelmä tarjoaa yhden näkökulman malleista - malli myönnetty, kauko-yliopisto, joka ymmärtää poistetaan koulutuksen opiskelijoista. Se on tärkeä suunta kehitys tietotekniikan PSTU. Näin seuraaviin tarkoituksiin saavutetaan:

&nbsp

 • Laajentaminen luokat opiskelijoiden ehdollista (henkilöt rajalliset mahdollisuudet, työ ja muut henkilöryhmät, jotka ovat eivät kata muita myyty PSTU lomakkeita ja teknologiat koulutus);
 • Laajennus koulutusalueen (muut alueet Venäjän, maa UIC, lähellä ja kaukana ulkomailla;
 • Säilyttäminen korkea koulutuksen laatu;
 • Luodaan hyvät edellytykset lisätä tehokkuutta opetus ja tieteellinen toiminta tiedekunnan ja opiskelijoiden aktiivisesta luovan itsenäistä työtä SDE, ylläpito kehittämisen kohteena "kenttä " tieteenalojen opetussuunnitelman luominen sähköisten oppimateriaalien;
 • Rakentaminen yksittäisen liikeradan koulutuksen pohjalta koulutusohjelmia ohjattu henkilölle;
 • Korotus kilpailukyvyn valmistuneiden;
 • Kehittäminen lukion luomalla tietotekniikkaan-oppimisympäristössä koulutuksen, virtuaalinen organisaatio alalla lukion siirtyminen sähköiseen järjestelmään laadun seurantaan.

&nbsp

Opetusteknologia kuuluu tämäntyyppisiin työn (off-line, on-line), kuten:

 • Teoreettinen koulutus (multimedia käsikirja, yleiskatsaus ja mallistoille)
 • Harjoittelu (virtuaalilaboratorioon työt, seminaarit);
 • Testaus;
 • Neuvottelut avulla chat, foorumi ja sähköposti.

&nbsp

Vuorovaikutus opettaja ja oppilas saa aikaan tavallisilla tai erityisten IT-teknologiat:

&nbsp

Case-tekniikka perustuu luomiseen metodinen materiaalien itsekkäiden työstä opiskelija paperimainen kantaja (yleiskatsaus luentoja ja muita järjestelmällinen materiaaleja, jotka annetaan jokaiselle opiskelijalle tiedekunta);

&nbsp

Verkko-tekniikka perustuu käyttämällä erityistä opetuskäytössä. Kun oma ja salasanaa jokainen opiskelija tekee pääsyn oppimateriaalia sähköisessä tai verkon operaattorin.

&nbsp

Meillä tiedekunnan opetuksen yhteydessä tajuaa täysipäiväisesti tilassa. Study in auditoriossa on pakollista. Kuitenkin yli 70% koulutuksen opiskelijat saavat internetin kautta (e-Learning). Vuonna auditorio johdantokappaleen tutkimuksessa muodossa luentoja seminaareissa, väli Käytännössä laboratorio-ja testaus toimii, tiivistää tutkimukset ja testit toteutetaan.Kun yliopisto-opettajat ja opiskelijat kokoontuu alussa, keskellä lukukausi (2 viikon ajan), sekä talvella ja kesällä Sessions (6 viikon ajan).

&nbsp

8 toimintavuoden aikana työ on tiedekunnan Distant Educational Technologies saavuttaa oppimiskokemuksen on kertynyt. PSTU voi ansaitsee asemaa itseään yliopisto, jossa voi tehokkaasti toteuttaa kehittyneen koulutuksen teknologiaa. Yliopisto on aktiivinen jäsen, Venäjän ja kansainvälisiä konferensseja, seminaareja, näyttelyitä ja foorumeita.

&nbsp

Nykyaikainen tieto-ja viestintätekniikka tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden kehittää ja tehokkaan käytön verkko-oppimista. Uudet koulutuspalvelut, mukaan lukien verkko-oppiminen, ennenkuin erittäin tärkeää, että Venäjä, jolla on valtavat alueet ja valtava määrä residerrial siirtokunnat sijaitsevat kaukana suurista kaupungeista, koulutuksen ja tieteen keskuksissa.

&nbsp

&nbsp

Sisäänkäynti Säännöt ulkomaan kansalaisia

&nbsp

Ulkomaan kansalaiset ovat kirjoilla PNRPU vain, jos ne kansainväliset passi, muuttoliike kortti ja päättötodistusta / tutkintotodistusten.

&nbsp


MASTER (2-vuoden ohjelma)

• Document opetuksen yhtä suuri taso "alempi» RF mukaisesti vastaavaan suuntaan

• Jos aiheet tehty ennen eivät noudata vastaavaan suuntaan koulutuksen kansainvälisen kansalaisille tehdään pääsykokeen.JATKOKOULUTUS

• Asiakirjan koulutuksen sama tasolle tarvitaan enemmän tohtori RF

&nbsp

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

Vuoden aikana yli 50 vuotta Permin valtion teknillinen yliopisto on edistänyt merkittävästi koulutuksen kehittämistä, tieteen ja kulttuurin edistetään Permin Kray, Uralille ja Venäjällä. &nbsp Kos ... Lue lisää

Vuoden aikana yli 50 vuotta Permin valtion teknillinen yliopisto on edistänyt merkittävästi koulutuksen kehittämistä, tieteen ja kulttuurin edistetään Permin Kray, Uralille ja Venäjällä. &nbsp Koska oikeudellinen seuraaja ja perinteet pitäjän Permin Institute of Mines sekä Permin Technical Institute yliopisto on tullut monialaisesta korkeakoulu, joka tarjoaa laadukasta koulutusta ja uudelleenkoulutusta työntekijöiden suuren valikoiman teknisiä, tekniikan erikoisalat sekä luonnontieteiden, talouden hallinta ja yhteiskunnallis-humanistisia. &nbsp Kun aika osaamistalous ja innovaatioita Yliopisto järjestää koulutusta uuden sukupolven asiantuntijoita, muodot moderni edistyksellinen maailmankatsomus, kehittää kaikkien ihmisten ja ammattitaito, jotka mahdollistavat tutkinnon saada sovitettu sosiokulttuuriseen elämään Venäjän ja ensiluokkaista maissa.&nbsp Perustuu osaamiseen ja kokemukseen sekä tiedekunnan yliopiston tehtävänä on toimittaa seuraavat seikat: &nbsp Tyytyväisyys kansalaisten ja yhteiskunnan tarvitsee korkean laadullisen korkeampi, jatko-ja muita ammatillisen koulutuksen; Toteutus perus-ja soveltavasta tieteellisiä tutkimuksia siitä kansainvälistä saavutuksista; Kannustaminen osaamisen ja teknologian edistäminen, kehittäminen ja innovointiin perustuva infrastruktuuri; Henkilökohtaiset monipuolinen koulutus tulevaisuuden asiantuntija osoittaa korkean asiantuntemuksen, kulttuurin, hienostuneisuutta, sosiaalisen toiminnan ja ominaisuudet patriootti kansalainen; Järjestely ehtojen tehdä tietoresursseja ja syntyvän osaamisen vieminen väestölle. &nbsp Yliopisto aikoo edelleen kehittää toimintaansa perustuu kokonaisuuksiin sekä koulutus-, tiede-ja innovatiiviset prosessit ja läpäistävä ennen opetussisältöjen kehittämisen käytännön ammatillista toimintaa sekä ryhtyä käytännön toimiin muodostumiseen maailmanlaajuisen koulutuksen ja tutkimuksen tilaa, edistää menestystä sen tutkinnon kilpailuolosuhteiden. Näytä vähemmän