Tietojen analysointi hallintaan 0nline-sertifikaattikurssi

Yleistä

Lue lisää ohjelmasta oppilaitoksen verkkosivuilta

Ohjelman kuvaus

109555_button_read-more-about-this-program-on-the-schools-website.png

Hanki itsellesi teoreettiset tiedot ja käytännön taidot ymmärtää, tulkita ja välittää tietoja parempien päätösten tekemiseksi ja organisaatiollesi kilpailuedun saamiseksi. LSE-asiantuntijoiden ohjaama tämä kahdeksan viikon kurssi auttaa sinua ymmärtämään, kuinka datapohjaiset mallit voivat auttaa todisteisiin perustuvaa päätöksentekoa ja strategiaa. Tutustu tapoihin, joilla voit purkaa yritystietoa tiedoista ja ennustaa tulevia suuntauksia.

Tämän online-sertifikaattikurssin päätyttyä kävelet seuraavien kanssa:

 • Työkalut tietojen tehokkaaseen analysointiin, tulkintaan ja kommunikointiin
 • Kyky arvioida tietojen luotettavuutta ja pätevyyttä saadakseen tietoa liiketoiminnasta
 • Tekniikat, joilla motivoidaan datapohjaisia päätöksiä luottavaisesti organisaatiossasi
 • Kyky käyttää Tableavaa analysoidaksesi ja esittämään tietoja vaikuttavasti

Kurssin rakenne

Lontoon kauppakorkeakoulu (LSE) tekee yhteistyötä GetSmarterin, 2U, Inc: n tuotemerkin, kanssa uuden oppimiskokemuksen luokan luomiseksi - sellaisen, joka on kiinnostava, yhteistyöhön sopiva ja saavutettavissa. Hyödyntäkää osa-aikaisen oppimisen mallia (7–10 tuntia viikossa) ja menestyspäällikön tukea, kun ansaitset LSE-pätevyystodistuksen.

Monipuolisen oppimateriaalikokoelman avulla saat käsityksen siitä, kuinka datapohjaiset mallit voivat auttaa johtamisstrategiaa ja päätöksentekoa. Kehität Tableaun tietojen visualisointi- ja raportointitaitoja ja suoritat huippukokoelman projektin, joka osoittaa kykysi analysoida ja välittää tietämyksiä. Moduulit julkaistaan viikossa, mikä mahdollistaa joustavan, mutta jäsennellyn lähestymistavan oppimiseen.

Kurssin aiheita ovat:

 • Päätöksenteko epävarmuudessa
 • Tietojen visualisointi ja kuvaavat tilastot
 • Riski kvantifioidaan todennäköisyyden avulla
 • Tietojen eheys ja tilastolliset päätelmät
 • Todisteisiin perustuvat päätökset
 • Asioiden syiden ymmärtäminen
 • Aikasarjojen ennustaminen
 • Oivalluksia tarinankerronnan avulla

Lataa kurssiesite saadaksesi lisätietoja.

Lataa esite

Kuka hyötyy?

Kurssi houkuttelee alan ammattilaisia, jotka ovat kiinnostuneita parantamaan heidän laadullisia taitojaan ja kykyään antaa tietoisempi osallistuminen yrityksen päätöksentekoon ja strategiaan.

Kuinka rekisteröityä

Tällä verkkokurssilla ei ole rekisteröintimaksuja tai akateemisia ehtoja. Se on työskentelevien ammattilaisten käytettävissä riippumatta sijainnista, akateemisista opinnoista tai työkokemuksesta. Kurssin suorittamiseen tarvitaan kuitenkin nykyinen sähköpostitili ja pääsy tietokoneeseen ja Internetiin sekä PDF-lukija. Saatat joutua katsomaan Microsoft PowerPoint -esityksiä ja lukemaan ja luomaan asiakirjoja Microsoft Wordissa tai Excelissä. Numeerinen ja tietokoneosaaminen ovat edullisia.

Rekisteröidy nyt!

FAQ

Kurssi esitetään kokonaan verkossa yhteistyössä verkko-opetuksen johtajan GetSmarterin kanssa . Tarkastele Data Analysis for Management -sertifikaattikurssia saadaksesi tietoa tulevista kurssien päivämääristä, kurssin hinnasta ja muusta.

Lataa esite saadaksesi lisätietoja tästä online-varmennuskurssista.

Onko sinulla aikaa?

GetSmarterin oppimismalli on suunniteltu auttamaan sinua työskentelevänä ammattilaisena parantamaan taitojasi vaarantamatta työ- ja perhevelvollisuuksia. Kurssi on jaoteltu viikoittain hallittaviksi moduuleiksi, joissa on asteittaiset määräajat ja jotka on suunniteltu auttamaan sinua vauhdittamaan itseäsi koko kurssin ajan ja antamaan sinulle joustavuuden työskennellä sinulle parhaiten sopivana. Sinulla on myös pääsy menestyspäällikköösi, joka auttaa sinua asettamaan tavoitteita, seuraamaan tärkeimpiä välitavoitteita, hallitsemaan aikaa ja kenttä kaikki mahdolliset hallinnolliset pyynnöt.

[Pyydä puhelua]

Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä:

+44 2038 568 850
lseonline@getsmarter.com

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

The London School of Economics and Political Science (LSE), one of the foremost social science universities in the world, seeks to improve society by addressing real-world issues and understanding the ... Lue lisää

The London School of Economics and Political Science (LSE), one of the foremost social science universities in the world, seeks to improve society by addressing real-world issues and understanding the causes of things. Using a dynamic and diverse approach to learning, LSE provides cutting-edge research and works with renowned academic experts. Näytä vähemmän
Mene oppilaitoksen verkkosivuille