Tietotiede Microsoft Azuressa: Big Data-, Python- ja R-ohjelmointikurssi

Yleistä

2 sijaintia saatavilla
Lue lisää ohjelmasta oppilaitoksen verkkosivuilta

Ohjelman kuvaus

109555_button_read-more-about-this-program-on-the-schools-website.png

Ymmärrä datatieteen rooli Microsoft Azuressa ja löydä Python- ja R-ohjelmoinnin perusteet.

Kehitä taitoja, joita tarvitset työllistettävyyden parantamiseksi tietojenkäsittelyssä

Datatiede on avain tiedon ja oivallusten hankkimiseen mielekkäiden liiketoimintaongelmien ratkaisemiseksi.

Tämä CloudSwyftin kattava ammattitodistusohjelma - yksi Aasian nopeimmin kasvavista tekniikan oppimis- ja laboratorioalustoista - tarjoaa sinulle tietojenkäsittelytaidot, joita tarvitset työskennellessäsi tietojenkäsittelyalalla; arvostettu osaamisalue nykymaailmassa.

Tutustu tietojenkäsittelyn perusteisiin Microsoft Azuressa

Käyttämällä datatieteen tutkimusmenetelmiä ja tilastollista analyysiä Python- ja R-ohjelmointikielen perusteissa opit tietojen jakautumisesta Microsoft Azuressa siitä, kuinka suuri varianssi arvojen välillä on ja kuinka ekstrapoloidun datan yksittäiset ominaisuudet vaikuttavat toisiinsa .

Kerää, analysoi ja muuntaa tietoja liiketoimintatiedoille (BI) ja ymmärrä suuret tiedot ja tietojen visualisointi

Käyttäen useita kiinnostavia luentoja ja verkkolaboratorioaktiviteetteja voit tutkia ja analysoida laajan valikoiman tietoja useista lähteistä ja selvittää, miten tarinankerronnan periaatteita voidaan soveltaa analyysityösi.

Voit myös käyttää käytännön lähestymistapoja data- ja analyysiongelmiin - kuten big data ja tekoäly (AI) - ja tutustut yhtälöihin, toimintoihin, erotteluun, verkon optimointiin, kaavioihin ja muuhun.

Tutki Python- ja R-ohjelmointikielen perusteita ja ymmärrä niiden rooli datatieteessä

Sekä Python että R ovat ohjelmointikieliä, joita tutkijat käyttävät ympäri maailmaa. Tutki molempia heidän perustekijöitään, mukaan lukien syntaksit, muuttujat ja tyypit, ja luo omat visualisointisi käyttämällä datatieteen R: ää.

Osoitat ohjauksen kulkua pythonissa ja tutustut Pandas DataFrame-kehykseen; työkalu, jota käytetään tietojen käsittelyyn. Tutki myös erilaisia tietotyyppejä ja toimintoja Transact-SQL-ohjelmointikielellä.

Mitä tietojenkäsittelytietoja tämä ammattitodistus tukee?

Tämä tietojenkäsittelyn perusteet ja koneoppimiskurssin periaatteet auttavat ylläpitämään taitojasi ja parantamaan työllistettävyyttäsi tulevaisuudessa. Koska tietojenkäsittelytieteen ja tekoälyn työpaikat ovat erittäin kysyttyjä, ja uusien työpaikkojen kasvu on kasvanut 37 prosenttia viimeisen kolmen vuoden aikana, nämä ovat keskeisiä taitoja oppia tulevaisuuden työssä.

Rakennat ohjelmointi- ja teknologiataidot työllistyäksesi useilla toimialan rooleilla ja urapolkuilla, mukaan lukien datatieteilijät, koneoppimisinsinöörit, liiketoimintatiedon kehittäjät, datatutkijat ja infrastruktuuri-arkkitehdit.

Miksi CloudSwyft on paras organisaatio tarjoamaan tätä kattavaa kurssia?

CloudSwyft Global Systems, Inc. on Aasian johtava teknologiaoppimisalustojen tarjoaja ja palvelee korkeakoulujen ja yritysyritysten aloja.

He ovat olleet tulevaisuuden valmiuksien kehittämisen eturintamassa useilla maantieteellisillä alueilla, ja tämä käytännön kurssi yhteistyössä Microsoftin - maailman suurimman yritysohjelmistoyrityksen - ja FutureLearn antaa sinulle kaikki tarvitsemasi taidot jatka urasi datatieteessä

Saat myös Microsoftin roolipohjakupongit Microsoft Azure -perustekijöille ja Microsoft Azure -tietotieteilijän liitännäiskokeille.

Milloin haluaisit aloittaa?

Pyrimme ajamaan mikrotunnisteemme muutaman kuukauden välein. Liity sopivana päivänä tai rekisteröidy kuullaksesi ilmoittautumisneuvojalta tulevista ajoista ja päivityksistä.

  • 11. tammikuuta 2021

Mitä saat

Digitaalinen varmenne Cloudswyftiltä

Digitaalinen todistus koko mikrotunnisteen suorittamisesta.

Digitaaliset todistukset jokaisesta mikrotunnistekurssista.

Käytännön laboratorio suoritti digitaaliset merkit jokaiselle moduulille, jotka voidaan jakaa ja lisätä LinkedIn- ja sosiaalisen median kanaviin.

Microsoftin roolipohjaiset tenttikupongit Microsoft Azure AI Fundamentals (AI-900) - ja Azure Data Scientist Associate -tentteihin (DP-100)

Kaikki digitaaliset merkit ja varmenteet todennetaan lohkoketjulla ja yksilöllisesti jokaiselle oppijalle.

Onko sinulla oikeus tähän mikrotunnisteeseen?

Tämä kurssi on tarkoitettu opiskelijoille tai jatko-opiskelijoille, jotka haluavat aloittaa uransa analytiikan, digitaalisen tieteen ja koneoppimisen aloilla. Liittyäksesi tähän ammattitodistuskurssiin sinulla on oltava perustiedot matematiikasta, tilastoista, ohjelmoinnista (Python olisi etu) ja ketjuanalyysistä.

Sinulla on myös oltava kokemusta Excelin, tietokantojen tai tekstitiedostojen tietojen käsittelystä sekä halu oppia käytännön käytäntöjen avulla.

Onko tämä mikrotunnistus oikea sinulle?

Tämä ammattitodistuskurssi on tarkoitettu opiskelijoille ja työskenteleville ammattilaisille, jotka pyrkivät aloittamaan uransa analytiikan, tietojenkäsittelytieteen ja koneoppimisen taitoteollisuudessa ja sektoreilla. Se sopii erityisesti niille, jotka haluavat tulla tietotekniikan ammattilaisille, datatieteilijöille, insinööreille ja analyytikoille, tilasto-opettajille ja ammattilaisille sekä yleisemmin niille, jotka ovat kiinnostuneita oppimaan lisää datatieteestä.

Urakeskeinen oppiminen

CloudSwyft Global Systems, Inc.

CloudSwyft on tehnyt yhteistyötä maailman johtavien teknologiayritysten kanssa tarjotakseen huipputason digitaalisten taitojen oppimista kaikkialla modernilla työpaikalla.

Tämä mikrotiedot ovat yhteistyössä Microsoftin kanssa

Mikä on mikrotunniste?

Mikrotodistukset on tarkoitettu parantamaan sinua työskentelemään nopeasti kasvavilla aloilla ilman täyden tutkinnon aikaa ja kustannussitoumuksia. Mikroasiakirjasi voi olla itsenäinen itsenäinen valtakirja, ja jotkut tarjoavat myös akateemista opintopistettä tutkinnon suorittamiseen.

Opi verkossa asiantuntijaohjaajien kanssa

Täydelliset verkkokurssit, joita asiantuntijat vetävät yli 12-16 viikon ajan omistautuneen ammattilaisryhmän avulla.

+

Täydelliset projektipohjaiset arvioinnit

Testaa ymmärryksesi online-ohjaajamerkittyjen arvioiden ja harjoitusten avulla.

+

Ansaitse ammatillinen valtakirja

Lopeta oppiminen ja lähetä arviointisi saadaksesi akkreditoidun valtakirjan.

=

Edelleen urallasi

Käytä mikrotunnistustasi todisteena erikoistumistaidoistasi ja edistystäsi teollisuudellesi.

Viimeksi päivitetty Loka 2020

Oppilaitoksesta

Learn 100% online with world-class universities and industry experts. Develop your career, learn a new skill, or pursue your hobbies with flexible online courses.

Learn 100% online with world-class universities and industry experts. Develop your career, learn a new skill, or pursue your hobbies with flexible online courses. Näytä vähemmän
Lontoo , Aberdeen , Auckland , Baltimore , Barcelona , Kylpy , Bathurst , Bergen , Biel / Bienne , Birmingham , Bracknell , Brisbanen kaupunki , Cambridge , Kapkaupunki , Clayton , Crawley , Charlottesville , Delhi , Dublin , Dundee , Durham , Edinburgh , Enschede , Exeter , Fiesole , Geneve , Greenwichin kuninkaallinen alue , Grenoble , Groningen , Orapihlaja , Hsinchu , Jerusalem , Canterbury , Hong Kong , Lancaster , Leeds , Leicester , Leuven , Madrid , Makati , Manchester , Melbourne , Ann Arbor , Milton Keynes , Montreux , Murdoch , Norman Gardens , Norwich , Oxford , Padua , Pariisi , Darling Heights , lukeminen , Rehovot , Soul , Sheffield , räme , southampton , Glasgow , Guildford , sydney , Taipei , Tokio , Trondheim , Uppsala , Warwick , Länsi-Lafayette , york , Chicago , Newcastle , Coventry + 70 Lisää Vähemmän
Mene oppilaitoksen verkkosivuille