Todistus strategisesta johtajuudesta

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Sinun ei tarvitse toimittaa TOEFL-tenttiä, jotta voisit hakea ja tulla yliopistoon.

Yleiskatsaus

Tämän päivän johtajista vaadittavien erityisten tietojen ja käytännön taitojen toimittaminen

Vaikka on järkevää tehdä pohjimmiltaan luotettavia liiketoimintapäätöksiä, näiden päätösten tehokas täytäntöönpano edellyttää erillistä johtamistaitoa. Sinun täytyy pystyä ilmaisemaan näkemyksesi, saavuttamaan sisäänostosi tiimiltäsi ja sitten motivoimaan ja ohjaamaan organisaatiota toimimaan.

CalSouthernin todistus strategisesta johtajuudesta on suunniteltu antamaan sinulle tietoa ja käytännön taitoja, jotka johtavat tehokkaasti 21. vuosisadan yritysjärjestöihin. Innovatiivinen opetussuunnitelma kattaa muun muassa muun muassa johtamisstrategiat, johtamisen viestinnän, henkilöstöresurssit ja konfliktien hallinnan.

Kaikki kuusi kurssia (otat neljä keskeistä johtajakoulutusta ja valitset neljä neljästä valittavasta) ovat maisterin tasolla, joten kandidaatin tutkinto on edellytys.

Sertifikaatti on loistava valinta nykyisille ja pyrkiville yritysjohtajille, jopa niille, joilla on jo MBA, mutta jotka eivät ole altistuneet keskittyneelle opetussuunnitelmalle edistyneessä johtamisessa. Se on myös hyvä vaihtoehto niille, jotka harkitsevat tutkijakoulua, mutta jotka eivät ole valmiita sitoutumaan tutkinto-ohjelmaan - jos valitset niin, voit hakea ansaitsemasi luotot MBA: lle.

tulokset

Strategisen johtamisen sertifikaatin onnistuneen suorittamisen jälkeen opiskelijat saavat:

 • Kauppakorkeakoulun dekaanin allekirjoittama CalSouthern-kirjaston toimiston antama virallinen todistus
 • 21 jatko-opintojaksoa, kuten virallisessa transkriptiossa on dokumentoitu, jota voidaan soveltaa CalSouthern-maisterin tutkintoon tai siirtää toiseen laitokseen *
 • Kaikki CalSouthernin alumnien edut, palvelut ja resurssit
 • Kattava, master-tason ymmärrys strategisesta johtamisen teoriasta ja sen käytännön soveltamisesta

* Vaikka muut yliopistot hyväksyvät helposti luottoluokitukset alueellisesti akkreditoiduilta laitoksilta, kuten CalSouthernilta, hyväksyminen on vastaanottavan laitoksen harkinnan mukaan.

Kurssit

CalSouthernin strategisen johtamisen sertifikaatti on 21 opintopisteen ohjelma, joka koostuu seuraavista kuudesta vaaditusta kurssista:

 • SLDR 86000 Keskeiset käsitteet strategisesta johtamisesta ja johtajuudesta - 3 opintopistettä
 • SLDR 86001 Johtamisen rooli strategisessa johtamisessa Viestintä - 3 opintopistettä
 • SLDR 86002 Tehokkaat inhimilliset suhteet johtajille - 3 opintopistettä
 • SLDR 86003 Johtajuus strategisen yhteiskuntavastuun edistämisessä - 3 opintopistettä
 • SLDR 86004 Konfliktien hallinnan strategiat ja ratkaisu - 3 opintopistettä
 • SLDR 86005 Johtamisstrategiat korkean suorituskyvyn joukkueiden kehittämiseksi - 3 opintopistettä
 • SLDR 86006 Asiakaspalvelujohtajuus - 3 opintopistettä

Päästä alkuun

CalSouthern-sertifikaatin aloittaminen strategisessa johtamisessa on nopea ja yksinkertainen prosessi. Kokeiluja ei ole, ja kursseja alkaa kuukausittain koko vuoden ajan. voit aloittaa ohjelman heti, kun aikataulu sallii. Suorita nämä neljä vaihetta:

 • Suorita ilmoittautumisohjelma
 • Lähetä viralliset akateemiset transkriptiot tutkinto-ohjelmasta
 • Maksa 75 dollarin hakemusmaksu
 • Hyväksyessä allekirjoita ilmoittautumissopimus

Kun allekirjoitettu ilmoittautumissopimus on vastaanotettu, akateemisen tukiryhmänne, mukaan lukien akateemisen neuvonantajan ja opiskelijoiden menestysneuvonantajan, otetaan yhteyttä. Ne vahvistavat ensimmäisen kurssin alkamispäivän ja käyvät läpi nopean, mutta perusteellisen orientaatioprosessin, joka antaa sinulle kaikki tarvittavat tiedot aloittaaksesi. Ja he ovat siellä jokaisen askeleen varmistaaksesi, että sertifikaattiohjelma on valmis.

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

California Southern University is a regionally accredited, online university offering degrees in psychology, business, criminal justice and nursing at the associate, bachelor’s, master’s and doctoral ... Lue lisää

California Southern University is a regionally accredited, online university offering degrees in psychology, business, criminal justice and nursing at the associate, bachelor’s, master’s and doctoral levels. Näytä vähemmän