Tohtorin taso 8 Diplomi strategisessa johtamisessa ja johtamisessa (tason 7 kanssa)

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Tämä nopean tason tohtorin taso 8 -tutkinto strategisesta johtamisesta ja johtamisesta tasolle 7 (Qualifi, UK) on suunniteltu kehittämään ja toteuttamaan tehokkaita strategioita kunnianhimoisissa kasvavissa organisaatioissa. Strateginen johtaminen on tarkoitettu toimitusjohtajille ja ylimmille johtajille sekä niille, joilla on valtuudet ja henkilökohtainen inspiraatio muuttaa organisaatiostrategia tehokkaaksi yrityksen suorituskyvyksi.

Tutkintotodistus on akkreditoitu jatko-opintojen tasolle 8. Tämä pätevyys edellyttää, että oppijat arvioivat, haastavat ja syntetisoivat laajan valikoiman nykyisiä hallintatyökaluja, tekniikoita ja malleja. Nykyisissä johtamiskonsepteissa ja -malleissa painotetaan niitä, jotka ovat merkityksellisiä 2000-luvun liiketoimintaympäristön ja kontekstin kanssa ja menevät pidemmälle kuin angloamerikkalaiset johtamismallit.

Strategisen johtamisen ja johtamisen tutkinnon - taso 8 nopeutetussa tilassa suorittavat oppijat voivat edetä:

Tohtorin tutkinto yliopiston kumppanin kanssa keskustelemaan DBA / MPhil / PhD -tutkimusehdotuksesta tai suoraan liittyvän ammatin työllistämisestä.

Viimeksi päivitetty Tammi 2021

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Oppilaitoksesta

London School of Business and Research (LSBR) strives to offer a supportive yet rigorous learning environment to help students reach their potential and successfully achieve their career aspirations.

London School of Business and Research (LSBR) strives to offer a supportive yet rigorous learning environment to help students reach their potential and successfully achieve their career aspirations. Näytä vähemmän