Toimittaminen digitaaliseen: Digitaalisten muunnosprojektien kurssin (DOD.5) onnistunut toteuttaminen

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Kun organisaatio pyrkii hyödyntämään digitaalitekniikan mahdollisuuksia ja tulemaan ns. Digitaaliseksi yritykseksi, voittoon ei määrätä niinkään onnistuneesti ottamalla käyttöön tekniikkaa, vaan kyseessä on perustavanlaatuisten muutosten tekeminen organisaatioon. Tähän sisältyy prosessien uudelleentarkastelu, uusien työskentelytapojen tuominen käyttöön, tietopohjaiseksi tekeminen päätöksenteossa, keskittyminen työntekijäkokemukseen, vastuun uudelleenarviointi, rahoitusmallien muuttaminen ja asiaankuuluvien mittareiden käyttöönotto. Se voi myös vaatia käsittelemään vanhoihin järjestelmiin kertyneen teknisen velan. Ehkä vaikein kaikista muutoksista on ajattelutavan ja yrityskulttuurin muuttaminen.

Tämän ohjelman tarkoituksena on auttaa sinua suunnittelemaan, perustamaan ja toteuttamaan digitaalimuutosaloitteesi tavoilla, jotka lisäävät todennäköisyyttä, että odotettavissa olevat liiketoiminnan tulokset saavutetaan.

Kenen tulisi osallistua ohjelmaan?

Ohjelma on suunniteltu niille avainhenkilöille, jotka johtavat digitaalisen muutoksen aloitteita. Se vetoaa myös niihin, jotka joko sponsoroivat tai vastaavat teknologiahankkeiden toteuttamisesta.

Avainedut

 • Selkeän ymmärryksen saaminen siitä, mitä digitaalisen muutoksen menestyminen vaatii.
 • Oppimistyökalut ja tekniikat, jotka mahdollistavat odotettujen tulosten toteuttamisen.
 • Näiden työkalujen ja tekniikoiden soveltaminen todellisiin hankkeisiin.

135438_photo-1454165804606-c3d57bc86b40.jpg

Keskeiset aiheet

 • Digitaalisen yrityksen rakennuspalikoiden määritteleminen.
 • Oikean toimintamallin valitseminen.
 • Ymmärrys siitä, kuinka digitaaliset sijoitukset luovat todellista liikearvoa.
 • Digitaalisten tavoitteiden saavuttamiseen parhaan mahdollisen Pathway löytäminen.
 • Vanhojen järjestelmien ja teknisen velan käsittely.
 • Digitaalisen muutosmatkan kartoitus.
 • Esteiden tunnistaminen ja poistaminen.
 • Sidosryhmien analysointi ja strategiat.
 • Mittarien määritteleminen ja vastuiden uudelleenjako.
 • Vakaiden ja realististen liiketoimintatapausten rakentaminen.
 • Suunnitellaan aloitteita erityyppisten digitaalisten sijoitusten mukauttamiseksi.
 • IT-osaston roolin uudelleenarviointi.

Tiedekunta

Joe Peppard (ohjelmajohtaja) on vieraileva professori ESMT Berlinissä ja päätutkija MIT Sloan Management Schoolin tietojärjestelmien tutkimuskeskuksessa. Lisäksi hän on apulaisprofessori Etelä-Australian yliopistossa.

Joe tutkii, opettaa ja konsultoi tietotekniikkajärjestelmiin liittyvää viitekuriaan IT-johtajuuden, digitaalistrategian ja innovaatioiden, digitaalisten muunnosohjelmien toteuttamisen sekä IT-yksikön roolin, rakenteen ja kykyjen suhteen nykyaikana. organisaatioille. Pelolla, epävarmuudella ja epäilyillä toimivassa teollisuudessa, jossa hype on aivan tavallista, hän pyrkii auttamaan yrityksiä ja IT-johtajia ymmärtämään kaiken ja navigoimaan sopivalla reitillä entistä monimutkaisemman maiseman läpi. Hänen tutkimuksensa keskittyy nykyaikaisiin kysymyksiin ja haasteisiin, jotka johtajien kohtaavat kiihtyvän teknologisen muutoksen ympäristössä.

Hänen tutkimuksensa tuloksia on julkaistu johtavissa lehdissä, kuten European Journal of Information Systems, MIS Quarterly Executive, MIT Sloan Management Review ja Harvard Business Review. Hän on kansainvälisen tietotekniikan / liiketoiminnan yhdenmukaistamista ja hallintaa koskevan lehden toimittaja, European Management Journalin, Journal of Strategic Information Systemsin ja MIS Quarterly Executive -toimittajan toimituksellinen jäsen.

Konsultoinnissaan Joe on tehnyt tiivistä yhteistyötä suurten, monimutkaisten organisaatioiden johtajien ja hallitusten jäsenten kanssa sekä julkisella että yksityisellä sektorilla, neuvoen heitä IT- ja strategiaan liittyvissä asioissa, hyödyntämällä tietoa ja kuinka hyödyntää liiketoiminnan arvoa IT: ltä sijoitukset. Hän työskentelee myös useiden teknologiayritysten kanssa auttamalla niitä strategioissaan, markkina-asemassaan ja kasvussaan.

Viimeksi päivitetty May 2020

Oppilaitoksesta

ESMT Berlin was founded by 25 leading global companies and institutions. The international business school offers a full-time MBA, an executive MBA, a part-time blended MBA, an executive MBA/MPA, a ma ... Lue lisää

ESMT Berlin was founded by 25 leading global companies and institutions. The international business school offers a full-time MBA, an executive MBA, a part-time blended MBA, an executive MBA/MPA, a master’s in management, as well as open programs for individuals and customized executive education programs. Näytä vähemmän