Filter
Tutkintotodistus
Tahti: Kaikki

Tutustu Kurssiopinnot Erityisopetusssa Online Jatkotutkinnon sertifikaattiohjelma

Kun opiskelijalla on näyttää työnantajalle graduate -sertifikaatti, he voivat sen avulla todistaa, että he ovat käyttäneet merkittävästi aikaa akateemisten opintojen parissa. Ja vaikka kurssit olisivat lyhyitäkin, niistä voi olla valtavasti hyötyä siinä vaiheessa, kun kiinnostava työpaikka tulee vastaan tai akateemisella uralla olisi tarvetta päästä eteenpäin.

Erityisopetus viittaa lasten auttamiseksi kouluissa ja koulutusohjelmiin, jotka saattavat olla fyysistä, henkistä tai emotionaalista viiveitä. Kurssit erityisopetuksessa voi opettaa tekniikoita fysioterapiaa, puheterapia, käytännön opetusta, ja vaihtoehtoiset ohjauksen menetelmiä kun taas erityisopetuksessa luokkahuoneessa.

Vaikka minun osallistua kaukainen oppimisen luokat verkossa, useat yliopistot pidä aloittamista useilla paikkakunnilla. Voisit jopa lopettaa luokat monta viikkoa vuoden aikana ilman peruuttamista ja ilman heittää opintolainoja osaksi takaisin. Se on vahva peruste monet ihmiset katsovat, kun ilmoittautumalla etäopiskelu luokissa.

Jatkotutkinnon sertifikaattiohjelma Erityisopetusssa Online

Lue lisää Näytä vähemmän
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla:

1 tulosta kohteessa Erityisopetus, Distance learning

UMaineOnline (University of Maine)

Tämä todistus ohjelma tarjoaa jono työselostus perustuu kolmitasoinen palvelusuoritusmalli yhdenmukainen vaatimusten liittovaltion ja osavaltioiden lainsäädännön. Oppila ... [+]

Yleistä positiivinen käyttäytymisen Interventio ja tuki: RTI for Behavior Certificate

Vastauksena Intervention (RTI) on malli, joka keskittyy tutkimukseen perustuvia ennaltaehkäisy- ja interventio yhdistettynä tietoihin perustuva päätöksenteko parantaa opiskelijoiden käyttäytymiseen ja akateemisen tuloksia. Tämän todistuksen on tarjota sekvenssi kurssien joka valmistelee koulun henkilökunta johtaa kehitystä, täytäntöönpanoon, arviointiin ja kestävyys kolmitasoinen jatkumoa käyttäytymiseen ja interventio kouluympäristössä.

Tämä todistus ohjelma tarjoaa jono työselostus perustuu kolmitasoinen palvelusuoritusmalli yhdenmukainen vaatimusten liittovaltion ja osavaltioiden lainsäädännön. Oppilaat saavat tiedot ja taidot tarjota tukea opiskelijoille intensiivinen käyttäytymistarpeiden, tarjoavat johtajuutta kouluissa, olla "autot" tukemisessa koulussa toteuttamista kouluissa.... [-]

Yhdysvallat Orono
Request Info
Englanti
Full-time
Part-time
Online
Lue lisää suomeksi