$close

Suodattimet

Katso tulokset

Tutustu Jatkotutkinnon sertifikaattiohjelmaa Julkishallintossa Online Jatkotutkinnon sertifikaatti

Valmistunut todistus on lyhyt opintojakso, joka voi auttaa sinua lisäämään tietämystäsi, vahvistamaan työpaikkasi taitoja ja ansaitsemaan ammattimaisia ​​valtakirjoja. Se ansaitsee yleensä kandidaatin tutkinnon suorittamisen jälkeen. On olemassa lukuisia opintojaksoja, joilla tarjotaan erikoistumiskoulutus. Voit kysyä, mikä on julkisen hallinnon loppututkintotodistus? Jos työsken… Lue lisää

Valmistunut todistus on lyhyt opintojakso, joka voi auttaa sinua lisäämään tietämystäsi, vahvistamaan työpaikkasi taitoja ja ansaitsemaan ammattimaisia ​​valtakirjoja. Se ansaitsee yleensä kandidaatin tutkinnon suorittamisen jälkeen. On olemassa lukuisia opintojaksoja, joilla tarjotaan erikoistumiskoulutus.

Voit kysyä, mikä on julkisen hallinnon loppututkintotodistus? Jos työskentelet tällä hetkellä julkisella sektorilla, mutta haluat enemmän johtajuutta, ohjelma on suunniteltu opettamaan sinulle lisää johtamistaitoja. Kurssit voivat sisältää aiheita kuten julkisen rahoituksen ja budjetoinnin, varainhankinnan, henkilöstöhallinnon ja hallinnon voittoa tavoittelemattomalle sektorille. Räätälöityjä ryhmiä voi olla tietyille toimialoille, kuten pankki ja rahoitus.

Kun olet kirjoittanut julkisen hallinnon jatkotodistukseen, voit oppia monia hyödyllisiä elämäntaitoja, kuten kirjanpitoa, henkilöstöä, julkista puheenvuoroa, julkisen talouden vastuuta ja aikataulua. Jokainen näistä taidoista voi olla hyödyllistä monissa ammateissa.

Koska jokainen koulu määrittää omat opetuksensa ja palkkionsa, julkisen hallinnon loppututkinnon antamisesta aiheutuvat kustannukset vaihtelevat. Koulun sijainti ja ohjelman pituus myös tulevat esiin. Vertaa ohjelmia huolellisesti valitsemaan ne, jotka parhaiten vastaavat tarpeitasi.

Julkisen hallinnon tutkintotodistuksen avulla voit harjoittaa erilaisia ​​työpaikkoja kunnallisissa ja julkisissa tehtävissä. Näihin voivat kuulua hallintopalveluiden johtaja, julkishallinnon konsultti tai kehitysjohtaja. Voisit tulla kaupungin pormestari, neuvonantaja tai kaupunkisuunnittelija. Työpaikkoja ulkomailla voi olla myös suurlähetystöissä ja konsulaateissa.

Laadukkaita laitoksia on monissa maailmanlaajuisissa yrityksissä. Voit valita paikallisista tai ulkomaisista kouluista. Online kursseja voi olla myös vaihtoehto. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.

Näytä vähemmän
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla: 
$format_list_bulleted Suodattimet
Lajitteluperuste:
  • Suositut Uusimmat Nimi
  • Suositut
  • Uusimmat
  • Nimi
University of Missouri Truman School of Public Affairs
Columbia, Yhdysvallat

MU: n julkisen hallinnon online-tutkintotodistus auttaa sinua parantamaan hallinto- ja johtamistaitojasi. Jos haluat johtaa politiikan muutosta ja edistää avoimuutta ja oikeud ... +

MU: n julkisen hallinnon online-tutkintotodistus auttaa sinua parantamaan hallinto- ja johtamistaitojasi. Jos haluat johtaa politiikan muutosta ja edistää avoimuutta ja oikeudenmukaisuutta julkisissa palveluissa, tämä voi olla sinulle todistus. -
Tutkintotodistus
Täyspäiväinen
Englanti
Online