Verkkokaupan kurssi

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Hallitse keskeiset baaritotaidot omalla ajalla, omassa tahdissa. Nyt elinikäinen käyttöoikeus vain 24 eurolla.

Mitä saat verkkokurssillamme ...

 • 3,5 tuntia tilaamia videoita
 • 35 bartauksenopetusta
 • 48 cocktail reseptiä
 • Pääsy yksinomaiseen työkirjaamme
 • Todistus maailman johtavalta baarimikkokoulusta tentin suorittamisen jälkeen
 • Vapaus oppia kannettavalla tietokoneella, puhelimella tai televisiossa

Hanki kaikki tämä elämäksi, vain 22 puntaa.

* Opettaja puhuu englantia, mutta tekstitys on saatavana espanjaksi, ranskaksi, saksaksi ja italiaksi.

Hyvä kurkistus kurssin sisällöstä

Miksi ottaa tämä kurssi?

Haluatko päästä alalle? Parantaa taitojasi? Tai haluatko vain oppia tekemään hienoja juomia? Mitä etsit, löydät sen online-kurssista.

Olemme viimeisen 20 vuoden aikana suunnitelleet maailman johtavia baarimikoja. Ja tähän online-ohjelmaan olemme kanavoineet laajan asiantuntemuksemme 3,5 tuntiin, mikä on alan kattavin online-vaihtokurssi.

Tule baarimikuksi missä tahansa oletkin

Opi alan parhailta baarimikoilta

Yli 20 vuoden kokemus alalta. Yli 50 000 tyytyväistä opiskelijaa. Yli 25 koulua ympäri maailmaa. Kun kyse on vaihtokaupasta, tiedämme tavaramme. Joten kun otat verkkokurssimme, voit olla varma, että opit parhaalta.

Kehitä ydinosaamisen taitoja

Hieman yli kolmessa tunnissa et vain oppi cocktail reseptejä. Me opetamme sinulle välttämättömät tekniikat ja taidot, joita tarvitaan hyvään baarimikkoksi tulemiseksi. Selvitä mixologian historia. Opi kaatamistekniikat. Tutustu makuyhdistelmiin. Ja hallitse vaikuttavat palvelutaitot. Asiantuntijaohjaajamme Gavin Wrigley opettaa sinulle kaiken tämän ja paljon muuta.

Valitse oma aikataulu

Onko sinulla intohimoa, mutta ei aikaa? Tämä verkkokurssi on erittäin kätevä (ja kattava) tapa vaihtokaupan maailmaan. Oman kodin mukavuudesta voit katsella ja oppia tai seurata. Ja elinikäisen pääsyn avulla voit pysähtyä ja aloittaa milloin haluat.

cocktail, drinks, liqueur

Tapaa opettajasi

Gavin Wrigley
European Bartender School

 • 20 vuotta vaihtokaupassa
 • 6 vuotta baarinopettajana
 • 10 vuotta johtavien baarien, yökerhojen ja cocktail-ravintolayritysten johtajana
 • Tuomari bartendikilpailuissa ympäri maailmaa

133182_133159_Affiliates_Keystone_Home_0002_Layer11.jpgEuropean Bartender School","author_url":"","source":"European Bartender School"}" />

Kurssin sisällön yleiskatsaus

3,5 tunnissa opit ...

Täydellinen palvella
Cocktailvalmistuksessa makujen saaminen oikein on vain jäävuoren huippu. Täydellinen naulaaminen kattaa kaiken, lasitavaroista ja jäästä, koristeeksi ja sekoittimeen. Gavin puhuu sinulle kuinka koota perimmäinen gin ja tonic, Aperol spritz ja ruosteinen kynsi.

Kokteilien historia
Bartendingilla on rikas ja ruudullinen menneisyys, joka on vaikuttanut voimakkaasti nykypäivän teollisuuteen. Seuraa cocktailin kiehtovaa matkaa 1800-luvulta lähtien Amerikan ja tikin-aikakauden esikieltoon - nykypäivän mixologiaan asti.

Olennaiset menetelmät ja tekniikat
Kurssi antaa sinulle ydinosaamisen, jonka voit harjoittaa minkä tahansa palkin takana. Gavin opettaa sinulle ravistamisen, kaatamisen, sekaantumisen, sekoittamisen ja valssaamisen perustekniikat. Hän käsittelee myös edistyneempiä menetelmiä, kuten kaksinkertaisen pullon kaatamisen ja jahtaajan.

Laitteet
Käsittele tärkeitä laitteita, joita käytät oikean baarin tai oman kotisi baarin takana. Työskentelet sekoittavien lasien, ravistimien, suodattimien, lusikoiden, sitrushedelmäpuristimien, sumutin, jiggerien ja muun kanssa.

Cocktail reseptit
Ihana cocktaileiden maailma odottaa. Aloitat niitteillä ja siirryt nopeasti monimutkaisempiin luomuksiin. Tutustu daiquiri, mojito, valkoinen venäjä, pisco hapan ja paljon muuta.

Flavors
Tiedät mitä menee cocktailiin. Nyt on aika oppia miksi. Gavin kattaa viisi tärkeintä makua: makea, hapan, katkera, suolainen ja umami. Hän selittää sitten kuinka löytää oikea tasapaino ja keksiä omat luomuksesi.

Kysymyksiä?

Onko tentti?
Kyllä, kurssin lopussa on lyhyt monivalintakoe, jotta voit laittaa kaiken oppimasi kokeen.

Saanko todistuksen valmistumisesta?
Kyllä, sinulle annetaan EBS-verkkokurssin sertifikaatti, joka sisältää testituloksen ja yhteenvedon kaikesta opitustasi.

Kuinka pitkä kurssi on?
Kurssi on hieman yli kolmen tunnin videosisältöä, jaettuna eri oppitunteihin, mukaan lukien reseptit, historia ja baarinvaihtovinkit. Voit katsoa jaksoja uudelleen milloin haluat.

Mitä sisältyy kurssille?
Verkkotuntien lisäksi sinulla on myös pääsy yksityiskohtaiseen työkirjaan, joka sisältää reseptejä, teoriaa ja selityksiä, joita voit opiskella luokan jälkeen.

Pitääkö minun suorittaa kurssi tietyssä aikataulussa?
Ei, voit suorittaa kurssin omalla ajalla, omassa tahdissa. Kun olet ostanut kurssin, sinulla on rajoittamaton käyttöoikeus koko elämän ajan.

Mitä tapahtuu, kun olen suorittanut kurssin?
Voit palata takaisin ja tarkistaa kurssimateriaalit milloin tahansa. Ja jos olemme inspiroineet sinua oppimaan lisää bartaurimaailmasta, voit tutustua muihin tarjoamiemme kursseihin.

Miksi tämä kurssi on sinulle?

Valitsemalla tämän kurssin voit ...

 • Opi käytännön taito, johon voit rakentaa
 • Kehitä välttämättömiä baarimaidotaidoja ja alan näkemyksiä
 • Hanki elintärkeää tuotetietoa
 • Lisää taitoja ansioluetteloosi ja paranna uranäkymiäsi
 • Tutustu kuinka tehdä erilaisia cocktaileja vaikutuksen saamiseksi ystäviin ja perheeseen
 • Inspiraatiota luoda oma kotisi baari
 • Nauti joustavasta oppimisesta ja opiskelusta omassa tahdissasi
Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

European Bartender School is the world’s leading bartending school. We pride ourselves on training aspiring bartenders to a globally recognised standard. We already trained +70,000 graduated for 20 ye ... Lue lisää

European Bartender School is the world’s leading bartending school. We pride ourselves on training aspiring bartenders to a globally recognised standard. We already trained +70,000 graduated for 20 years. Näytä vähemmän
Barcelona , Lontoo , Phuket , Pariisi , New York , Amsterdam , Kapkaupunki , Tukholma , Rooma , Kos , sydney + 10 More Vähemmän