Barcelona Culinary HUB
Johdanto
Gastronomian maailma on muuttunut, ja myös tapa tutkia sitä
Barcelona Culinary HUB on Higher School of Gastronomy, joka keskittyy ravintoloiden johtamiseen ja liiketoimintanäkemykseen.
Päätavoitteena on tehdä opiskelijoista upeita johtamisen, tekniikan ja tuotannon ammattilaisia gastronomian, ravintola- ja elintarvikealalla yhdistämällä kulinaariset taidot liiketoimintanäkemykseen.
Koulun peruspilarit perustuvat innovaatioon, gastronomiseen koulutukseen ja tutkimukseen, kestävyyteen ja luovuuteen.
Olemme linkki gastronomian ja johtamisen välillä.
Barcelona Culinary HUB on Barcelonassa sijaitseva gastronominen koulu. Innovatiivisella hengellä ja viimeisimpien trendien pohjalta koulu luotiin tuomaan lisäarvoa kulinaariseen maailmaan ja näin varmistamaan, että ammattilaiset ja/tai tulevat ammattilaiset hankkivat tarvittavat tiedot hallitakseen ja saavuttaakseen menestystä tällä erittäin kilpaillulla alalla.
BCH on sitoutunut laadukkaaseen akateemiseen malliin, joka perustuu "tekemällä oppimisen" -menetelmään. Tämä menetelmä tarjoaa opiskelijalle mahdollisuuden vastata markkinoiden vaatimuksiin innovaation ja jatkuvan parantamisen näkökulmasta.
Meidän alkuperämme
BCH syntyi Barcelonassa, joka on yksi parhaiten arvioiduista gastronomisista kohteista. Koulu noudattaa tätä kaupunkia leimaavia suuntaviivoja: moniarvoisuus, avantgarde ja innovaatio. Se on suurten kulinaaristen kirjailijoiden ja kuuluisien Michelin-tähdellä tai Repsol Sunsilla palkittujen ravintoloiden syntymäpaikka.
Toisaalta Barcelona on yksi Välimeren tärkeimmistä pääkaupungeista, minkä vuoksi sen tuotteet ja gastronomia tarjoavat terveellisen ruokavalion ja terveellisen elämäntavan, joka heijastuu Barcelona Culinary HUB hengessä ja olemuksessa.
Miksi opiskella Barcelonassa?
Barcelona on kosmopoliittinen, avantgardistinen ja elinvoimainen kaupunki, jolle on ominaista perinteiden ja innovaatioiden liitto. Barcelonan kaupunki tarjoaa loputtomia vapaa-ajan suunnitelmia, ainutlaatuista gastronomiaa, kaikkialla maailmassa tunnustettua arkkitehtuuria, taidetta, meri- ja vuoristomaisemia, sekä paikallista että kansainvälistä tunnelmaa ja ainutlaatuisen olemuksen, joka tekee siitä yhden parhaista paikoista. missä asua. Barcelona on lukemattomien kaikkien alojen taiteilijoiden kehto, jossa haudutetaan luovuutta, inspiraatiota, innovaatioita ja motivaatiota lisätä arvoa maailmalle. Tule tutustumaan!
Planet Training ja yliopistot
Barcelona Culinary HUB on osa Planeta Formación y Universidadesia, Grupo Planetan kansainvälistä korkeakouluverkostoa. Sillä on 22 oppilaitosta Espanjassa, Andorrassa, Ranskassa, Italiassa, Pohjois-Afrikassa, Yhdysvalloissa ja Kolumbiassa. Joka vuosi yli 100 000 opiskelijaa 114 eri kansallisuudesta koulutetaan sen kauppakorkeakoulujen, yliopistojen, erikoistuneiden korkeakoulujen ja ammatillisten koulutuskeskusten kautta.
Miksi opiskella BCH:ssa?
- Kansainvälinen ja ammatillinen tunnustus
- Barcelona, lähtökaupunki
- Keittiön ja johdon välinen yhteys
- Globaali visio
- Kansainvälinen kontaktiverkosto
- Yhteistyötä alan yritysten kanssa
Intohimolla, auttaaksemme sinua haluamassasi urasuunnitelmassa
Elinikäisen koulutuksen maisteri
Alan tarpeisiin räätälöity yliopistokoulutustarjonta. Koulutuksia, joissa keskitytään vahvasti johtamiseen ja sen erilaisiin prosesseihin jättämättä sivuun luovuutta, avantgarde-ruokaa ja uusimpia tekniikoita. Kattava koulutuskonsepti, jossa voit parantaa johtamistekniikoita ja viestintätaitoja.
Kampuksen ominaisuudet
Kampus keskittyy teollisuuteen
Se on myös linjassa koulutuksen arvomme ja metodologiamme kanssa, mikä heijastaa kulinaarisen tekniikan ja tuotteen harjoittamista varten omistettua tilaa, joka tarjoaa opiskelijoillemme mahdollisuuden kokeilla erilaisia ruoanlaitto- ja tarjoilumenetelmiä.
Kampus on linjassa missiomme, visiomme ja arvojemme kanssa, joista erottuu vahva sitoutumisemme ympäristöön, ekologiaan ja paikallisen ekosysteemin kehittämiseen. Keskitymme koulutukselliseen arvoomme ja metodologiaan, tarjoamme gastronomiselle tutkimukselle (Gastro LAB), ruoan kehitykselle ja suunnittelulle (FOOD R&D) omistetun tilan sekä kulinaaristen tekniikoiden ja tuotteiden harjoittelua kulinaaristen kulinaaristen alojen käytännön luokkahuoneiden kautta. Tarjoamme opiskelijoillemme mahdollisuuden luoda innovatiivista vaikutusta alalla kokeilemalla erilaisia ruoanlaitto- ja tarjoilumenetelmiä.
- Yli 4000 m2 Gastronomic Hub
- Alle 20 minuutin päässä Barcelonan keskustasta
- Aktiivista oppimista varten luodut tilat
- Kulinaarinen tutkimuskeskus + Gastro Lab
Henkilökohtaiset Bch-ohjelmat Barcelonassa
HUBissa tarjoamme Barcelonassa kasvokkain tapahtuvia kursseja, jotka on suunniteltu tarjoamaan sinulle ainutlaatuisen oppimiskokemuksen ruoanlaiton ja gastronomian maailmassa.
Gastronomiaohjelmiemme avulla voit kehittää käytännön ruoanlaittotaitoja, oppia edistyneitä kulinaarisia tekniikoita ja löytää paikallisen ja kansainvälisen gastronomian salaisuudet. Lisäksi sinulla on mahdollisuus tehdä yhteistyötä muiden opiskelijoiden kanssa ja työskennellä jännittävien kulinaaristen projektien parissa.
Henkilökohtaiset gastronomiakurssimme on suunniteltu kaiken ikäisille ja kaikentasoisille ruoanlaittokokemuksen tasolle. Meillä on joukko gastronomian ja ruoanlaiton asiantuntijoita, jotka ovat käytettävissäsi aina.
Galleria
Sijainnit
- L'Hospitalet de Llobregat
Avinguda de la Granvia de l’Hospitalet, 153, 08908, L'Hospitalet de Llobregat
- L'Hospitalet de Llobregat
Avinguda de la Granvia de l’Hospitalet, 153, 08908, L'Hospitalet de Llobregat