Ympäristöoikeuden korkeakoulututkinto

Yleistä

2 sijaintia saatavilla

Ohjelman kuvaus

Tämä virallinen maisterin tutkinto antaa sinulle perustiedot ja erityistiedot ympäristölakiin. Se kiinnittää erityistä huomiota kurinalaisuuden eri osa-alueisiin ja käsittelee myös erilaisia ei-juridisia aiheita, jotka liittyvät ympäristön teknisiin, maantieteellisiin, taloudellisiin ja liiketoiminnallisiin näkökohtiin.

Tämä maisteriohjelma on akkreditoinut kansallinen laatuvirasto, jolla on Excellence-merkki, mikä on Espanjan yliopistojärjestelmän korkein.

AQU Excel·lència MUDA

Vaikka se on verkko-ohjelma, on pakollinen ja henkilökohtainen harjoittelu toisen kurssin toisella lukukaudella.

Ohjelman kieli on espanja, joten sinun on todistettava tämän kielen taito tullaksesi hyväksyttäväksi.

Uramahdollisuudet

Ympäristöoikeuden korkeakoulututkinnon monitieteinen luonne tarjoaa sinulle mahdollisuuden päästä monenlaiseen uraan. Voit myös päättää jatkaa akateemista koulutusta ilmoittautumalla lain tohtoriohjelmaan. Heille avoinna olevia uramahdollisuuksia ovat seuraavat:

  • Julkishallinto (kuntayhtymät, maakuntaneuvostot, piirikunnat, kauppakamarit ja muut viranomaiset): työskentelevät ympäristöasiantuntijoina.
  • Valtiosta riippumattomat järjestöt: antaa teknistä ja oikeudellista neuvontaa.
  • Yksityiset yritykset: tekninen ja oikeudellinen neuvonta.
  • Ympäristönsuojelu: tekninen ja oikeudellinen neuvonta; ympäristön sovittelu ja sovittelu.
  • Ympäristökonsultointi ja auditointi.
  • Ympäristö journalismi.
  • Ympäristötutkimus ja tohtorintutkinto.
  • Ympäristökasvatus.
  • Opetus ja tutkimus yliopistoissa ja muissa tutkimuskeskuksissa.

sisäänpääsy

Maisteriohjelma on tarkoitettu opiskelijoille, joilla on aikaisempaa koulutusta lain, valtiotieteiden ja julkishallinnon, julkisen hallinnan ja hallinnon taloustieteen, journalismin, liiketalouden, työelämän opintojen, liiketieteiden ja muiden vastaavien alojen aloilla.

Yleensä maisterin tutkinto voi olla hyödyllinen muiden yhteiskuntatieteiden ja ympäristötieteiden sekä biologian tutkinnon suorittaneille. Maisterin tutkinto soveltuu myös muilta osaamisalueilta tuleville hakijoille, ja sen tarkoituksena on lisätä uutta akateemista tietoa ja lisää taitoja ja pätevyyttä ammatilliseen ja ammatilliseen kokemukseensa.

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

We are a young and dynamic university serving the needs of society, with an international outlook and a close relationship with our immediate socioeconomic environment.

We are a young and dynamic university serving the needs of society, with an international outlook and a close relationship with our immediate socioeconomic environment. Näytä vähemmän
Tarragona , Tarragona , Tarragona , Reus , Tarragona , Tarragona , Reus , Tarragona , Tarragona , Tarragona , Tarragona , Tarragona + 11 More Vähemmän