Keystone logo

1 verkossa A-levels Ohjelmat sisään Humanististen tieteiden opinnot Kirjallisuus Englantilainen kirjallisuus 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • A-levels
  • Humanististen tieteiden opinnot
  • Kirjallisuus
  • Englantilainen kirjallisuus
Opintoalat
  • Humanististen tieteiden opinnot (1)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

verkossa A-levels Ohjelmat sisään Humanististen tieteiden opinnot Kirjallisuus Englantilainen kirjallisuus

A-tasot ovat eräänlaista kehittynyttä keskiasteen koulutusta. Korkeakouluja tarjoavat ne, joiden avulla oppilaat päättävät, missä määrin he haluavat jatkaa tai määrittää, onko heidän valitsemansa urapolku oikea.

Mikä on A-tason englanninkielisessä kirjallisuudessa? Tämä koulutus keskittyy kirjallisten tekstien tulkintaan. Opiskelijoiden opintojen keston aikana he voivat oppia käyttämään kielellisiä ja kirjallisia lähestymistapoja erilaisten tekstien tulkitsemiseen sekä tutkimaan eri kirjallisuuden välisiä suhteita. He oppivat harjoittamaan luovasti toisten kanssa ja kuuntelemaan ja välittämään omia tulkintoja monenlaisista kirjoitetuista, suullisista ja multimodaalisista teksteistä.

Yksilöt, jotka täyttävät A-tasot englanninkielisessä kirjallisuudessa, lähtevät yleensä voimakkailla viestintätaidoilla, sekä kirjoitetuilla että puhutuilla. He ymmärtävät, miten ajattelevat luovasti ja syvästi ja voivat tulla kielten arvokkaita tulkkeja. Jokainen näistä piirteistä on haettu monilla teollisuudenaloilla.

Kuten kaikki koulutuskurssit, kuinka paljon oppilaat voivat odottaa maksavan englantilaisen kirjallisuuden koulutuksesta, on täysin riippuvainen siitä koulusta, johon he haluavat osallistua, ja kurssin pituudesta. Ihmisten tulisi tehdä tutkimusta ennen hakemista.

Englanninkielisen kirjallisuuskoulutuksen saanut henkilö on valmis jatkamaan monia jännittäviä uranäkymiä. Monet oppilaat päätyvät toimittajiksi, toimittajiksi, kirjailijoiksi tai tulkeiksi. Toiset voivat nauttia pitkästä ja kestävästä urastaan ​​yliopistoprofessorina tai opettajana, kun taas yhtä monta sopii erinomaisesti uran markkinointiin, mainontaan tai televiestintään. Useimmat teollisuudenalat voivat hyötyä englanninkielisen kirjallisuuden tutkinnon suorittaneista, joten mahdollisuudet ovat runsaat.

Useimmat laitokset tarjoavat kurssin englanninkieliselle kirjallisuudelle. Monet online-koulut ovat ihanteellisia ihmisille, joilla on työpaikkoja ja perheitä, kun taas kampuskoulutus on erinomainen tapa tavata muita samanlaisia ​​mielessä. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.