Keystone logo

1 verkossa Osa-aikainen Täydentävä diplomi Ohjelmat sisään Henkilökohtainen kasvu sisään Lontoo, Yhdistynyt kuningaskunta varten 2024

Suodattimet

Suodattimet

 • Täydentävä diplomi
 • Yhdistynyt kuningaskunta
 • Itsensä kehittäminen
 • Henkilökohtainen kasvu
 • Lontoo
 • Lontoo
 • Osa-aikainen
Opintoalat
 • Itsensä kehittäminen (1)
  • Takaisin pääluokkaan
  Sijainnit
  Etsi lisää paikkoja
  Tutkinnon tyyppi
  Kesto
  Opiskeluvauhti
  Kieli
  Kieli
  Opintomuoto

  Popular degree type

  Popular study format

  Popular education type

  verkossa Osa-aikainen Täydentävä diplomi Ohjelmat sisään Henkilökohtainen kasvu

  Lontoo on pääkaupunki Britanniassa, väkirikkain alue ja jossa kuninkaallinen perhe asuu. Se on suurin pitoisuus korkeakoulutuksen Euroopassa 412000 opiskelijoiden 43 yliopistoissa.

  Mikä on henkilökohtainen kehitys?
  Henkilökohtainen kehitys on prosessi, jolla parannetaan itseään kaikilla elämänalueilla, mukaan lukien fyysiset, henkiset, emotionaaliset ja hengelliset näkökohdat. Se voi sisältää tavoitteiden asettamista ja saavuttamista, uusien taitojen ja tietojen kehittämistä, terveyden ja hyvinvoinnin parantamista sekä positiivisten suhteiden rakentamista. Henkilökohtainen kehitys voi olla elinikäinen prosessi, tai se voi olla jotain, johon sitoudut tietyksi ajaksi, kuten kun työskentelet kohti henkilökohtaista tavoitetta.

  Mitä voin tehdä henkilökohtaisen kehityksen tutkinnolla?
  On monia erilaisia asioita, joita voit tehdä henkilökohtaisen kehityksen tutkinnolla. Jotkut ihmiset päättävät käyttää taitojaan ja tietojaan auttaakseen muita parantamaan elämäänsä, kun taas toiset voivat edistää omaa henkilökohtaista kasvuaan ja kehitystään. Tarjolla on myös monia uravaihtoehtoja niille, joilla on tausta henkilökohtaisessa kehityksessä, kuten työskentely elämänvalmentajana, henkilökohtaisen kehityksen konsulttina tai henkilöstöhallinnossa.

  Mitä tutkintoja voin ansaita henkilökohtaisessa kehityksessä?
  Henkilökohtaisen kehityksen tutkinnot on suunniteltu auttamaan opiskelijoita parantamaan itseään kaikilla elämänalueilla. Opetussuunnitelma sisältää tyypillisesti psykologian, sosiologian ja muiden käyttäytymistieteiden kursseja. Opiskelijat perehtyvät myös tavoitteiden asettamiseen, ajanhallintaan ja muihin henkilökohtaisen kehityksen taitoihin.

  UK, Iso-Britannia on yli 300 vuotta vanha ja se käsittää neljä kansojensa: Englanti, Skotlanti, Wales ja Pohjois-Irlanti. UK on ollut oppilaitoksessa viimeiset 1000 vuotta ja hänellä on monia vanhoja ja erottaa yliopistot. Ulkomaiset opiskelijat muodostavat merkittävän osan opiskelijoista Britannian yliopistoissa.

  Advanced diplomiohjelmat tarjoavat opiskelijoille hyvin spesifiä tietotaitoa juuri siitä aiheesta, joka opiskelijoita kiinnostaa. Advanced -diplomin suorittaneet opiskelijat voivat tutkinnon ansiosta olla päteviä aiempaa useampiin ja parempiin tehtäviin, ja diplomin avulla voi myös päästä opiskelemaan oman alan jatkotutkintoa.

  Osa-aikainen opiskelu mahdollistaa tutkinnon suorittamisen, vaikka hän ei voisi käydä koulua kokopäiväisesti. Opiskelu voi tapahtua omaan tahtiin kerryttämällä vähitellen loppututkintoon laskettavia opintopisteitä.