Keystone logo

6 verkossa Ohjelmat sisään Teknologian opinnot Automaatio Automaatio- ja Sähkötekniikka 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Teknologian opinnot
  • Automaatio
  • Automaatio- ja Sähkötekniikka
Opintoalat
  • Teknologian opinnot (6)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

verkossa Ohjelmat sisään Teknologian opinnot Automaatio Automaatio- ja Sähkötekniikka

Kiehtooko sinua ajatus sellaisten koneiden ja järjestelmien luomisesta, jotka voivat toimia itsenäisesti minimaalisella ihmisen väliintulolla? Automaatiotekniikka yhdistää tekniikan, tietojenkäsittelytieteen ja tietotekniikan periaatteet älykkäiden järjestelmien kehittämiseksi, jotka voivat suorittaa tehtäviä itsenäisesti.

Jokaisella ohjelmalla voi olla hieman erilainen opetussuunnitelma, mutta joitakin ydinaineita voit odottaa tutkivan automaatiotekniikan tutkinnon aikana. Tulet todennäköisesti sukeltamaan mekaniikka-, sähkö- ja elektroniikkatekniikan perusteisiin. Lisäksi saat mahdollisuuden opiskella jännittäviä aiheita, kuten ohjausjärjestelmiä, robotiikkaa ja jopa tekoälyä.

Automaatioinsinööriksi valmistuneena voit työskennellä automatisoitujen järjestelmien suunnittelun ja toteutuksen parissa. Jos olet enemmän kiinnostunut robotiikasta, saatat jatkaa uraa robotiikkainsinöörinä. Ohjelmoinnista nauttiville PLC-ohjelmoijan tai järjestelmäintegraattorin rooli voisi olla täydellinen valinta.

Tutustu automaatiosuunnitteluohjelmiin jo tänään ja aloita palkitseva ura tällä nopeasti kehittyvällä alalla.