Keystone logo
Ota suoraan yhteyttä kouluihin - vertaa 6 verkossa HuK't (BA) Ohjelmat sisään Filosofia 2023

6 verkossa BA Ohjelmat sisään Filosofia 2023

Yleiskatsaus

Taiteiden kandidaatin tutkinto on nelivuotinen tutkinto, jossa keskitytään tiettyyn aiheeseen valittujen taideartikkelien kanssa. Tavoitteena on valmistautua uraan ja tarjota sinulle monipuolinen koulutus.

Mikä on Filosofian filosofia? Tiedon, tietämyksen, syyn, kielen ja arvojen ongelmien tutkimus on filosofia. Jotkut filosofiassa keskittyvät ovat politiikka, psykologia ja humanistiset tieteet. Filosofian filosofia sisältää joitain peruskursseja, kuten matematiikkaa, tiedettä ja historiaa. Voit myös ottaa enemmän erikoistuneita kursseja, kuten logiikkaa ja paradokseja, miten väittää ja etiikkaa. Jotkut kurssit voivat myös tarkastella vaikutusvaltaisten filosofien, kuten Kierkegaardin ja Platonin kirjoituksia.

Jotkut taidot, joita voit saada filosofian opiskelussa, ovat kriittinen ajattelu, ongelmanratkaisu ja organisaatio. Kun yhdistät kriittisen ajattelun ja ongelmanratkaisun, voit helpommin puuttua elämässä esiintyviin yleisiin asioihin. Organisaation avulla voit säästää aikaa tai luoda rauhoittava elinympäristö.

Koulu, johon päätät osallistua, on suuri osa kustannusten määrittämisessä. Koulutuksen koon ja sijainnin kaltaiset piirteet voivat tehdä tutkinnoista enemmän tai vähemmän kalliita verrattuna muihin oppilaitoksiin. Sisällytä budjettasi olennaisia, kuten kirjoja, opetusta, ruokaa ja majoitusta.

Kyky ilmaista ajatuksia loogisesti ja selkeästi voi saada sinut erilaisiin tehtäviin useilla toimialoilla. Jotkut filosofian opiskelijat hakevat työnantajia ovat julkishallinnon yksiköt, asianajotoimistot, koulut, hyväntekeväisyysjärjestöt, pankit ja rekrytointitoimistot. Jotkin työpaikat, joihin voit saada kelpoisuusehdot, ovat asianajaja, paikallishallinnon virkamies, avustaja ja psykoterapeutti. Filosofian tuntemus voi myös johtaa uralliseen kirjoittamiseen, kuten kirjailijaan tai toimittajaan.

Voit opiskella filosofiaa monissa eri kouluissa. Jos haluat rajoittaa vaihtoehtoja, harkitse, haluatko osallistua kouluun verkossa, kotona tai ulkomailla. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.

Lue lisää

Suodattimet

 • BA
 • Humanististen tieteiden opinnot
 • Filosofia
Opintoalat
 • Humanististen tieteiden opinnot (6)
  • Takaisin pääluokkaan
  Sijainnit
  Etsi lisää paikkoja
  Tutkinnon tyyppi
  Kesto
  Opiskeluvauhti
  Kieli
  Kieli
  Opintomuoto