Keystone logo

13 verkossa BA Ohjelmat sisään Liiketalouden opinnot Liikkeenjohtaminen 2024

Suodattimet

Suodattimet

 • BA
 • Liiketalouden opinnot
 • Liikkeenjohtaminen
Opintoalat
 • Liiketalouden opinnot (13)
  • Takaisin pääluokkaan
  Sijainnit
  Etsi lisää paikkoja
  Tutkinnon tyyppi
  Kesto
  Opiskeluvauhti
  Kieli
  Kieli
  Opintomuoto

  verkossa BA Ohjelmat sisään Liiketalouden opinnot Liikkeenjohtaminen

  Hankkiminen kandidaatin tutkinnon on tavoite, että monet ihmiset ovat jossain vaiheessa elämäänsä. Onko yksittäinen etsii edetä urallaan tai käsi itsensä tietoa tietyllä alalla, kandidaatin tutkinto on erinomainen tapa saavuttaa nämä tavoitteet.

  Mikä on online ekonomi? Bachelor of Arts in Business Administration tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden osallistua luokkiin, seminaareja ja projekteja, jotka syventää ymmärrystä toimialasta. Opiskelijat voivat ilmoittautua online-luokat kuten kirjanpito, markkinointi, tilastoja ja liikejuridiikan. Ansaita kandidaatin tutkinnon Business Administration kätevästi tahansa ja milloin tahansa avulla opiskelijat voivat jatkaa työskentelyä samalla järjestämällä luokkiin ympärillä elämäntapaansa. Opiskelijat myös saada arvokkaita henkilökohtaisia ​​taitoja, kuten viestintä- ja taloushallinnon joiden avulla he voivat edetä urallaan.

  On olemassa monia etuja verkossa suoritettavan kandidaatin tutkinto. Opitaan tehokasta ajankäyttöä ja teknologia. Liiketalouden, he oppivat myös yhteistyötä ja liiketoiminnan perusteet, joka on käyttökelpoinen lähes missä tahansa uralla.

  Kustannukset valmiiksi tietynlainen vaihtelee toimielimelle. Jotkut koulut laskea kustannukset perustuvat luotto tunti, kun taas toiset voivat periä lukukausimaksuja perustuu aika tutkinnon suorittamiseen. Muista tutkia mahdollisille koulujen perusteellisesti.

  Uramahdollisuuksia runsaasti henkilöitä, jotka ovat ansainneet kandidaatin tutkinnon Business Administration. Yksityisten, julkisten tai yhdistys hallinnon, yksilöt ovat valmiita ottamaan johtotehtävissä aloilla kuten henkilöstöhallinnon, toimintaa, markkinointi, ja enemmän. Jotkut opiskelijat käyttävät aste ilmoittautua tutkijakoulun ja harjoittaa MBA.

  On kansallisia ja kansainvälisiä ohjelmia henkilöille, jotka haluavat saada online kandidaatin tutkinnon liiketalous. Aloittaa prosessi päästä kasvatustavoitteita, etsi ohjelman alla ja suoraan yhteyttä ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.