Keystone logo

49 verkossa BA Ohjelmat sisään Liiketalouden opinnot Liikkeenjohto 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • BA
  • Liiketalouden opinnot
  • Liikkeenjohto
Opintoalat
  • Liiketalouden opinnot (49)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

verkossa BA Ohjelmat sisään Liiketalouden opinnot Liikkeenjohto

Kandidaatin tutkinto on koulutusohjelma, joka kouluttaa teitä erityispiirteiden, teoria ja käytännön soveltaminen ideoiden oman alan kiinnostusta. Kandidaatin ohjelmissa yleensä kestää noin neljä vuotta täysipäiväistä opiskelua loppuun. Kandidaatti ohjelmien pyrkiä antamaan opiskelijoille leveys ymmärrystä kautta koulutus- aloilla.

Mikä on Online Ba Business Management? Se on kandidaatin ohjelma suorittaa verkossa kautta virtuaaliluokkahuoneet, keskustelufoorumit ja lähetetty luentoja. Oppiminen liikkeenjohdon opettaa opiskelijoille perusteet liiketoiminnan luokat yleisesti keskittyy kirjanpito, hallinto, markkinointi, logistiikka, tietojärjestelmät, päätöksenteko ja henkilöresursseja.

Proficiencies oppinut saada kandidaatin tutkinnon liikkeenjohdon on lukuisia.Tämä koulutusohjelma kehittää opiskelijoiden johtamistaitoja, antaa käytännön tietoa siitä, miten yritykset toimivat, vahvistaa päätöksenteon taitoja ja varustaa opiskelijoiden taitavia laskutaitoon.

Kustannukset tästä koulutusohjelmasta voi vaihdella sen mukaan, onko opiskelija osallistuu koko-tai osa-aikaisesti sekä kustannukset ohjelman maksuja. Koska kulut ovat niin riippuvaisia ​​erilaisia ​​sijaintivalintoja, on parasta ottaa yhteyttä hakutoimistojen koulujen josta olet kiinnostunut kaikkein nykyarvoinformaation.

Yhteinen uraa, jotka opiskelijat valitsevat valmistuttuaan niiden Online Ba Business Management sisältyvät kansainvälisen liiketoiminnan, yrittäjyyden ja johtotehtävissä - etenkin kirjanpito, markkinointi, terveydenhuollon ja rahoitus yrityksille. Koska opiskelija, voit myös valita erikoistua oman koulutuksen sopivaksi haluttuun uran.Jos esimerkiksi haluat olla johtavassa asemassa logistiikkayritys, voit valita erikoistua logistiikan. Sinä veisi ylemmän tason luokissa tällä alalla sekä muutamia ylimääräisiä kursseja varmistaa olet valmis.

Se on nopea ja yksinkertainen aloittaa koulutus uran liikkeenjohdon. Etsi ohjelman alla ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.