Keystone logo

15 verkossa BBA Ohjelmat sisään Markkinoinnin opinnot 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • BBA
  • Markkinoinnin opinnot
Opintoalat
  • Markkinoinnin opinnot (15)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

verkossa BBA Ohjelmat sisään Markkinoinnin opinnot

Opiskelijat, jotka ansaitsevat online BBA täyttää kaikki vaatimukset ja kursseista liittyy kandidaatin in Business Administration. Sen sijaan näin kampuksella kuitenkin opiskelijat ansaita astetta kautta online luokkahuoneessa.

Mikä on online BBA Marketing? Online BBA Marketing perehdytään peruskäsitteet liiketoiminnan sekä alan markkinointia ja sen sopimuksia. Tätä varten kursseista todennäköisesti ovat sellaiset keskittyy niin Markkinoinnin, Consumer Science, Principles of Marketing ja myynti tekniikoita. Nämä luokat kehittää tietämystä markkinoinnin sekä ymmärrystä yleisen liiketoiminnan periaatteita. Näiden lisäksi keskeisiä kursseja, opiskelijat voivat suorittaa valinnaisia ​​liittyvistä aiheista liiketoiminnan ja markkinoinnin.

Ansaita tämä tutkinto voi tarjota opiskelijoille monia mahdollisia etuja, kuten myynnin kehitys osaamisen ja liiketoimintaosaamista.Tarkemmin, se voi valmistella tutkinnon lupaavia uran joko myynnin tai liiketoiminnan, too.

Kustannukset tällainen ohjelma päätetään mitä instituutti, jolla ilmoittaudut, kuinka monta opintopistettä se vaatii ja useita muita tekijöitä. Parhaan Yhteenveto kustannuksista, kannattaa ottaa yhteyttä koulun hakutoimistoon ja kuulla niitä.

On monia uramahdollisuuksia opiskelijoille, jotka valmistuvat tämän verran. Saatat löytää työtä markkinointivastaavan, myyntijohtaja, kampanjan johtaja tai markkinoinnin luova johtaja. Nämä kannat suoraan hyödyntää taitoja kehitetään online BBA Marketing ohjelmassa. Koska markkinointi taidot ovat välttämättömyys monilla aloilla, valmistuneet ovat myös todennäköisesti valinnassa alan työnhakijat. Lisäksi liiketoiminnan aloilla, kuten vähittäiskaupan, teknologian ja koulutuksen voi olla tarpeen oman markkinoinnin taitoja.

Voit ehkä ilmoittautua online BBA Marketing ohjelman kautta oman koulun.Etsi ohjelman alla ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.