Keystone logo

2 verkossa BBA Ohjelmat sisään Liiketalouden opinnot Digitaalinen Liiketoiminta Sähköinen liiketoiminta (e-Business) 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • BBA
  • Liiketalouden opinnot
  • Digitaalinen Liiketoiminta
  • Sähköinen liiketoiminta (e-Business)
Opintoalat
  • Liiketalouden opinnot (2)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

verkossa BBA Ohjelmat sisään Liiketalouden opinnot Digitaalinen Liiketoiminta Sähköinen liiketoiminta (e-Business)

Bachelor of Business Administration on ylempää tutkintoa ansaittavissa osoitteessa korkeakoulussa tai yliopistossa. Ansaita BBA, joka voi kestää noin neljä vuotta opiskelua, voi auttaa valmistuneet löytää mielekkääseen työuraan, jotka tarjoavat paremman korvauksen ja lisää vastuuta.

Mikä on online BBA e-Business? Opiskelijat tässä lukuvuoden ohjelma voi oppia perustan liiketoiminnan ja miten nämä käsitteet koskevat maailmaan verkkokaupan. Mahdollisia työselostus voi kattaa verkon suunnittelun, online-markkinoinnin, web-kehitys, järjestelmien suunnitteluun, ja strategista suunnittelua. Näiden aiheiden avulla opiskelijat oppivat suunnitella ja hallita sivustoja, miten ohjata liikennettä tietyille sivustoille, ja miten harjoittaa liiketoimintaa käyttää Internetiä. Koska tämä tutkinto on tarjolla verkossa, opiskelijat voivat olla mahdollisuus saada tunneille, ohjeaineistot, ja muun luokan resursseja kätevästi.

Täyttämällä BBA e-Business, opiskelijat voivat kehittää edelleen ja parantaa niiden johtamisen, viestinnän ja johtamistaitoja. Näillä parannetaan taidot, opiskelijat ovat usein paremmat valmiudet olla arvokkaita työntekijöitä ja työtovereille.

Kustannukset ansaita BBA e-Business voi vaihdella suuresti ja riippuvat monista tekijöistä. Kiinnostuneet henkilöt tulisi ottaa yhteyttä mahdollisten kouluissa ja pyytää ajan tasalla tietoa opetusta hinnat.

Niiden parempaa tietämystä ja kokemusta sähköisen ja internet kauppa, loppututkinnon BBA e-Business ovat yleensä hyvin uran hallinnollisten johtajat, liike-elämän konsultit, sähköinen liiketoiminta analyytikot, verkossa projektipäälliköt, ja johto analyytikot. Näitä uraa löytyy eri aloilla, kuten markkinointi, kansainvälinen kauppa, ja mainonnan.Valmistumisen jälkeen opiskelija voi halutessaan palata akateemisen ja ansaita maisterin tutkinto mahdollisuuden edelleen erikoistua tietojaan.

Voit aloittaa ansaita BBA e-Business heti. Löytää koulu, joka toimii sinulle, etsi ohjelman alla ja suoraan yhteyttä ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.