Keystone logo

5 verkossa BSc Ohjelmat sisään Kriminologia 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • BSc
  • Oikeustieteen opinnot
  • Rikosoikeuden opinnot
  • Kriminologia
Opintoalat
  • Oikeustieteen opinnot (5)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

verkossa BSc Ohjelmat sisään Kriminologia

Ansaitsevat verkossa kandidaatin tutkinnon tahansa alalla on tärkeä tavoite, ja joka voi auttaa yksilöitä avata ovia potentiaalisen uravaihtoehtoja. Kattava luokat tarjoavat opiskelijoille säätiön tutkimuksessaan painopiste sekä yleisesti tutkimuksissa, jotka molemmat Yhdistelemällä monipuolinen koulutus.

Mikä on online BSc kriminologian? Ydin kursseja tarvitaan tämän verran vaihtoehto saattaa sisältyä johdatus kriminologian kriminologiset teoria, USA rikosoikeusjärjestelmän kriminaalipsykologia, lähipoliisitoiminnan ja määrällinen sosiologista tutkimusta. Valittavien opiskelijat ehkä ottaa mukaan tämän verran voi kuulua ne, jotka liittyvät sosiologian auttaa oppilaita ymmärtämään paremmin yhteisöjä palvelemaan, kun ne valmistuvat ja uraa kriminologiassa. Esimerkkejä ovat luokkia kuten sosiaalisen kontrollin ja oikeussosiologia.

On monia syitä, miksi ihmiset saattavat pitää jatkaa kandidaatin tutkinnon kriminologian. Koko määrin ne voivat kehittää taitojaan hyötyä työmarkkinoilla, kuten analysoinnille ja tiedon tulkinta, parempaa ajankäyttöä ja itsekuria.

Kustannuksista, jotka liittyvät tämän online aste vaihtoehto riippuu viime kädessä college henkilö haluaa osallistua. On tärkeää, että kaikki pyrkivä oppilaita katsomaan taloudelliset ja muut velvoitteet sen varmistamiseksi, että ne täyttävät tavoitteensa.

Ne, jotka suorittavat online-aste tässä lajissa voi todeta, että heillä on useita vaihtoehtoja, jotka koskevat teollisuuden uraa. Näitä voivat olla paikallinen poliisi virastot, yksityiset tutkintayksiköissä, ja hallitus. On olemassa useita työn vaihtoehtoja valmistuneet voivat tutustua näiden teollisuudenalojen, kuten yhteisön kehitystä työntekijä, vanginvartija, sosiaalityöntekijä, poliisi, nuorisotyöntekijä, ja valvoja.

Ne, jotka ovat kiinnostuneita pitäisi tutkia kansainvälisillä vaihtoehtoja tähän ohjelmaan, jotta he voivat hyödyntää online-luokat parhaiten majoittaa kiireinen aikataulu. Etsi ohjelman alla ja suoraan yhteyttä ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.