Keystone logo
Ota suoraan yhteyttä kouluihin - vertaa 2 verkossa Luonnontieteiden kandidaatin tutkinnot  (BSc) Ohjelmat sisään Oikeustiede 2023

2 verkossa BSc Ohjelmat sisään Oikeustiede 2023

Yleiskatsaus

Kandidaatin tai kandidaatin, tarjotaan jälkeen ylioppilastutkinto, ja ohjelmat yleensä kestää noin neljä vuotta. Alueet tutkimuksessa BSc vähemmän taiteet keskittynyt useammin tapana sisällyttää tekniikan aloilla ja niiden käytännön sovellukset.

Mikä on online BSc laissa? Kandidaatin 's tutkinto laki antaa opiskelijoille perustutkintoa altistuminen aiheisiin liittyviä oikeudellisia ja oikeusjärjestelmä valmistaa heitä opiskeluun tai työskennellä oikeudenkäytössä. Kurssien avulla opiskelijat voivat saada puitteet perusteet oikeusjärjestelmän ja miten se toimii, sekä ymmärrystä siitä, miten lakeja säädetään ja pannaan täytäntöön. On usein mahdollisuuksia työharjoitteluun, jotka tarjoavat opiskelijoille altistuminen ammattilaisia ​​valitsemiinsa erikoistumista. Se kestää noin neljä vuotta keskimäärin ohjelman loppuun on kokoaikaisesti.

Kandidaatin Oikeustieteen antaa opiskelijoille mahdollisuuden analysoida lakien ja politiikka ja ajamaan yhteiskunnallisen muutoksen, mikä tekee niistä tehokkaasti yhteisön johtajat. Nämä valmistuneet saavat kriittistä ajattelua, joiden avulla he voivat tehdä perusteltuja päätöksiä.

Kustannukset tämän koulutusohjelman voi vaihdella erikoistumisen, erityisen koulu valittu, ja aika kuluu loppuun ohjelmaan. Opiskelijoiden tulee ottaa yhteyttä kouluun valinta saada tarkempia tietoja ohjelman kustannukset he ovat kiinnostuneita.

Bachelor of Science laki, jatko voi hakea työtä lakiasiaintoimisto paralegal tai oikeusavustaja. Nämä valmistuneet käytetään myös nuoriso-oikeuden asetukset ehdonalaiseen virkamiehet tai tuomioistuimen kannattaa. Ne voivat toimia myös uhri vaikuttamistyöhön, lainvalvonta tai yritysturvallisuuden.

Tämäntyyppinen tutkinto voidaan suorittaa etäopetusta ohjelmia, joiden avulla opiskelija voi suorittaa opintoja oman sijaintinsa online ympäristössä. Etsi ohjelman alla ja suoraan yhteyttä ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.

Lue lisää

Suodattimet

  • BSc
  • Oikeustieteen opinnot
  • Oikeustieteen opinnot
  • Oikeustiede
Opintoalat
  • Oikeustieteen opinnot (2)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto