We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

Keystone logo

1 verkossa Osa-aikainen BSc Ohjelmat sisään Tekniikan alan opinnot Rakennustekniikka sisään Varsova, Puola varten 2024

Suodattimet

Suodattimet

 • BSc
 • Tekniikan alan opinnot
 • Yhdyskuntatekniikka
 • Osa-aikainen
Opintoalat
 • Tekniikan alan opinnot (1)
  • Takaisin pääluokkaan
  Sijainnit
  Etsi lisää paikkoja
  Tutkinnon tyyppi
  Kesto
  Opiskeluvauhti
  Kieli
  Kieli
  Opintomuoto

  Popular study format

  verkossa Osa-aikainen BSc Ohjelmat sisään Tekniikan alan opinnot Rakennustekniikka

  Varsovan pääkaupunki ja suurin kaupunki Puolassa uskotaan olevan merkittävä matkailukohde, taloudellinen keskus ja koulutuskeskus. Kaupunki on täynnä luonnon kauneutta ja on ihanteellinen koulutus keskus luonnon ystäville. Se on myös laitokset, jotka tarjoavat astetta erilaisilla aloilla korkea-asteen koulutuksen.

  Rakennustekniikka on jännittävä ala, joka yhdistää maa- ja vesirakentamisen, rakennesuunnittelun ja rakentamisen johtamisen periaatteet. Se kattaa rakennushankkeen koko elinkaaren sen aloittamisesta valmistumiseen.

  Rakennusinsinöörin tutkintoa suorittavat opiskelijat uppoavat kattavaan opetussuunnitelmaan, joka perehtyy rakennusprojektien eri näkökohtiin. He saavat arvokasta tietoa sellaisilla aloilla kuin rakenneanalyysi ja -suunnittelu, geotekninen suunnittelu, projektinhallinta sekä rakennuslakeja ja -määräyksiä.

  Valmistuneet voivat jatkaa uraa rakennusinsinööreinä, jotka ovat vastuussa rakennusprojektien suunnittelusta ja valvonnasta varmistaakseen, että ne valmistuvat turvallisesti, ajallaan ja budjetin rajoissa. He voivat myös tutkia rooleja projektipäällikkönä, hallita rakennusprojektien suunnittelua, aikataulutusta, budjetointia ja toteutusta. Toiset saattavat löytää työtä arvioijina, geoteknisinä insinööreinä tai rakennesuunnittelijoina.

  Jatkamme rakennetun ympäristömme kehittämistä ja laajentamista, alan ammattilaisilla on keskeinen rooli kestävän ja tehokkaan tulevaisuuden luomisessa kaikille.

  Kuten monet muut EU-maat, Puola tarjoaa edullista tai jopa ilmaiseksi opetusta EU: n opiskelijoille. Opiskelemaan olisi sovellettava suoraan haluamaansa puolalaiselle laitokselle. Varsovan yliopisto, esimerkiksi maksujen välillä £ 1300 ja £ 2500 vuodessa sen Englanti kielikursseja.

  Luonnontieteiden kandidaatin (BSc) tutkinto on täydellinen vaihtoehto niille, jotka haluavat lisää työkokemusta ja käytännön osaamista. BSc-tutkinto voi avata opiskelijoille ovia entistä parempiin yksilöllisiin ja ammatillisiin tilaisuuksiin.

  Osa-aikainen opiskelu mahdollistaa tutkinnon suorittamisen, vaikka hän ei voisi käydä koulua kokopäiväisesti. Opiskelu voi tapahtua omaan tahtiin kerryttämällä vähitellen loppututkintoon laskettavia opintopisteitä.