Keystone logo

4 verkossa BSc Ohjelmat sisään Teknologian opinnot Informaatioteknologia Verkot 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • BSc
  • Teknologian opinnot
  • Informaatioteknologia
  • Verkot
Opintoalat
  • Teknologian opinnot (4)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

verkossa BSc Ohjelmat sisään Teknologian opinnot Informaatioteknologia Verkot

Ansaita kandidaatin tutkinto verkossa voi tarjota ihmisille, joilla on runsaasti tietoa, joka voisi auttaa heitä katsomaan erilaisia ​​töitä oman alansa. Luokat auttavat luomaan vahvan pohjan opiskelijoille, mikä tekee niistä mahdollisesti elinkelpoisten ehdokkaita monia eri uraa.

Ihmiset, jotka harkitsevat uraa tekniikan luultavasti kysyi, mikä on online BSc verkoissa? Tämä online-aste alkaa tyypillisesti tarjoamalla opiskelijoille vahvempi yleisen säätiö luokkiin, kuten matematiikka, historia, tieteiden ja Englanti. Kun se tulee runkoverkkoihin luokissa, opiskelijat voivat ottaa web-kehitys, scripting ja ohjelmointi, tiedonhallinta, liiketoiminnan IT, teknistä kirjoitusta tietotekniikan perusteet, verkko ja turvata, käyttöjärjestelmät, tietoturvan haasteisiin, verkon suunnittelu ja hallinta sekä taulukoita.

Kun oppilaat harjoittaa kandidaatin tutkinto, he voivat kehittää taitojaan ulkopuolella siitä, mitä he oppivat luokkahuoneessa. Taitoja, kuten organisaatio ja suunnittelu, viestintä ja tiimityö, ja itsekuri voi auttaa valmistuneista kun ne tulevat uran areenalle ja lähteä etsimään työtä.

Koska ihmiset tutkia erilaisia ​​online-ohjelmia, he varmasti löytää, että kustannukset vaihtelee eri korkeakouluissa. Opiskelemaan otettava yhteyttä oppilaitokset he ovat kiinnostuneita saamaan tarkempaa tietoa.

Yksilöt tutkintoon tähtäävää matkapuhelinverkot joutuvat avoin uran monille teollisuuden, kuten terveydenhuolto, yritysten, rahoitus- ja pankkialan, turvallisuuden ja rikosoikeuden, koulutus, internet ja datan, ja teknologia startup. Mahdollisia urapolkuja tutkinnon saattaisi ajaa voi sisältyä verkon insinööri järjestelmävalvoja, vanhempi verkko insinööri, ohjelmistosuunnittelija, verkon ylläpitäjä, ja järjestelmien insinööri.

Se on hyvä idea tutkia erilaisia ​​kouluissa, mukaan lukien kansainväliset optiot, online kandidaatin tutkinnon verkoissa tehdä muistiin jotka täyttävät henkilökohtaisiin tarpeisiin. Etsi ohjelman alla ja suoraan yhteyttä ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.