Keystone logo

4 verkossa Sertifikaatti Ohjelmat sisään Teknologian opinnot Automaatio 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Sertifikaatti
  • Teknologian opinnot
  • Automaatio
Opintoalat
  • Teknologian opinnot (4)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

verkossa Sertifikaatti Ohjelmat sisään Teknologian opinnot Automaatio

Opi erikoistuneita tietoja tai taitoja ottamalla oppilaitoksen ohjelma paikallisessa oppilaitoksessa. Suurin osa voidaan saada päätökseen vuoden kuluessa ja auttaa työpaikkojen edistämisessä tai urakehityksessä.

Mikä on automaatiotodistus? Automaatio yhdistää huipputekniset laitteet ja tekniikka käytännön työtehtäviin, joita voidaan käyttää useilla teollisuudenaloilla. Kurssilla voi olla oppimista älykkäästä automaatiosta, robotiikan ylläpidosta, tietokoneavusteisesta suunnittelusta ja automatisoidusta järjestelmätekniikasta. Erityiskursseissa voidaan keskittyä yhteen tietyn automatisoinnin osaan, kuten IOT-järjestelmien toteutukseen ja suunnitteluun, UNIX-komentojohtoihin ja PLC-sovelluksiin teollisuuden sovelluksissa.

Robotien vianmääritys, koneistus ja ohjelmointi ovat välttämättömiä taitoja aseman automatisoinnissa. Taitojen vianmääritys siirtyy hyvin mihin tahansa työpaikkahakuun, koulutukseen tai DIY-projektiin. Nämä taidot voivat auttaa osallistujia kampanjoissa ja urakehityksissä.

Laitoksen tyyppi, johon kurssi on otettu, vaikuttaa kokonaiskustannuksiin. Osallistujat voivat tutkia asiaan liittyviä kustannuksia kurssin verkkosivuilla tai ottaa yhteyttä edustajaan. Useimmat todistuskurssit suoritetaan kolmen ja yhdeksän kuukauden välillä, sekä kokopäiväistä että osa-aikatyötä.

Automaatiotodistuksella voi olla työpaikkoja, jotka toimivat jalostuslaitosten, elintarvikepakkauskasvien, automaatiointegraattoreiden, liittovaltion ja valtion virastojen, autoteollisuuden valmistajien ja valmistusyritysten kanssa. Mahdollisia työpaikkoja alalla ovat johtava valvoja, robotiikka teknikko, huolto teknikko, robotiikka myyntiedustaja, sähkömekaaninen teknikko, instrumentointi teknikko, valmistus tekniikan teknologia ja automaatio teknikko. Ammattikorkeakoulututkinnon suorittaneina ovat robotit, insinöörit, mekaaniset insinöörit, sähköinsinöörit, tuotantopäällikkö ja valmistusinsinööri. Sotilas on käyttänyt robotiikkaa jo toisen maailmansodan jälkeen ja voi olla uralla oleva vaihtoehto tutkinnon suorittaneille.

Todistusohjelmat ovat saatavilla paikallisesti, kansainvälisesti ja verkossa. Voi olla jokin kiireinen aikataulu. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.